Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Čepāne pārsteigta par VL-TB/LNNK "nekonsekvenci" referenduma jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smertins
S
Prieks par VL-TB/LNNK ļoti prātīgajiem lēmumiem pēdējā laikā šī referenduma jautājumā.
Eva Braun
E
melīgā žurka....
es
e
sorosītiem nekas neizdosies.. hahahaha Malači VL puikas! Par tautu un patiesu konservatīvu nevis leralistisku demokrātiju!
Pareizi ir
P
Haha, Čepāne nezina, ko tagad iesākt! Neizdevās TP cienīgais gājiens ar mūžīgās varas iegūšanu, jo VL aizlika kāju priekšā!
Nameisis
N
Rādās, ka kādam ir riktīgi bail no referenduma ...
kaspars
k
Čepāne- nebojā telefonu. NA domā par Latviju un ir normālākā partija.
Tā ir
T
Čepānes kundzei jau 64 gadi ir, viņai domāsana tik labi nestradā vairs. Latvijas universitātē ar daudzi Juridiskas fakultātes profesori, kuriem jau 64-66 gadi un prats nav vairs skaidrs vietu jaunajiem macībspēkiem vnk NEDOD, NELAIŽ TOS pie pasniegšanas. Čepānes kundze, pensija jums jau ir, laiks ir dot vārdu svaigām galvām ar asu prāu.
domātājs > Čepāne
d
Dzīvē gadās daudz pārsteigumu.
MIKS
M
paldies cepanei.lai izdodas
VITAUTS
V
tb,un dzintara partija ir mau..as
Vsevolods
V
Var tūlīt redzēt, ka tu esi rūdīts svoločietis.
  • 3
  • 4
viss
v
Shai kundzei butu laiks atputa iet un atri vien
Gerijs Smits
G
Šī Dzintara rīcība atsauc atmiņā viņa iepriekšējo draudzēšanos ar Osipovu. Jo tā noteikti nenāk valstij par labu.
Janka
J
tev jāsaprot,ka referendumu kārtībā nekas nav jāmaina,mums jau ir laba ,demokrātiska kārtība,kas lieliski darbojas.Jā demokrātija ir dārga,bet viņa ir,visus būtiskus jautājumus mēs izlemjam referendumos,nu otras valodas jautājumu izlēmām,kas,kādam gabals nokrita,tagad viss mierīgi,demokrātiski skaidrs un nekādu lieku jautājumu.
  • 5
  • 5
sisenis
s
Veca politiskā atziņa- referendums populistu un radikāļu dūzis :) NA šo te izlaist cauri nozīmētu būtu tas pats, kas zolītē norakt kreiča dāmu.
K-K
K
... 'Nekonsekventas' ir bijusas tikai valdosas partijas un koalicijas, atlaujot nelikumiga karta lauzt Saeimas Visparejo noteikumu 1.lidz 4. pantus !!!! ... Referendums par Pilsonibas pieskirsanu katram 'iedzivotajam', lidzigi valodas referendumam, velreiz atklas nelikumigas 5. kolonnas patiesibu un atsegs musu nodevejus, to sponsorus un to merkus --- tapat ka tuvak saliedes latviesus ... ... Man personigi liekas aizdomigi jusu NEPARDOMATAIS UN ATKLATAIS UZBRUKUMS un kritika VL, par ierosinato 'negrozamo pantu ' noteiksanu Satversme. Proti: iespejai apiet ar citu pantu palidzibu tos ... ludzu kurus un ka ... ... atkal, nevajadzigi lritizet VL, liekas tikai sekla politiska spele, kas sakas no tautas atbalsta zaudejosam partijam koalicija. Ta ir atklata aizbildinasanas sakartot ieksejas domstarpibas, SAJA KRITISKAJA BRIDI, koalicijas partneru starpa ... tapec sarikot publisku VL nostajas izverti zaude ticamibu koalicijai un to biedru merkiem !!!! ... Varbut , saja visatlautibas gara zombetie SAEIMA deputati seciniet visu no savas sen iegutas MEISTERI BAS SADAM SATVERSMES izavarosanas izdaribam, jo jau esat specializejusies ... SAKOT ar ABRENES UZMESANU ... un beidzot ar novilcinato aizliegumu nelojaliam personam iniciet pretvalstiskus/pretlatviskus referendumus --- kas pienaktos likumiga valsti, pec Satvermes noteikumiem, valsts likumiem vai pilsonibas zverasta parkapumiem ???!!!!
to K-K
t
Kādu draņķi tu dzer, ka šādi murgi nāk ārā?
  • 7
  • 2
Peterss
P
tas čekas radiitais substraats dariis visu aplam , to nu Čepaines kundzei vajadzeeja saprast....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas