Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Čigānu apvienošanas kongresā izceļas asi konflikti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alex
a
tu taa runaa ka it kaa latviesi nezog vai krievi vai angli un taa taalaak.idiots
Ina
I
Bravo! ista atbilde redim n viņa līdzdomātājiem
nu ziniet
n
latvieši nezog. Kāpēc latviešiem jāuzņemas kaut kāda neliešu slāņa cūcības ,kas tiek pastrādātās zem valsts karoga? Zog izbijušie komuņagas, čekistiņi, komsomoļci, blatņiki, zeki un viņu radi, draugi. Kā zaga padomijas laikā , tā arī to turpina pa jaunam veidam Šim raibajam pūlim tautības nava, vai arī tas ir ir tikai līzdeklis zagšanai. Tas ir savās rebēs ļoooti kosmopolitisks slānis.
ANDRIS TERTATS
A
Es priecajos par PASU FAKTU, ka Romi ir beidzot "atmodusies"..Svarigi sava kopiennas vide ir uzsakt komunikaciju, sadarbibu un risinajumus ar romu problemam (savas pilsetas,Latvija, Eiropas meroga) ar jebkuru no ciganu parstavjiem..krievu, polu, lietuviesu u.c. Manuprat, Latvija, romi(cigani) visi ir VIENLIDZIGI. Mums romiem ir sava iekseja kultura un tai ir jaturpinas, to saglabojot un reize izkopjot to, mainoties laikam.. Nav mans merkis izvirzit un noteikt konkretas vietas vai personas, izvirzit vai noliegt, bet svarigi ir nodarboties tiri ar "romu jautajumiem" nevis saura apjoma aktivitates. Mums romiem vairak janodarboias ar jautajumiem, kas palidz katram ciganu cilvekam izdziot saja gruta laika perioda un iedvesmot un pasaudzet, ievirzit bernus un jauniesu redzama nakotne.. Es domaju, ka vienam liderim airak izdodas viens, bet otram cits... Tomer,tautas veletie cilveki iegust lielaku ciganu tautas cienu, bet izglitotie ciganu parstavi prot labak un efektivak risinat un sasniegt romu problematiskos jautajumus...Es domaju, ka sim divam cilveku pusem viena otru japapildina..Jaklust solidariem un lietiski jasadarbojas..."majas vai aiz durvim" atstaot savas domas un eksejas emocijas.. romu psihologs un petnieks
XXX
X
"Latvijas Avīzes" ziņu portālā var izlasīt "«SC» izliekas par vācu fonda partneriem". Fragments: "Vācu sociāldemokrātu dibinātā Fridriha Eberta fonda pārstāvis Baltijas valstīs Hermanis Buncs, šonedēļ ierodoties uz fonda rīkoto konferenci par izglītības jautājumiem, bija nepatīkami pārsteigts – tikai te viņš uzzināja, ka rīko šo pasākumu kopā ar partiju "Saskaņas centrs" ("SC"). Piedāvājumu kopīgi rīkot konferenci "Šodienas skolēns – rītdienas profesionālis" fondam izteica Raiņa un Aspazijas fonds. Kamēr Latvijas presei sūtītajos ielūgumus uz konferenci jau pagājušajā nedēļā bija redzams, ka kopā ar fondiem to rīko "SC", Fridriha Eberta fondam sūtītajos dokumentos partijas vārds neparādījās ne reizi. Tālredzīgi, jo patiesībā Vācijas Sociāldemokrātiskās partijas dibinātā fonda nostādnēs paredzēts atbalsts nevalstiskām organizācijām, nevis citām partijām. Kur nu vēl politiski jūtīgajā priekšvēlēšanu laikā!"
dihlafos
d
Vai tad Šlesers ir čigāns?Nu gan tu dod,bet es domāju,ka lai tiktu pie varas viņš pat par nēģeri uzdotos.
el Paso
e
"Ko jūs to kongresu taisījāt, ka latviešu valodu neprotat?" visu cieņu šie mčigāniem! kaut pašiem Latviešiem būtu tik daudz dūšas lai par savu valodu tā iestāties kā par to šoreiz iestājās čigāni.
Dr.xy
D
Atbilde uz Jusu komentaru no:04:24.Attiecas uz"faschistu" Sarkozi. Cien.Zane,neparzinot lietas butibu un faktus nevajag kadu apzimogot par faschistu.Sarkozi no Francijas neizraida savus pilsonus,bet gan lai aizstavetu savus iedzivotajus,izraida no valsts kriminalos ciganus no citam valstim.Galvena karta no Rumanijas.Sie,iebraukusie cigani ir stingri organizeta internacionala mafijas apvieniba. Galvenie kriminalie darbibas veidi: 1.Speciali ubagosanas nolukos tie sakroploti berni.Berniem katru dienu ir jaatdot saviem bosiem noteikta naudas summa.Preteja gadijuma tiek soditi. 2.Francijas iedzivotaju apzagsana.Nozagtais jaatdod bosiem. 3.Agresivas grupas,kuras pieprasa lai atlauj tirit,ielu krustojumos stavoso, automasinu logu stiklus.Atteikuma gadijuma,tiek nolauztas antenas un logustikla tiritaji. U.t.t.,u.t.t. Sada riciba no musu Valsts pilsoniem( ciganiem) nav sagaidama.Vini ir pilnvertigi Latvijas pilsoni.Ko nevar teikt par musu Valsts un tautas ienaidniekiem un izzadzejiem SC,PCTVL,TP, LC/ LPP un socikiem.
IncParaac
I
kurmītis ar kloniem - čiepst zvirbuliski - kautko par veselību. Beļaš hočš?
IncParaac
I
Latvijas televīzijā Tatjana Ždanok - pamatoja itāļa Džuljeto Kjēzas iekļaušanu PCTVL sarakstā. Viņam PCTVL deputātu kandidātu sarakstā uz Eiropas parlamenta vēlēšanām ticis otrais saraksta numurs. Pirmais ir T.Ždanokai: “Mēs pārstāvam savus vēlētājus un lielākā daļa manu vēlētāju ir krievvalodīgie, un mēs uzskatām, ka mums draud asimilācija, mums nav garantētu tiesību šo mūsu kopienu tālāk atveidot. Džuljeto Kjēzo ir tas cilvēks, kurš ļoti labi saprot krievus un krievu mīklaino dvēseli. Viņš 20 gadus ir strādājis par La Stampa korespondentu PSRS valstīs, viņš ļoti labi runā krieviski, un viņš ir ļoti labi pazīstams politiķis rietumos. Viņš palīdzēs novest mūsu problēmas līdz rietumu politiķiem, līdz līmenim, kurā tiek pieņemti lēmumi." Tā rosīgie gļiner/piļman, ždanok/Ciļēvič divus zaķus šauj! 1.Pielīž Kremļam! 2.Skalda vienus pret otriem.. (Čigāni Latvijā - Cilēviča šarmam ne-ļā-vās!) Ar 1. - lai piedo par krievzemei nozagtiem dolāru miljardiem - jukos, čelsi utt Ar 2. - kad te ietu - kā Gazas sektorā - nāktu ar samierināšanas misiju - "Kuš, kuš! Fsjo horošo! Mēs no Kristus dzimtenes - miervēstneši ..."
gaura
g
Un latvieši nezog, nelaupa, nenogalina, neizvaro, netirgo narkotikas, nelegālo alkoholu un cigaretes ...? Tie, kas noziedzas, ir jāsoda, bet nevajag piesiet birkas visai čigānu kopai. Mēs paši uzceļam ap viņiem žogu, mūsu aizspriedumi. 'Bet viņiem ir jāizdzīvo, jārod iespējas kut ko un kaut kādā veidā nopelnīt, jāizaudzina bērni utt. - tāpat kā mums. Dzīve starp mums latviešiem viņus ir piespiedusi pie sienas un viņi meklē un atrod iespējas izdzīvot. Esmu pazinis čigānus, kuri strādāja kopā ar latviešiem un nekad nemēģināja strādāt mazāk kā citi. Viņos ir liela solidaritātes sajūta pret tiem, kas ir ar viņiem kopā. Viņiem piemīt daudzas īpašības, kuras arī latviešiem nenāktu par ļaunu. Ja šī ir mūsu - latviešu valsts, tad mums - latviešiem ir jādomā arī par čigānu dzīvošanas iespējām mūsu valstī.
nenormalisimo
n
aber kapec tada diskriminacija,katram chiganam ir tiesibas uz chiganu apvienojosha kongresa rikoshanu,bet vot ES un LV bus jamaksa un jamaksa,jo to kongresu bus daudz un visi iestasies par TIESIBAM!
nu jā
n
Visvairāk latviešiem nolaupījis jaunais laiks ar saviem repšiem ,dombrovskiemun tamlīdzīgiem demagogiem un savstarpējā naida kurinātājiem.Vienotībnieki nozog ne tikai ekonomisko neatkarību,bet arī latviešu smadzenes padarot tos par starptautiskā žīda vergiem uz ilgiem gadu gadiem.
nu jā
n
Neņem ļaunā Zane,bet tev steidzami jāārstējas.
nu jā
n
Šleseru izsvilpj tikai nozombētie vienotības propogandisti -komjaunieši.Normāli cilvēki paklausās ,ko viņš runā un pieņem sev vēlamu lēmumu ,par vai pret .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas