Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Čepāne sola virzīt uz Saeimu Muižnieces apturētos grozījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vells
v
Ilgi vajadzēja domāt, veselus divus gadus! Labi, jo vecāks vīns, jo labāks, bet tagad ir aktuālākas tēmas, piemēram Latvenergo patvaļa un energo tarifu kāpums, kas Latvijas iedzīvotājus aizsūtīs nokdaunā kā minimums. Varbūt megaekstrasuperpuper godīgā čepāne arī šeit varētu bilst kādu vārdu!
kinomīlis
k
Paldies par raganas M... paņemšanu aiz dziesmas! Lai jums izdodas!
...no malas....
.
Kā tad nav vienā partijā? Jebšu Vienotība vairs neskaitās... gaidam jauno spēku, kas tautu saules kalnā vedīs... nu jā ir dzirdēts, ka Sabiedrība Citai politikai tajā vairs nebūšot... tik jaunais laiks ar pilsoņiem.
RĒZEKNE
R
VaI TIE ATTIEKSIES ARĪ UZ JAUNĀ LAIKA RĒZEKNES GAĻAS KOMBINĀTA BURTNĪCIŅĀM?
degvīns>q
d
Latvijas neatkarība balstās uz Sionas gudro protokoliem.)
q
q
Varbūt Latvijas neatkarība arī balstās uz viltotiem protokoliem, bļin!
q
q
Kur ta Tu, plintniecīt, agrāk biji?
Rīdzinieks
R
Nu ko Jūs te runājat , tas viss bija apzināti , lai nevajadzŗtu TP maksāt miljonu ! Es sekoju politikai un ļoti labi visu atceros ! Muižniece atrunājās un teica , ka nepilnības un jāpiestrādā , un tad pēc kāda laika konsultantes izdarīja to , ko Muižniece lika ! Tā lūk ! Un tad viņa aizgāja uz ST !
kotdivuārs
k
Ak kungs, vienā ziņā tik daudz aplamību! Loskutovs un Čepāne nav vienā partijā! Čepāne nav 1,5 gadus Saeimas Juridiskās komisijas vadītāja, bet tikai no brīža, kad sāka strādāt 10. Saeimā. Vai tas nezināšanas dēļ vai darīts tīšām?
pārspīlēts gadījums
p
Apbrīnojama ir šī Čepānes kundze. Man savā laikā nācās oponēt ar vienu savu paziņu, kurš mēģinaja pierādīt, ka šai dāmītei jau no laika gala bijis ļoti smags un kašķīgs raksturs, kura bez politiskām intringām un pastāvīgiem kašķiem, dažādiem apvainojumiem vispār nevar dzīvot. Tā esot īsta čūsku večiņa. Visos kolektīvos viņai ar saviem līdzbiedriem bijušas problēmas. Es gan mēģināju viņu visādi atspēkot no šiem pārsteidzīgiem apgalvojumiem. Taču dzīve pierāda, ka tomēr viņam droši vien bijis taisnība. Tagad viņa sapinusies uz vienu roku ar Loskutovu un nu tā lieta ies vaļā. Pati jau divus gadus atpakaļ varēja par to interesētie un radīt trauksmi. Ja patiesi izrādīsies, ka Muižniece ir politisko intringu apmelota, tad abiem - Čepānei un Loskutovam obligātijānoliek savs mandāts.
GVK
G
Pašai Čepānei arī vajadzētu nolikt mandātu, ja toreiz neko nemanīja, tāpat kā Muižniecei!
Par Saeimas darbu
P
Nožēlojami, ka prese par to neinteresējas. Arī komisija ar Ilmas Čepānes priekšgalā pierādīja savu vienaldzīgo attieksmi pret personu izvirzīšanu tiesneša amatā. 2011.gada 10.janvārī Administratīvās apgabaltiesas tiesnese Sandra Gintere sniedza atsauksmi par Administratīvās rajona tiesas tiesnesi Valteru Poķi un šo atsauksmi apstiprināja Administratīvās apgabaltiesas priekšsēdētāja Zita Kupce. Tiesneses atzīsts, ka uz augstāko amatu Administratīvā apgabaltiesā virzīt Valteru Poķi ir pāragri, jo asi kritizē par pārāk daudzām kļūdām spriedumos, paviršu lietas sagatavošanu. Bet Saeimas deputātiem uzspļaut par to, ko domā speciālisti, arī Juridiskai komisijai. Nobalso un viss. Bet kas šo tiesnesi (Valteru Poķi) tagad kontrolēs? Pielikumā atsauksmes, kuras atrodamas arī šeit:
meliem īsas kājas
m
Daudze melo (?), jo kā bijušais saeimas priekšsēdētājs ļoti labi zin, ka iepriekšējās saeimas likumprojektu, kuru Muižniece nelaida ar nolūku tālāk, virzīt uz tagadējās saeimas plenārsēdi Čepāne nevar, jo tas nebija saeimas plenārsēdē izskatīts 1.lasījumā.
Pipo
P
Atrunāšanās, nezināšana, atmiņas zudumi, lieliem likumu pieņēmējiem un varas īstenotājiem, ļauj justies kā maziem ķeizariņiem. Paliek nesodīti, pārrotē amatos, steigšus pieņem sev izdevīgus likumu grozijumus, verbāla melošana, lūk mūsu elites zieda leiputrija. Par dokumentu viltošanas farsu vēl tizlāk, vilto visu, lai sev vairotu labklājību un komfortu.
ātklāsme
ā
nu gan , jo tālāk ,jo trakāk. Dokumentu viltošana- tas taču ir noziegums! Vai tāda amatpersona vēl drīkst atrasties Satversmes Tiesā? Ko viņa tur vēl var noviltot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas