Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daļa AP deputātu neies uz 4. maija sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Ja bjušie tautfrontieši nevar solidarizēties ar Daini un neiet uz to nožēlojamo sēdi, tad tā ir nodevība pret tautu, jo tajā laikā starp LTF un tautu liekama vienādības zīme!
100% piekrītu
1
zini 23.04.2010 10:20 Nu jau jāsaka kā krievu klasiķa lugā-ko jūs smejaties,par sevi pašu smejaties! Pirms divdesmit gadiem kad tagadējie kampēji, darītāji,buldozeri un hūtes tupēja krūmos un audzēja tulpītes,īvāns bija mūsu tautas brīvības alku karogs,kas riskēja ar sevi un savu ģimeni,bet tas,ka visi ideāli ir samīti un nogrūsti pažobelē,tur īvāns nav vainīgs,protams,ka tā melkuļu banda,kas sēž saeimā,laikam justos drusku neērti viņa priekšā.
nu tā -Oma
n
...un šodien vecie shēmotāji, nu jau apvienojoties ar jaunāku paaudzi, kura izaugusi ar tiem pašiem morāles principiem, lien laukā, raujas pie siles un grib mācīt cilvēkiem dzīvot! Valsts izzagta, izsaimniekota, bet viņi nekaunās skatīties sabiedrībai acīs, pat neslēpjot savus alkkatībā izķēmotos vaibstus!
Oma
O
Tas bija manas paaudzes - toreiz 30-40- gadnieku laiks, līdz sirds dziļumiem izdzīvots un izsāpēts! Solījāmies: kaut pastalās, bet izcīnīsim brīvību! Kamēr lielākā daļa vēl sajūsmā dziedāja, shēmotāji slepenos klubiņos jau shēmoja, kā , izmantojot mulsinošo situāciju, apmierināt savu alkkatību! Dainis bija un ir mūsu brīvības simbols, neskatoties uz to, vai kādam patika vai nepatika viņa tālākā darbība! Man arī nepatika: nekādi nevarēju saprast, kā iespējams atrasties vienā partijā ar rijīgo bojārdēlu un neko neredzēt, bet tomēr izsvītrot no mūsu vēstures Daiņa Īvāna vārdu ir nelietības kalngals. Kas bija Gorbunovs? Mēs viņam ziedus dāvājām par to, ka viņš laicīgi apmeta savu kažociņu uz otru pusi un atbalstīja tautas vairākumu! Mums tas bija ļoti nozīmīgi, bet mūsu brīvības alkas uzturēja Daiņa vārds. Tā nebija viegla nasta tik jaunam cilvēkam, un to vajag saprast, nevis sākt apriešanas kampaņu. Sirds dreb par mums latviešiem, par mūsu morāles un ētikas pamatu sabrukumu, jo tā ir ļauna zīme mūsu nākotnei!
cits ainārs
c
Doma pa netu klejo ...... katru ceturtdienu no 16 līdz18 iet pastaigāties gar Saeimu līdz Doma laukumam, lai jūt, ka tauta tepat blakus ......... spļāviena attālumā. Lai pārāk neatslābtu deputātiņi ..........
Baiba
B
Ja neapjēgsim, ka latviešiem jāturas kopā, tad gals pienāks visiem, arī tiem, kuri šodien domā, ka rullē. Mūs neviens pie pasaules "izredzētajiem" nav pieskaitījis, Jūsu labklājība ir tikai uz brīdi, kamēr nododat un nīdējat savu tautu, tālāk arī jums paredzēta svētku sivēntiņa loma uz "izredzēto" dzīru galda..........................Attopieties, lopiņi.
lops
l
Tie cilveki ka Ivans, Ulme, Berklavs nekur netika jaunajaa varaa, jo loti bija pret komunismu. Vai kaut kas mainisies? Cilveki pashlaik ir tik aprobezhoti ka no politikas nesajedz neko, padod viniem tikai JayZ un Bayonce repu un vel kadas palielas saulesbrilles un viniem liksies ka galvenais dzivee ir "bizness". Ir skumji, bet dzive pati visus izmaciis, ja ari Latvijai lemts palikt pa Krievijas vasali.
durnis
d
Kāda gan partiju božiem tagad domas par TF... Tagad galvenais dabūt eļerti par prezidenti ,vairuku par saeimas spīkeri ,rižo dejotāju par ministru prezi un smalko maizi par ģenerāli ,lai piesegtu vairāna nesmukus ,citādi šis klerks vēls sāks runāt ,ko jau solīja pēc neievēlēšanas...
Vai vēlēšanu kampaņa?
V
SociķI sāk priekšvēlēšanu kampaņu?!! Īvāns atteicās no AP priekššēdētāja amata un palika 1.vietnieks. Ko ta tagad spirinās?
Teodora
T
:-DDDDDDD
zini
z
Nez kāpēc piemirsi pieminēt vislielākos sūdabrāļus saeimā,kampējus ar kučinski priekšgalā,grāmatu dedzinātāju un gaisā rāvēju partiju ,nu un vēl kompāniju,kas pat gulēdami sapņo par laiku,kad varēs Rīgā bučot ,,našu,, tankus.
Sīmanis
S
Bet vai Dainim Īvānam nebija taisnība? Mēs, latvieši, nudien esam lieli sūdabrāļi! Un nav ko apvainoties.
Sīmanis
S
Visu revolūciju zelta likums - revolūcijas izplāno filosofi, realizē romantiķi, bet augļus plūc visvisādi šeptmaņi. Tautas atmiņa īsa: ko pirms 20 gadiem cēla vai debesīs, to tagad gremdē dubļos. Daini Īvān, vēl ir palikuši daudzi, kas atceras Jūs un arī pēc 20 gadiem saprot, kāpēc nevēlējāties pēc Atmodas iet politikā. Starp šeptmaņiem- rīkļu rāvējiem patiesi nav Jūsu vieta. Turieties!
IncParaac
I
Apsmejoties dzīvo? Kā lāb' ?
Apsmējos!
A
Kā tu nesaproti! 4. maiju nodrošināja partija Vienotība ar izcilajiem ordeņnešiem jaunpupu (vēl bērnudārzā esot revolūciju taisījis, tāpēc barikāžu medālis šim pieškirts), sandruci ( bijusī KGB otrā pusīte)un sarmuci (Dienas prihvatizatore), tāpat JL rižā šovmene un ZZS komuņaga brihmanītis. Un tāpēc te Dainītim vietas nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas