Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Čepāne: Referendumā par Saeimas atlaišanu nav nepieciešams kvorums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaja
z
Prezidentss nerosināja atlaist Saeimu, lai viņam būtu iespēja "dabūt" otro termiņu. Viņš to darīja, jo Šlesera kratīšanas balsojums skaidri un nepārprotami parādīja "kas ir kas" . Starp citu, balsošanas rezultāti ir publiski pieejami, ja kāds to vēl nezin. Un rezultāti ir tādi, kā Saeima nobalsoja PRET no likuma viedokļa, lai gan fiziski "PRET" bija 7 balsis. "PAR" nobalsoja tikai Vienotība un TBLNNK/VL. Pērējie gļēvulīgi, bet apzināti atturējās. Tie bija Par labu Latviju, ZZS un SC deputāti. Oligarhu partijas un to atbalstītāji SC. Vai kādam vēl jāskaidro, ko nozīmē atturēties, ja jautājums ir tikai JĀ vai NĒ ? Vai jautājums bija tik sarežģīts, lai kādam nebūtu atbildes ? Nelēma taču par Specifisku likumprojektu kodolenerģijas vai kādā citā specifiskā jomā, kur tiešām pieļaujams atturēties, ja reāli nesaproti-par ko ir runa. Zatlers te saredzēja vienīgo iespēju tautai pašai atbrīvoties no Oligarhiem un SC. Vai skaidrs, tautieši ?
muļķu zemes pavalstnieks
m
Pārsteidz Čepānes juridiskais analfabētisms. Satversmes 48.pants -"Valsts prezidentam ir tiesības ierosināt Saeimas atlaišanu.Pēc tam ir izdarāma TAUTAS nobalsošana!? ' Čepāne runā,ka pietiek arī ar dažu desmitu balsīm,ja vairākums ir nobalsojis "par',tad pamatots rodas jautājums kas tad ir TAUTA? Vai daži desmiti vai simti cilvēku ir tauta? Tātad jēdziens "TAUTA" ir visu to cilvēku kopums,kuriem ir balsošanas tiesības,tāpēc secinājums ir nepielūdzams - par jānobalso no visas tautas, kā vienota kopuma vismaz pusei plus viena balss,un daži cilvēki par tautu nav uzskatāmi. Te mēs ļoti labi redzam,kā varas interesēs bērnišķi naivi tiek interpretēta Satversme,un arī no 14.panta redakcijas izriet,ka prezidentam pēdējos sešos mēnešos,viņa pilnvaru laika,nebija tiesību Saeimas atlaišanu pieprasīt.
No malas
N
Jālūdz, lai žurnālisti sagatavo to deputātu sarakstu, ko nekādā gadījumā nedrīkst ievēlēt. Nekādas Šķēles, ne Šleserus, ne lielpensijas Bērziņus, ne romu tautības pilsoņa roklaižas.
Analfabēts
A
Zatlers nevar atlaist Saeimu! saskaņā ar Satversmes 48.pantu, Valsts prezidentam ir tiesība ierosināt Saeimas atlaišanu, nevis atlaist Saeimu!
tu
t
Nu tagad lielā iespēja Visu Latvijai. Iepriekšējās vēlēšanās viņi parādīja ka var savākt pietiekami daudz balsis, lai iekļūtu saeimā un par viņiem atstātā balss nebūs izmesta vējā. Daudzi cilvēki iepriekš nebalsoja par viņiem, jo baidījās ka VL tāpat nesavāks pietiekamu procentu. Bet tagad, nav pat citu variantu. Vēlreiz tos pašus jau nevēlēsim.
Trollim
T
Es piekritu
Troll
T
Tautai ir jāiet ielās un jāprasa (jāņem atpakaļ!!!) savas tiesības pašai vēlēt sev prezidentu. Šis ir tas īstais un labākais brīdis, kas neatkārtosies.
vairis
v
nē nu tas ka šitos atlaidīs nerada šaubas, bet ko liks vietā? rezultāts viegli prognozejams zaļie nacionālisti un krievi dabūs vairāk balsu, šķēle šlesers netiks iekšā vispār, vienotiba savāks labi ja pusi no pašreizejā skaita. vai tiešām kādam liekas ka tas bus labāk? nu krievvalodigie pirmo reiz vēsturē var tikt pie vadibas stūres, vienigais "labums "ko var sačamdit.
..............
.
Kad Vienotība attīrīsies ,Dīzel? Vienotības Klibā pīle » štokijam 07:40 Vai tad SC ir traks, ka viņi metīsies zem tanka, lai kopā ar Vienotības Klibajām pīlēm tagad laI turpinātu Vienotības neliešu politiku aplaupīt nabagus? Štokij, kad atdosi tautai sazagto, kad ekļerte un āšiiraidens to darīs? Štokij, kad nodosiet izmeklēšanai lietas par kempera un dumrovska zagšanām? Štokij, kad rižā beigs šikot ar krutajiem meršiem (kā to vakar redzēju TV) un sāks staigāt uz darbu kājiņām? ŠTOKIJ, KAD TIKS LIKVIDĒTA JAUN-DUPŠA MELNĀ VIENOTĪBAS KASE? Kāpēc SC vajadzētu ar šiem Vienotības šmučmaņiem iet kopā?
vetis
v
Es ļoti neiesaku oligarhu pakalpiņiem riskēt ar shēmošanu,Čepānes kundze! Paskataties, kas notika ar Arābu valstīm. Tur līst asinis.Likumība ir sagrauta.Nogalinātie tūkstošiem. Prezidenti un varas oligarhi tiesāti. Nedomājiet,ka tie 100 policisti vai daži 10 specvienības pārstāvji jūs vairs glābs. Tautas masu 100 000 (simts tūkstošu priekšā ) pat armijas 500 vīri nodrebēs.Uz savējiem latviešu karavīri nešaus .Cimdaram! Oligarhiem un vinu pakalpiņiem, netriciniet vairs tautu. Latvijas tautai ir mērķis ir ideoloģiskais vadonis. Par vēlu shēmot. SAvu dzīvību un jūsu bērnu dzīvību vārda nolieciet ieročus !
Berta
B
Pakustini smadzenes!
Dīzels
D
Tas kad atlaidīs šo saeimu nav šaubu . Bet ko tad mūsu jocīgā tauta liks vietā atkal 3 oligarhus . ja šie vairs netiek pie šprices tad saeimas atlaišana attaisnojas , ja ne tad . tas pats ķīselis vien sanāks . Un tas kad šie meļi tagad bauros kad īstenībā citu iemeslu dēļ saeimu atlaida neviss oligarhu un viņu kalpīgās saeimas dēļ
no malas
n
Atlaista viņa būs tikai pēc tautas nobalsošanas,tā ka ja cilvēki atkal sēdēs mājās Saeima nemaz nebūs atlaista.
Cunami
C
tā vēl ne tuvu nav atlaista.
ne-čepāne
n
kad tevi nesīs ārā, tici, neviens neapstrīdēs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas