Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

"Ceturtās Atmodas tautas armijas" pārstāvis Neo nākamnedēļ apmeklēšot Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arta
a
Jūs varētu VM un ar to asociēto iestāžu datus papurināt! Sākot no frizūrainajām galvām... jo "zivs pūst no galvas" :)
ramzzess
r
Nekdaa gadijuma neiesaku NEO sadarboties ar valsts iestadem kas piedava darbu lai sakrtotu vinju datu sistemu, arvienu roku tie dos sieru ar otru jau turees cirvi lai apgriest skabekli gaisajiem pratiem.... lielakais valsts sisteemas ienaidnieks ir cilveks kurs zin un spej atklat visiem ko no tiem slepj... un valsts primarais uzdevums tiem ir noverst draudus, kas skar vinju intereses............
Latweets
L
Ir valsts iestādes, kur algas nav samazinātas ne par santīmu, bet vēl pieaugušas!!! ----------------------- Jocīgi ka publicētajos sarakstos šī tendence nav vērojama. kāda jēga publicēt sarakstus kas nepierāda to ka algas nav samazinājušās? vai nepieļauj domu, ka pa lielam šie robinhudi neko nevar atrast, jo nav meklējamā subjekta - palielināto vai nsamazināto algu?
WALA
W
NU un kas notiks,ja mēs uzzināsim ka kāds ir maksājis sev lielas algas ??? Manuprāt absolūti nekas - tad kāda jēga no tiem datiem. Ja būtu vismaz kaut kas krimināli sodāms ( bet tādu lietu tur nebūs - citāk jau sen būtu apcietināti tie tie ļautiņi). Ja nekas nnotks - kāda jēga no šiem datiem ??? Lai tauta var paburkšķēt ??? Patreiz es neredzu nko tādu ko 4ATA būtu publicējusi tādu par ko caurmēra neviens nekā nezinātu.
Terorists
T
Atvainojos-jābūt. Nomira vecais Ļoņa un nāca Andropovs kuram vajadzēja nomainīt veco nomenkalatūru pret saviem cilvēkiem,un razultāts visiem ir zināms.
Terorists
T
PSRS laikos arī bija storu un Uzbekijas bosa Alijeva lietas,bet kur viņas radās ja ne KGB klusajos kabinetos. Nomira vecaiĻoņa un nāca Andropvs kuram vajadzēja nomainīt veco nomenkalaūru pre saviem cilvēkiem,un rezultāts visiem ir zināms. Un arī šeit izskatās kaut kas līdzīgs,jo nu pārāk klusi ir mūsu specdienestu darboņi un darbonīši. Par šādiem jociņiem būtu jālido arī kādām mazām kāpostgalviņām,bet Austrumu frontē bez pārmaiņām.Atsevišķi šavieni,bet frontālu uzbrukumu kaut kā nemana.
Dunduks
D
Varbūt tautai vajadzētu sākt vākt parakstus Neo atbalstam un aizsardzībai? Tas tā gadījumam, ja notiek pats sliktākais scenārijs un 4ata iekrīt. Tad politiķiem vismaz būs sabiedrības viedoklis un publiskais spiediens ar ntajiem konkrētu cilvēku parakstiem. Mēs taču nevaram vienkārši malā stāvēt un noskatīties kā šos drosmīgos cilvēkus soda par to, ka viņi pacēluši to, kas gadiem uz ielas mētājies, un tagad brālīgi dalās ar pārējiem iedzīvotājiem?!
Lelle
L
Ko tad tas midzenis tā sakustējies, kad nekas nev slēpjams??? Nopublicējot šos sarakstus, var redzēt kā tika "pildīti" MK noteikumi par algu samazināšanu. Pie tam daudzās valsts iestādēs atlaida zinošus, varošus, izglītotus speciālistus, kuri bija gudrāki par partiju ielikteņiem-priekšnieķeļiem, bet to vietā šitie nožēlojamie vadonīši sabīdīja savus radus, draugus un padauzas uz atlaisto darba darītāju rēķina!!! Publicējot algu sarakstus pa mēnešiem šī aina forši izgaismojas Ir valsts iestādes, kur algas nav samazinātas ne par santīmu, bet vēl pieaugušas!!!
?????
?
Loti pareizi,TICU VAIRAK JUMS, NEKA MUSU ,,VALSTS ZAGLIEM.TAGAT MEGINIET JUS ,,GAZI GRIDA,,UZ JUMS PALAUJAS TUKSTOSIEM LATVIJAS GIMENU.
lauķe
l
Neo, spiežu Jūsu meistarīgo roku!Tikai neiekrītiet DP ķepās! Lapseņu pūznis sāk aktivizēties!
lasItāja
l
Varoņi! Tā vajag, kad spējīgākām jauno latviešu smadzenēm nedod darbu mājās, jo nav Šleserpuikas vai Tpisti. NEO par jauno VID direktoru! Viņš zinās, kā visiem blēžiem, nodokļu nobēdzinātājiem pēdas sadzīt kaut vai ofšoros. Valsts kasē radīs bēguma vietā paisumu.
WALA
W
Tauta mīļā - kad sapņojat pieverat acis, jūsu "bruņinieks baltā zirgā" ir lielīgs muļķis, kurš no IT nesaprot ne velna !!! Cilvēki kas no IT kaut ko saprot muti publiski tik "plaši nevirina". Un dati - 4ATA nekā nav un būt nevar - neviens normāls cilvēks slēpjamas lietas tur nenorāda !!! Augstas algas - tas nav nekas pretlikumīgs !!!
gepards
g
teātris...
Elizabete
E
NEO, ir publiskoti dati par RS un RS, bet nav publiskoti dati par Rīgas ūdeni, kura mītnē ir TP birojs. Vismaz tā lasāms uz Rīgas ūdens vārtiem. Nez vai sagadīšanās vai RŪ nevienam vairs nav tās lielās algas ?
balelins
b
Beidzot ta valsts izlaupisana kadam ir piegriezusies, TAS IR KA AR NAZI PA PAUT-EM tiem izlaupitajiem shemotajiem kas pedejos 20 gadus slepj no tautas informaciju! un 4ata tiesi izdara to PUBLICE INFORMACIJU!! atceresimies tikai pedejo gadijumu kad Veismane gribeja teret 6 miljonus latus ,,ierednu analitisko speju uzlabosanai,, un kad zurnaliste publiceja sos datus prese tad Veismane gribeja vinu nodot policijai! Piemeram 4ata varetu publicet kas vel bez BIRKAVA nema no valsts Hipoteku bankas MILJONIEM LATU un pec tam ,,nevainigi,, bakroteja, it ka esot DESMITIEM PAZISTAMU POLITIKU kas sadi APZAGA VALSTI UZ MILJONIEM!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas