Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Cimdars: aicinājums balsot ar tukšu aploksni ir lēciens bedrē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GUnča
G
Nobalso ar tukšo aploksni un padari Saeimu par NEATLAIŽAMU. Katra tukšā aploksne samazina iespēju atsaukt deputātus, jo tukšās aploksnes palielina referendumam nepieciešamo kvorumu!!!! Protams, tie kas vēlas lai deputāti 4 gadus var tā taisīt uz galvas vēlētājiem, kā nekad to vēl nav darījuši, tad lūdzu - noteikti balsojiet ar tukšu aploksni!!!! Ar savu tukšo aploksni izgāzīsi jebkuru nākotnes referendumu, tai skaitā saeimas atlaišanas. Atceries - jebkurš referendums uzskatāms par notikušu ja tajās piedalās 2/3 no iepriekšējās vēlēšanās balsojušo skaita (ieskaitot tukšās aploksnes). Ja tev esi stulbs - labāk tad nebalso, nečakarē citus.
jONIS
j
NRA aptaujā 25 , aug. Visu Latvijai -36 % , pārsita visus, Cimdar nemuldi!
Strādnieks
S
Atbildiet man un visiem tiem, kuri netic nevienai partijai un negrib ko šīs partijas bija Saeima. Neiet uz vēlēšanām? Un tātad atstāt pie varas tie paši, kas tur atrodas jau vairāk kā 20 gadus?
Esss
E
Kā latvieši var būt tik stulbi un pavilkties uz šito TA provokāciju? Tak ezītim skaidrs kam tas ir visizdevīgāk. Bet laikam jāpasaka jums vēlreiz. SC vēlētāji ar tukšu aploksni nebalsos!!! Viņus arī neviens neaicina to darīt. Toties noņemt kādu procentu konkurentiem un varbūt kādu pat atstāt zem strīpas SC gan ļoti gribētu. Pie pietiekama daudzuma nozombētu latviešu vēlētāju, SC saņem beigās 51 balsi un Biškeka mums garantēta! Pasakiet to katram kas aģitē par TA. Varbūt tas ir vienkārši piemānīts cilvēks nevis štata provokātors.
Strādnieks
S
Par balsošanu ar tukšām aploksnēm, pret visām partijām, runā jau ilgstošu laiku. Tomēr valdošie apiet šo jautājumu, vai, kā man liekas, nodarbojas ar pretpropagandu. Lūk, piemēram Cimdars, uzstājoties masu informācijas līdzekļi apgalvo, ka neatkarīgi no tukšām aploksnēm, vēlēšanas notiks. Tomēr viņš nerunā par to, kas gan notiks ja, balsošanas ar tukšām aploksnēm rezultātā, neviena partija nepārvarēs 5% barjeru. Steidzami izmainīs likumu vai falsificēs vēlēšanu rezultātus? Melo ne tikai kad runā nepatiesību, melo arī tad kad patiesību nerunā. Aicinu visus, vēlēšanās piedalīties, bet īpaši tie, kas netic nevienai partijai. Jums ir likumiska tiesība nobalsot pret valdošajiem ar tukšu aploksni. Es domāju tas nepaliks neievērots, bet iespējams atvedīs pie likuma par vēlēšanām izmaiņām, pēc kuru mēs izvēlēsimies ne partejiskas lapas, bet savējos Deputātus.
Krišjānis Liepiņš
K
Un vajag atcerēties, ka šis process ir ilgstošs, tādēļ prasīt tūlītējus rezultātus ir stulbi!
Krišjānis Liepiņš
K
Vai darba ņēmēju interesēs nav pēc iespējas lielāks darba vietu skaits? Ir! Tāpēc skaties, kura partija/partiju apvienība sola reālistiskākos risinājumus darba vietu radīšanai. Protams, ka neviens politiķis neies un neradīs darba vietas, viņu uzdevums, ja viņš sola darba vietu skaita palielināšanu, ievēlēšanas gadījumā ir panākt, ar izmaiņām likumdošanā, īpaši par birokrātiskajām procedūrām uzņēmējdarbības jomā, un nodokļu sistēmā, lai valstī izveidotos uzņēmējdarbībai labvēlīgi apstākļi. Un tad uzņēmēji, attīstot uzņēmējdarbību, radīs darbavietas. Un tādējādi mūsu, darba ņēmēju, intereses būs realizētas!
Krišjānis Liepiņš
K
Tad darbs un maize būs tikai AŠ2 biedriem, pārējiem šeit to dabūt nebūs iespējams!
XXL
X
Domaju ka nakama reize pētījuma centriem vajag izdarit ta: 1 variants Piedavat visas 13 partijas un tiem cilvekim kas atbild ka "Nepiedalīšos vēlēšanās" vai "Neesmu izlēmis" piedavat variant ka ir vel iespeja balsot ar tukšo aploksne un vai manisies vina viedoklis, bet tiem kas atbild konkreti par partiju uzsprasit viņiem tas ir nostaja vai tapec ka nav par ko balsot un tas ir tikai tapec ka nav cita iespeja balsot un ir vel variants ka tukšais aploksnis. Vot tad būs precizakie iespejamie petijumi.
XXL
X
Kāpēc delif melo? "...Бюллетень может быть забракован, если избиратель не вложил в него список кандидатов..."
XXL
X
Liels paldies, super!
Krišjānis Liepiņš
K
Tiesības, tiesības, tiesības... Un kad domāsiet par pienākumiem?! Piedalīties vēlēšanās ir pilsoņa pienākums, tāpat kā izvērtēt politiķu piedāvājumu un kādam no viņiem deliģēt savu interešu pārstāvēšanu valstī.
he he
h
atceries, ka tavā tukšajā aploksnē varēs viegli atrast balsu skaitītāja partijas listi! esi prātīgs, nesmērē savu pasi! :)
Paija
P
Aizvien vairāk sliecos domāt, ka lekšu no vienas bedres citā bedrē un balsošu ar tukšu aploksni. Lekšu bedrē un paraušu sev līdzi savus draugus, radus, domubiedrus un to ir daudz. Jo es negribu balsot arī par mazāko ļaunumu. Jo arī mazākais ļaunums būs ļaunums. Mana sirdsapziņa nebūs nodota
Ezis
E
Vēlēšanu sistēma jau ir par labu Krievijai, kura ar savu naudu ir nopirkusi gandrīz visas partijas. Līdz ar to balsošana ir bezjēdzīga un lai šo sistēmu sagrautu ,(kuru komunisti izmainot satversmi kur nav 5% barjeras un partijas) varbūt tā ir vienīgā iespēja ,citādi kā 1905 gadā jāķeras pie dakšām ( vai jūs biedri to gribat arī jūs tur būsit diemžēl) neesiet taču tik nevainīgs savos gados un amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas