Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Brūk mācītāju algu sistēma: daļai iztikā 160 lati, citi - bezdarbniekos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigrīda
Z
Atceros LELB sinodi, kad lēma par sadarbību ar Misūri Sinodi. Uz to uzstāja arhibīskaps Jānis Vanags. Daudz imācītāji un citu valstu sadrauzības partneri kategoriski iebilda, brīdināja - nevajag, nebūs labi. Toreiz dienas kārtība "ievilkās"un balsojums notika vēlu, kad daudziem bija jādodas uz satiksmi, lai atgrieztos mājās.... Vai mūsu mīlestība pret naudu, mantu bija lielāka, nekā mīlestība pret Kungu? Ir jābūt saprātīgai īpašumu apsaimniekošanai. Tie gāja un iet postā. Toreiz un tagad ir prieks par jauniem daudzsološiem, Dievam uzticīgiem mācītājiem. Lai Dievs dod viņiem spēku un izturību kalpot un - Dievs lūdzu nodrošini viņus un viņu ģimenes.
marmarika
m
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk... Gan jau baznīca šo krīzi pārdzīvos, bet acīmredzami(spriežot pēc 31 komentāra) tauta Latvijā kļūst arvien trulāka - nav nekā nožēlojamāka, kā ņirgt par citu neveiksmēm.
Zoja Monroza
Z
Es esmu draudzē, kur Dieva bērni, bet jūs esat zaimotāju un pēlēju draudzē - kad jūsu identitāte tiks apstiprināta, tad jau arī tās īstās šausmas (ko pieminējāt) tikai sāksies. Jūsu māte ir netaisnība un rupjības, lai gan Bībelē teikts, ka "lai no jūsu mutes nenāk neviens nekrietns vārds," jums šie nekrietnie vārdi ir ikdiena un pieradums. Svēto Rakstu atgādinājums:"bet no nesvētām un tukšām runām izvairies, jo viņi arvien dziļāk iestigs bezdievībā"ir drauds par sekām, kur tāda māte aizved un skaidri rāda, kurās draudzēs katra esam.
Guntis
G
Nē, mēs neesam tikušies,
aita Aiša
a
Pavērojiet tos iesārtos degunus,arī pašā centrā, un izdariet secinājumus! Tā vēl tikai trūka, lai D.Skuška Annai atrādītos - nav jau draudzes dispečere.
Birne
B
Es ne tikai esmu kristiete, bet (ak, kādas šausmas!) esmu tajā pat draudzē, kur tu! :))))
Zoja Monroza
Z
sorry,3-ja rindkopā - kā vārdā?
Birne
B
Kāpēc tu domā, ka neesam tikušies? Esam tikušies un ne reizi vien!
Anna -Guntim
A
Līdz šim mācītāju D.Skušku vēl neēsmu redzējusi pat iedzērušu, kur nu vēl piedzērušu. Vāvere jau sen vairs nav mācītājs
Zoja Monroza
Z
Es ceru, ka Birne nav kristiete, jo tādus vārdus kā "pastulbie ņergas" var atļauties tikai dziļi izvirtusi būtne. Dīvaini ir šīs bumbieres atsauce uz baznīcu Zviedrijā, jo , ja zviedru baznīca ir pārņēmusi katolisko atribūtiku (nezin-kādā vārdā!), tad jau jābūt solidāriem ar zviedriem un jālaulā homoseksuālie pāri . Kā saka - cieta solidaritāte un lojalitāte! Lielīties ar to, ka katoļiem nav finansiālu problēmu nu gan nav prāta darbs, pat mazam bērnam zināms, kas notiek ar tiem, kas lielās.Esiet droši, problēmu būs! Bet luterāņiem nudien nav vajadzīgi ne katoliskie rituāli, ne atribūtika. Kas to pieņem un realizē, apliecina pats savu garīgo nabadzību, jo sludināšanai ir jābūt garā un spēkā, bet ne ārēji izrādoties! Tā mums mācīja Kristus.
Guntis
G
Cirks gatavais - Jūsu uzbļāviens. Cik atceros, mēs neesam tikušies, tāpēc izvēlieties atbilstošu uzrunas formu. Kas attiecas uz savas ziņas pavairošanu - tā ir mana personiska darīšana. Peistošana, cik man zināms, nav grēku sarakstā un Mozus bauslībā to nav aizliedzis. Toties rupjības - gan.
Birne
B
Paklau, tu! Tu šodien centīgi to savu komentāru peisto pa visiem portāliem, nozākājot arhibīskapu Vanagu. Tas ne tikai nav kristieša cienīgi, bet tas ir ļoti smags grēks! Atceries to, kad pār tavu galvu nāks Dieva dusmība!
Birne
B
Te atkal daži komentētāji pilnīgi bez kāda loģiska pamatojuma grib saskatīt vainu tajā, ka daži luterāņu mācītāji un arhibīskaps Vanags atjaunojuši it kā "katoliskus rituālus" un "katolisku atribūtiku" (patiesībā citās valstīs, piem., Zviedrijā, luterāņi tos piekopuši vienmēr). Nu un? Ne jau vīraka kūpināšana un raibi ornāti radīja finansiālas problēmas. Kā redzat, tad pašiem katoļiem ar finansēm problēmu nav, lai gan īpašumu ziņā viņi ir nabadzīgāki! Ņemiet piemēru no katoļiem, pastulbie ņergas!
............
.
Jāatkāpjas no amata arī mācītājam Jānim Ginteram (pareizāk būtu sacīt- draudzei viņš jāpadzen) - arī viņš apkauno luterāņus, baznīcā kvēpina zālīti, krīt ekstāzē uz zemes, mazgā draudzes priekšnieiekam pie altāra kājas, sprediķošanas laikā apgērbies kā pāvs vai tirgus sieva krāsainās lupatās. Vai mums ir vajadzīgi šādi "mācītāji" kā Ginters
Человек
Ч
Неправильную веру выбрали:-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas