Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Čepāne: “Sāpju nauda” nav mēģinājums atpirkties no tiesnešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Tradīcijas jāturpina. "Dzīres mēra laikā", ko grib rīkot Tiesnešu Brālība, LB, "futuks",Regulētāji vēsturē pazīstamas.
xxx
x
acis neko labu neliecina....
kūtrā
k
Vai ārstiem un skolotājiem bez pieredzes arī maksā pāri par 1000 latu? Par ko Kūtra kungs uztraucas? Tiesnešiem taču algas palielināsies!
ilmars
i
vispirms visu limena tiesnesiem vajadzetu ieverot mana gagijuma administrativa procesa likuma235 panta 5 dalu vai vismaz pienemt blakus lemumu izpildvarai nevis atbalstit TRISKARSO gramatvedibu nekustama ipasuma nodokla lieta un tad runat par samaksu
andris
a
Pēc necienīgajiem nicinošajiem izteikumiem par citu profesiju pārstāvjiem Kūtrim būtu jāatkāpjas kā uzticību un cieņu zaudējušam.
!!!
!
...pēc tādas izskatās!
marionete
m
Par Kūtri piekrītu - viņa Satversmes tiesa līdzīgos apstākļos par pensijām un vecāku pabalstiem lēma dažādi, bet savējos viņš aizstāv - situācijā, kad tiesnešiem patiesībā nebija taisnība, viņš lēma savējiem par labu
marionete
m
Par Kūtri piekrītu - viņa Satversmes tiesa līdzīgos apstākļos par pensijām un vecāku pabalstiem lēma dažādi, bet savējos viņš aizstāv - situācijā, kad tiesnešiem patiesībā nebija taisnība, viņš lēma savējiem par labu.
Oho
O
Nemaz jau tik kristālskaidra Čepāne nav, jo kādā intervijā pasen, kad viņa vēl nebija augstos amatos teica, ka šķiroties no sava vīra Alfrēda Čepāņa savu uzvārdu nemainīja atpakaļ uz iepriekšējo, jo, kad zvanot uz kādu valsts institūciju un viņa pasaka, ka zvana Čepāne, viņai visur un vienmēr iededzas zaļā gaisma un visi ir " pati laipnība". Kad iet runa par Ilmas Čepānes kristālskaidro sirdi un godīgumu, es vienmēr atceros šo interviju un man kļūst pretīgi no Ilmas Čepānes liekulības.
samērs
s
Tiesnešiem, kuri sabraukta bērna mātei piespriež "sāpju naudu " 20 tūkstošus latu, bet korumpētai žurnālistei par to, ka ierēdņi, izmantojot vārda brīvību, atmaskoja viņas netīrās spēles ar raidījuma sižetiem un narkotikām, - piespriež "sāpju naudu " 12 tūkstošus latu, es algu vispār nemaksātu.
juristam
j
Vai vari nosaukt kaut VIENU lietu, kur tiktu valstij atgriezts kaut santīms no izlaupītajiem miljardiem? Vai ievāriņu burciņu zadzēju sēdināšana ir tas svarīgais darbs? Vai valstī jau nevalda haoss?
arī jurists
a
Iedomajaties, kas notiks, ja tiesneši visi sāks neskatīt lietas? Valstī iestāsies haoss. Tāpēc kompromiss ir vajadzīgs. Izskatās, ka spiediens no tiesnešiem ir briesmīgs.
fiksais
f
Klasisks piemērs, kad viskristāltīrākais latvietis kļūstot pie siles paliek par cūku! Ruk-ruk!
neprāts
n
kam viņi vispār vajadzīgi, čepānei un kūtrim līdzīgie murgoņi?
uve
u
Tiesnesis bez pieredzes,tas nu gan kautkas traks un basmīgs.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas