Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brīvdienās gaidāms saulains un silts laiks

Brīvdienās Latvijā saglabāsies atvasarai atbilstoši laika apstākļi, laiks būs ne tikai saulains un sauss, bet arī silts, prognozē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.Brīvdienās, pūšot mērenam dienvidu puses vējam, gaisa temperatūra Latvijā dienā gaidāma no plus 14 līdz plus 20 grādiem.

Nākamās nedēļas sākumā no dienvidiem uz Baltiju pārvietosies zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti, tādēļ Latvijā atkal dažviet īslaicīgi līs. Vējš iegriezīsies no ziemeļaustrumiem, līdz ar to Baltijā sāks ieplūst aukstāka gaisa masas. Šie ziemeļu puses vēji, pateicoties anticiklonam virs Skandināvijas, Latvijā saglabāsies līdz perioda beigām, līdz ar to nokrišņu būs maz, bet temperatūra turpinās pazemināties.Nākamnedēļ, debesīm skaidrojoties, nakts stundās gaidāmas salnas uz augsnes no 0 līdz mīnus 2 grādiem, bet dienā gaisa temperatūra sasniegs plus 8, plus 13 grādus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas