Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Citāda identitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reptilis
r
Bet Cilevičs,Lindermans,Ždanoka diezgan labi pārvalda latviešu valodu?
replika
r
kāpēc.... ebreji necīnās par ebreju valodas lietošanu un ebreju skolu atvēršanu Latvijā ? ------ Tāpēc, ka 1) ebreju skolas Latvijā jau ir; 2)ebreju skolās viss notiek krieviski; 3)viņiem ir svarīgi cīnīties pret latviešu valodu Latvijā, lai nebūtu jāmācās latviešu valoda. Viņi taču ir tādi paši kolonisti kā krievi un ir tipisks padomju produkts.
opā
o
Atbalsti savu,savu bērnu un mazbērnu nākotni-nodrošini tos ar tīru valodu un spēcīgu kultūru! Ej balso par savu vietu zem saules-nenoguli-laiks vēl tikai līdz 9.jūnijam!
Fiksais
F
Par cik nopirki diplomu profesor? Nemāki atšķirt cēloņus no sekām? Teoriju zināt ir labi, bet nespēja teorētiskās zināšanas pielietot praksē - tā vairs nav profeionalitāte!!! Kamēr miljardu zagļus stutēs par prezidentiem, nevis tie karāsies Doma laukumā - tikmēr izmaiņas šajā zagļu apsēstajā valsti nebūs!
Latviešvalodīgais
L
60% krievvalodīgo īpatsvars ir tas, "kas padara Rīgu par eiropeisku pilsētu" Ierēcos!! Staļina tētiņš apgaismo savu vaidu pār Tevi..
reptilis
r
Es tā pie sevis domāju-kāpēc Lindermans,Cilēvičs,Ždanoka un pārējie ebreji necīnās par ebreju valodas lietošanu un ebreju skolu atvēršanu Latvijā ? Un tad paskatoties Krievijas televīzijas kanālus, diskusiju raidījumus,Radio ""Svoboda"" es nācu pie secinājuma ,ka Krievijā liela daļa publiskās inteliģences pēc tautības ir ebreji ......neesmu liels sazvērestības teoriju piekritējs,bet .....,ja ir kāda saprātīga doma ,varētu kāds padalīties.....
kapostu galva
k
Ha-ha brāļi latvieši! Negribiet atzīsties, ka viss neatkarības periods ir nepārtraukta muļķību virkne. Jau tagad skaidrs kā deokupācijas skaitliskie radītāji nebūs tādi, ka mūsu atmodas sapņos.
(*****)
(
Man liekas, ka vairumā gadījumu, runājot par integrācijas jautājumiem, mēs savas izjūtas balstām uz situāciju Rīgā. Ja tā, tad jāatzīst, ka Rīga kopš dibināšanas nekad nav bijusi latviska un nekad tāda nebūs, un tas ir tas, kas padara Rīgu par eiropeisku pilsētu. Vai tad īstenie latvieši nezina vai negrib zināt par Pirmo Republiku, kad eksistēja tā saucamās vietējās valodas - krievu, latviu ešu un vācu? Ja meiča gribēja dabūt darbu par vietu ierādītāju kino, bez šīm valodām tas nebija iespējams. Kāpēc Latvijas laukos nav valodu problēmu - tur pati dzīve noregulē valodas lietojumu. Tāpēc visi šie piespiedu integrācijas ir staļinisma atraugas, ja vien mūsu īstenajiem būtu līdzekļi un resursi, varat nešaubīties par tautu tēva metodikas pielietojumu integrācijas jautājumu risināšanā
Vecais
V
KO IMIGRANTI ŠEIT DARĪS ? KUR IR DARBA VIETAS ? Lūdzu konkrētu atbildi !
replika
r
Tāpēc ir jāparakstās par latviešu valodu visās valsts skolās. ---------------------- Tieši tā! savādāk iespējamie afrikāņi izvēlēsies krievu skolas, jo sapratīs, ka latviešu valoda Latvijā nemaz nav nepieciešama. Tāpēc jau arī kruki cer uz jaunu kolonsitu pieplūdumu, lai samazinātu latviešu skaitu savā zemē.
Figvams
F
Ja ir sakārtoti likumi, kas aizsargā latviešu valodu, tad imigranti nav bīstami. Tāpēc ir jāparakstās par latviešu valodu visās valsts skolās.
Helena
H
Ķilis ir mulķis, studenti SSE par viņu smejas! Bet varbūt viņš ir "trojas zirgs" un netik tālu stav no lindermaniem un mamikiniem ?
Latviešvalodīgais
L
Galvenais ir neņemt par daudz imigrantus no viena reģiona, jo to jau mēs esam pieredzējuši. nevaru piekrist dzērājam, ka "Latviešiem un krieviem mentalitātes atšķiras minimāli." Sovjetizācijas/rusifikācijas rezultātā latvieši tika asimilēti/integrēti, bet tie spēj arī piekopt Eiropeiskas vērtības (kuras viņiem pat ir dabīgākas nekā austrumu). Ja Latvija uzņemtu cilvēkus no Dienvidāzijas valstīm, Tuvajiem Austrumiem un Āfrikas, nekas briesmīgs nenotiktu. Imigrācijas politikai jābūt vērstai uz zināmu kritēriju atlasi (izglītība, vecums, u.t.t.) Imigrantiem arī jāiemāca valsts valoda, jo ja darīsim kā ar Slāvu imigrantiem tad gan te izveidosies reāls Bābeles tornis! Kopumā imigrācija var būt ļoti pozitīvs process, tikai PSRS augušajam cilvēkam būs jāpārvar savs nenormālais naids pret cilvēkiem ar tumšāku ādas krāsu.
Vecais
V
Vemt gribas no šādiem ekspertiem...... Islande-teritorija-pusotra Latvija,iedzīvotāji-320 tūkstoši.Un nekas slikts nenotiek(ja neskaita banku krīzi,bet tas jau visā pasaulē....atšķirība-Islandē vainīgos apcietina,un gatavojas tiesāt),Reikjavika jauka pilsēta,nupat uzbūvēts diezgan grandiozs kultūras centrs,ceļi daudz labāki nekā Latvijā.Pagājušā gada oktobrī tur pavadīju nedēļu-savām acīm redzēju Naivie eksperti iedomājas ,ka te no Afrikas sabrauks vajadzīgo profesiju ļaudis,HA HA HA.Nē atbrauks sliņķi,liekēži,narkotiku tirgoņi un etniskās noziedzības pārstāvji. nevis kuģu remontatslēdznieki un metinātāji... vai kāds eksperts var nosaukt ,kur tuvākajā laikā būs jaunradītas desmitiem tūkstoši darba vietas ??? kas traucē aicināt atpakaļ aizbraukušos ? EKSPERTIŅI...........āksti !
replika
r
būs jārēķinās ar jaunu, citu tautību ienākšanu tagadējā kopējā Latvijas telpā. --------------- Loģiski gan būtu, ja ienācēji rēķinātos ar to, ka ienākuši Latvijā. Jebkurā gadījumā, jādara viss, lai nostiprinātu latviešu valodu valsts un pašvaldības iestādēs. Lai attiecīgie migrācijas aktivizēšanas kantori nevarētu uz šejieni vilināt jaunus kolonistus ar lozungu "latviešu valoda kā valsts valoda ir tikai uz papīra:" Pirmkārt jāatrod darbs visiem Latvijas pilsoņiem un tikai pēc tam var sākt domāt par jaunu migrantu ievešanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas