Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Daimler korupcijas skandāls ēnu met arī uz Ventspili

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
piedod, bet laikam nesaprati - tas vien kā kāda pašvaldība ir pirkusi MB busus nepadara tos par korumpētiem !!! JO kā jau minēju MB busi un bisiņi ir pilna Latvija, un nedz Rīga nedz V-pils nebūs ar to unikāla, un priekš tādiem iepirkumiem kādi lielākoties te ir notikuši es apšaubu vai tā ir ēsma, tā vairāk izskatās pēc tādas švakras piebarošanas, jo 1,8 miljoni ja pieņem ka pēc "pieklājības" principa parasti "dzeramnaudā" atmet 10%, tad iepirkums par kuru tiek runāts ir kādus tikai 18+ mio vērts !!! Vai nu par lētu atdevušies, vai arī kukuļojamie ir krietni zemāks rangs nekā mēs te "šaujam" ārā !!! NO tāda viedokļa vien es kaut kā ne visai ticu ka teiksim Lembergam tā "sīcene" šausmīgi intersēja !!!
šakalis
š
nav runa par to kurš buss labaaks , kurš suudiigaaks , kaapeec juus jauc dažaadas lietas , fakts jau ir par to pamesto eesmu 1,8 miljonu eiro apjomaa , kuru muusu iereedņi norija acis nepamirkšķinot ,
Aivarins
A
Musu Lembitis tads balts un pukains,visi neliesi vinu apruna un piekarina visadas birkas!Zilo govju meitas stav un krit ,ceriba ka kads latins tiks ari vinam!!
Lelle
L
Atkal Lembucītis...
WALA
W
Nepūlies - es strādāju IT sfērā visu savu apzināto mūžu un tajā laikā par kuru šeit vispār ir runa es strādāju telekomunikāciju nozarē un ar pašvaldībām tik vien bija sakars kā nodrošināt vēlēšanu datu atspoguļošanas veiksmīgu norisi !!!
Jānis
J
WALA ir augsta domes amatpersona , kurai iespējams pakaļa svilst sakarā ar MB iepirkšanu, tādēļ tā cepās un mazgā sevi un savu kakla kungu baltu un nevainīgu. Var padomāt ka jums tur nebija korupcijas.
iespējams
i
koroch, izejas nav, vismaz es to neredzu. sorii par uzbraucienu
WALA
W
P.S. Es ne par to ka mums te viss baigi skaisti un labi, ka Lembergs balts un pūkains, bet par to ka šitā tukšā neko neizsakošā diršana ir jāizbeidz !!! Ir fakti - uz priekšu uz prokuratūru, KNAB utml., nav faktu, bet ir aizdomas - ņemam "lāpstu" un ejam "pacilāt skeletus", kā teiksim šajā gadījumā paņemam kaut vai autobusu cenu, skaitu un salīdzinam ar tā laika līdzvērtīgu busu cenām (t.i. tas būtu darbs žurnālistiem). Citāk sanāk tā kā Lembergu - cik gadus jau pa tiesām vazā un čiks no tā visa, ka tik vēl nesanāk tā ka beigās vēl valsts dabūs kompensēt kaut ko. Bet tas gan atkal nebūs apliecinājums tam ka AL būtu balts un pūkains, bet gan tam ka valsts pusē "uzstājas" āksti.
WALA
W
UN, ko tieši tu tur ieraudzīji kas runātu par sliktu V-pilij vai jebkurai citai pašvaldībai vai Autobus parkam. Es redzu ka runa ir par LV amatpersonām un neko vairāk. Būs info kas, kur un kam ir devis - tad ir pamats dzisināt muti, bet te neviens nav papūlējies vispār kādus nopietnus faktus savākt tika pateicis ka V-pils iepirka meršus - nu un, tādus iepirka daudzi, arī privātie !!!
Arturs M
A
Lembergs teiks,neko nezinu,biju Puzē,vispār esmu Puzes pilsonis!:D
iespējams
i
klau, postsovjet, varbuut beidzot arii pats saaksi domaat? tas, ka tu sapno par to, ka tev par kaut ko maksaas, un ka tu maksaasi, ja vien buus iespeeja, nenoziimee, ka taa jaabuut vienmeer un visur. ja speej lasiit anglu valodaa, tad seku arii pirmavots informaacijai par to, ka ne jau vieteejie urleeenu liimenii lietas notiek:
es
e
Ko kurš taisās vēl rakt, ja ASV jau visu ir pateikusi? Mūsu KNAB varēs veikt"aktivitātes", lai visi gali būtu ūdenī. Neviens nekad pie mums neatbild ne par ko, ja ir piesavinājies miljonu. Sēž tie,kas paņem 20 latus. Jūs visus, kas to ir izdarījuši, ir jāsēdina Šatlā un jāpalaiž kosmosā uz neatgriešanos. Kauns un negods!!!
WALA
W
NU tak tauta sāņemās un beidzat vienreiz tenkas pieņemt par patiesību !!! Nevajag aizmirst ka vēlēšanas tuvojas !!! Sākam varbūt ar to ka nevis apliekam Lembergu, bet paspiežam mēdijus parakt dziļāk, lai papēta kas, ko un cik izmaksāja un vai tiešām ir kāds pamats meklēt tur utis. Man personīgi jau pieriebies tas ka sāķ uzpeldēt visādas ķengas par to vai citu pašvaldību, bet beigās nekas nenotiek, jo vai nu tur tiešām nekā nosodāma nav un nejēgām žurnaļugām jabeidz rasktīt pasūtījuma raksti, vai arī mums ir ļoti nespējīga prokuratūra, KNAB umtl.. Jebkurā no gadījumiem ir sajūta ka kādam tiek pārmaksāts, vissāpīgāk protams ja tā ir prokuratūra un/vai KNAB ...
XXL
X
Jūs ko? Lembergs tak ir pats pats godīgākais!
!
!
Ja KNAB nespēj, ASV Tieslietu ministrija var lūgt izdot attiecīgos kukuļvīrus. Tad taču varēs notikt tiesa? Teletūbiji, sociāldemokrātu nosaukuma valkātāji, pārlaicīgi komiteju vadītāji un Rīgas Satiksmes apmātpersonas gan gribētu noilgumu šai korupcijas lietai jau tagad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas