Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Cilvēktiesību centrs: domes rīcība ir pretrunā demokrātijai un cilvēktiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TU154
T
Gejiem ir pulcēšanās brīvība un gājienu aizliegt domei nav tiesības, bet domei ir tiesības ierādīt vietu gājienam - 11.novembra krastmalu vai arī mežaparka estrādi vai arī rumbulas lidlauku.
dzeris -@
d
Vari lieku reizi netērēt laiku un savu tumsonību nedemonstrēt, tava homofobija un citas fobijas man sen zināmas.
targash
t
Šķiet šī organizācija ir tikai lai aizstāvētu seksuālās minoritātes. Zinu gadījumus, kad cilvēki ir vērsušies pie LCC citos jautājumos un saņēmuši kurvīti. Neredzu iemesla īpaši respektēt šīs organizācijas viedokli.
Alla
A
es tikai visu laiku nesaprotu, kaadaa veidaa gaajiens - kaa taads, apdraud kaadu vai arii kaadaa veidaa ieprieks Latvijaa notikusie gaajieni, ir izceelusies ar seksualitaates demonstreeshanu vai netikliibas manifestiem? Ja neskaita pa kaadam friikam, kas joka deelj paargeerbies kleitinjaa. shkiet, taadi bijusi pa tiem gaajieniem paaris. neesat maajas balliites ar paargeerbshanos vai lauku kultuuras namu izraadiites redzeejusi vai filmas par Shekspiira laikiem, kas sievietes teeloja viirieshi? taas arii apdraud kaadu? manupraat, taa gaajiena meerkis ir vnk pieveerst uzmaniibu cilveektiesiibaam, iecietiibai, tam, ka homoseksuaali dziivo tepat liidzaas. tas ir informatiivs pasaakums, nevis demonstraacija ar paava spalvaam un plikiem dibeniem. jo mees tak visi zinam - jautaajums jau nav par gaajienu. un gaajiena vietu - centraa, getlinjos, juglaa, vai kadi veel te varianti ir izskaneejusi. jautaajums ir par to, ka dazhiem riebjas geji kaa taadi. kad pirms dazhiem gadiem aizliedza praidu, tak nebija cilvekiem, kur likt sakakatos maisus un vinji metas uz vietu, kur notika dievkalpojums un seminars, lai paaleetos. gaja speciali meklet gejus, nevis geji naca tiem izradities. un tas jautajums ir par to, ka cilveeki, kas protestee ir neparlieicnati pashi par sevi - vai nu par savu seksuaalo orientaaciju, vai par vispar savam spejam veidot attiecibas ar pretejo dzimumu, vai ir neveiksminieki attieciibas. ka vajag list pie gejiem. normals gjimenes tevs ar sudu maisu diez vai ies. labaka gadijuma kadu joku izmetis vai domas - lai jau shie homoseksuali paardas.
@
@
Par dzera tiesībām Krievijas guberņā Latvijā, to jau mēs zinām, ka tu atbalsti šo veidojumu (nevis partiju). Ko vēl jaunu pateiksi? Nevajag pirmajam kā aptrakušam aurot, kad vienai ārzemju organizācijai (!) pasaka nē, tad arī nerēgosies visur izsmiekls.
homo soveticus
h
Aizliedz to, kas padomju produktiem nepatīk: leģionāru gājiens noteikti sakaitinātu padomju cilvēku, un homoseksuālitāte psrs bija aizliegta. Drīkst svinēt 9.maiju, Ļenina dzimšanas dienu, sieviešu dienu, darba svētkus un vēl dažas. Skaidrs?
dzeris
d
Jā, un izrādās, ka tikai PCTVL ir saprašana, kas ir cilvēktiesības, visas pārējās partijas ir tīrie populisti, kas, jebkurā gadījumā, čurās pa vējam, kaut arī ar to graus valsts reputāciju. Kāretējais pierādījums, ka šīm partijām nekāda atbildības sajūta pret valsti nepastāv, pāris lieku balsu dēļ valsti gatavas pataisīt par izsmieklu.
zvirbulēns
z
Baltijas Draudzības dienu gājiens - nav uzskatāms par tiesību cīņas formu. Gājiens ir gājiens, bet, ja tā, tad šāds gajiens pa Rīgas ielām, vai parkiem ko maksā. Un jāmaksā ir tiem, kas grib staigāt gājienā. Nu kas sāktos, ja visas biedrības, koorperācijas, partijas pieprasīu Rīgas domei atļaujas rīkot savus gājienus? Cik tas neizmaksātu? Ja gribas ko prasīt, tad jarīko piketi, demonstrācijas un tos aizliegt nevarētu, bet gājienus, nu piedodiet! :))))
@
@
Ja niez, tad jākasās. Vecs likums. Tā arī tev tas neiet secen.
x
x
nu tad varbuut pagaidi tiesas leemumu, lai spriestu, vai RD pamatoti aizliedza DD, pirms izteikt paarmetumus par cilveektiesiibaam ;)
wer
w
Nepavisam nepiekrītu tev. Leģionāru dienas gājiena neatļaušana bija spļāviens sejā visai latviešu tautai. drošības apdraudējums tika izzīsts no pirksta, tas ir viens; bet otrs ir tas, ja jau mūsu "brašajai" DP jau bija zināms, ka 16. martā tiek organizētas pamatīgas provokācijas, tad pamatoti rodas loģisks jautājums: Kāpēc šo provokāciju organizētāji netika jau aizturēti iepriekš???????
Johs
J
Kas tas tāds cilvēktiesību centrs? Sanācis kāds interešu klubiņš. Kapēc Valsts policijai jāiesaista lieli spēki, kad pašiem trūkst degvielas ikdienas darbiem. Kapēc organizatori paši nenodrošina apsardzi par savu naudu? Katru gadu uzdotie jautājumi.
Senais>zvirbulēnam
S
Tu piemirsi piebildi, ka vietai vajadzētu būt tādai, kur arī viņiem nekas un neviens netraucē, jo dažu tādas eksponēšanās aktivitātes ir kā uguns pakulās. Katrā ziņā visas smalkās izpausmes par netradicionālo mīlestību , tuvāk pie dabas var daudz labāk apspēlēt,. nekā traucējošu lamu vārdu pavadībā. To garantē vispārējās universālās ANO cilvēktiesības.
J. Čakstes sveiciens
J
Cilvēktiesības ir ērti staipāms jēdziens, ar ko piesegties, kad citu argumentu neatliek. Lasiet Satversmes 116. pantu, tad runājiet.
zane
z
16. marta pasākunu neatļāva drošības apsvērumu dēļ. Ņemot vērā tiesas lēmumu, acīmredzot drošības draudi bija pietiekami, lai pasākumu neatļautu, un ar cilvēktiesībām viss ir kārtībā. Šoreiz policija atzīst, ka ir gatava nodrošināt kārtību un drošību gājiena laikā, tādēļ nav nekāda iemesla gājienu aizliegt. Un tas, lūk, gan ir cilvēktiesību jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas