Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Būs lielākas iespējas Krievijā saņemt vīzas ar kurjerpasta palīdzību

Latvijas vēstniecības Krievijas Federācijā (KF) Konsulārā nodaļa (KN), sākot ar 2.martu paplašina kurjerpasta pakalpojumu izmantošanu vīzu pieprasījumu pieņemšanai no Krievijas attāliem reģioniem vēl 12 Krievijas pilsētās, ziņo Latvijas Ārlietu ministrijas preses dienests.

Sākotnēji tika iekļautas 10 Krievijas pilsētas: Krasnojarska, Novosibirska, Samāra, Ufa, Irkutska, Omska, Volgograda, Kazaņa, Soči un Perma.

Sakarā ar to, ka sāktais kurjerpasta projekts pašlaik norisinās sekmīgi (vēstniecībā saņemti gandrīz 30 pieteikumi), no 2.marta sāks vīzu pieprasījumu pieņemšanu vēl 12 Krievijas pilsētās: Novorosijskā, Saratovā, Vladivostokā, Ņižņijnovgorodā, Čeļabinskā, Magņitogorskā, Toljati, Habarovskā, Jaroslavļā, Voroņežā, Tulā un Ļipeckā.

Noslēgtais Latvijas vēstniecības un kurjerpasta kompānijas Pony Express sadarbības līgums paredz, ka attālo Krievijas reģionu iedzīvotāji dokumentus vīzas saņemšanai var nosūtīt izmantojot kurjerpastu, neierodoties personīgi Maskavā.

Informācija par Pony Express sniegtajiem pakalpojumiem un iespējamām vīzu pieteikumu iesniegšanas vietām ir ievietota Latvijas vēstniecības Krievijā interneta mājas lapā http://www.am.gov.lv/lv/moscow/, kā arī Pony Express mājas lapā www.ponyexpress.ru .

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas