Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bruss iesaistās "Sabiedrība citai politikai" darbībā

Par Sabiedrība citai politikai lauksaimniecības un lauku darba grupas vadītāju ievēlēts bijušais organizācijas "Zemnieku Saeima" priekšsēdētājs Valters Bruss, _Dienu _informēja biedrība.

Kā ziņots, jau vairākus mēnešus darba grupas, kuras izveidotas pēc Ministru kabineta struktūras, strādā pie profesionālas rīcības programmas visās nozarēs. "Mums ir patiess prieks, ka mūsu organizācijā par lauksaimniecības un lauku politiku būs atbildīgs nozares eksperts un lauku patriots Valters Bruss," stāsta "Sabiedrība citai politikai" valdes priekšsēdētājs Edgars Štelmahers.

Savukārt Valters Bruss ir pārliecināts, ka Latvijas laukiem vajadzīga cita politika, jo šobrīd realizētā valdības politika ne tikai neveicina, bet pat bremzē lauku attīstību. "Daudzas lauksaimniecības nozares ir krīzes priekšvakarā, bet zemkopības ministrs turpina piekopt strausa politiku," uzskata Bruss.

Jau ziņots, ka Sabiedrība citai politikai ekonomikas darba grupu vada ekonomists Gatis Kokins, ārlietu darba grupu bijušais ārlietu ministrs Artis Pabriks, izglītības un zinātnes darba grupu bijušais LU rektors Ivars Lācis, bet labklājības darba grupas vadītājs ir Saeimas deputāts Aigars Štokenbergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas