Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Cēsu mērs: visam apakšā ir savas intereses, un iedzīvotāji to ļoti labi saprot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kili
K
vel tikai struklacinas pietruuka...tad butu ka ista autoritarisma...ziedi ir, struklakas ir, ko tautai vel vairak vajag, vai ne? Arprac kaut kads. Un sitads ar savam interesem sanem nodoklu maksataju naudu. Lai istenotu savas intereses. Drausmigi. Vispirms sakartojiet vidi, tad rausiet sev. Bet nejedz jau neko.
sol54
s
Reizi gadaa atgriezoties Cesis,vienmer esmu sajuusmaa cik pilseta un parki ir skaisti sakopti,daudz ziedu,daudz originalu risinajumu.Varbut autoostu vienkarsi nebija rentabli atjaunot,tur jau tik maz cilveku apgrozas.Kritizet ir viegli....
Šampēteris
Š
"tā meklēs konkrētus lietu risinājumus, ap kuriem sabiedrība varētu vienoties". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ Citiem vārdiem - līdz vēlēšanām apdullinoši tarķšķēs par darāmo, lai svārstīgais elektorāts aizmirst par sadarīto un atkal uzkāpj uz tā paša grābekļa. Pēc vēlēšanām - tad gad sāksies "darbi". Ja laimētos tikt atkal pie siles.
Olla
O
Katrs jau pats spriež pēc savas mērauklas! Cēsinieki,esiet modri! Cēsu mērs ir frukts ar savtīgām interesēm! Nožēlojami!
!
!
Ja kompromiss ir bijis, teiksim, TP varas un valdību laikos piekoptā izteiktā un nekrietnā pašvaldību šķirošana savējās un svešajās, pirmajām nodrošinot finansiālu atbalstu, otrajām nepiešķirot naudu pat skolu remontam, tad jā - tas tiešām bija kompromiss, tikai šķiet, ka ar velnu. Protams, paskatoties uz tagadējo RD, ir redzams, ka tā "savējo" principu demonstrē - amatos, prioritātēs - vēl izteiktāk. Bet tas ir cits, lai arī līdzīgs stāsts - par LPP un SC rokrakstu. Dzīvojot vienā valstī, izrādās, politikas principi var būt cieši līdzīgi.
bet
b
nevajag aizmirst, ka arī iedzīvotājiem ir savas intereses.
elza
e
Šķenders jau nu gan varēja paklusēt - Cēsu siltumtīklus nosaimniekojis līdz augstākajiem tarifiem valstī, tirgus iznīcināts, stacija ar tualeti - vispār ārprāts (jauno autoostas projektu ar Šķendera svētību "noraka"). Un tāds vēl grib kaut ko darīt valsts līmenī
Lelle
L
Sakārtojis uz visu lauku rēķina, kuriem TP mērgļi ne santīma neatmeta, toties tur, kur bija oranžie mērkaķi, visi naudā mazgājās...
Lelle
L
Kas tad nu? Jūt, ka TP vairs nerulēs, vēl ir jefiņam jātiek pie šprices, lai labi daudz varētu vēl sazagties savam jaunajam biznesam!!! MAITAS.
jankase
j
Piekrītu teiktajam. Tomēr jāatzīst, ka Škenderim ( ar komandu ) izdevies Cēsis visai labi sakārtot, pat bez ražošanas. Tomēr kā būs tagad pēc reformas, kad nu vairs tikai pilsēta palikusi un viens nabaga pagastiņš? Viens Cēsu alus diezin vai pavilks visu pilsētu...
tauta
t
tā jau ir tā Latvijas nelaime, ka "savas intereses", nevis valsts, nevis patērētāju, nevis tautas. lembergam, bruģējot Ventspili, arī svarīgākā ir sava kabata, nevis pilsētas ielas; šķēlem, esot vairākkārt valdībā, vienmēr svarīgāka sava alkatība, iespēja prihvatizēt sev un ātri pārdot visu, kas gadās pa rokai, nevis valsts ilgtspējīga attīstība, nevis modernas, eksportspējīgas rūpniecības izveidošana. Citi līdzīgi - rauš bez jēgas un sapratnes, kā badā būdami, kā domādami, ka kapā līdzi paņems, ka spēs notērēt nozagto. Sava amata, stāvokļa izmantošana savā labā - tas iespējams tikai oligarhu saujiņas vadītā valstī bez jebkāda tiesiskā regulējuma, - mazos zagļus sēdina cietumā, bet lielos - ceļ valsts pārvaldē. Šī valsts apzagšanas mānija, iezīsta no padomijas, kad zaga pa labi un kreisi, jo ņečeinijs. Ja privātajā sektorā kāds darbinieks apzog darba devēju, nav lojāls uzņēmumam un nestrādā tā interesēs, viņu ātri vien atlaiž, valsts darbā tas skaitās normāli un droši, ne jau veltīgi kontrolējošās un valsts intereses aizstāvošās organizācijas izveidotas tik vājas un nespējīgas. Jautājums - cik tālu un cik ilgi? Nu, izzagsiet visu, nu, normālā tauta aizbrauks, kas jums strādās - paši taču neko nejēdzat! Paliksiet ar savu sarausto mantu, sagrauto tautsaimniecību un vecumdienās jūs apkalpos imigranti - krievi un ķīnieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas