Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Daļai Iļģuciema iedzīvotāju nav skaidrs, kurā vēlēšanu iecirknī viņi drīkst balsot

Daļai Iļģuciema iedzīvotāju nav īsti skaidrs, kurā iecirknī viņi drīkst balsot, aģentūrai LETA sacīja Kultūras centra Iļģuciems 12.vēlēšanu iecirkņa sekretārs Bruno Bašķers.

Kultūras centrā viens otram blakus atrodas 11. un 12.vēlēšanu iecirknis, un tepat netālu ir arī 25.vēlēšanu iecirknis Iļģuciema vidusskolā. Daudzi cilvēki nezina, kurā iecirknī viņi drīkst balsot, teica Bašķers

Viņš norādīja, ka jau šodien tieši šī iemesla dēļ vairākiem vēlētājiem savas balss nodošanas process ir ievilcies, un pēc viņa domām, arī 3.jūnijā balsošanas process 11. un 12.iecirkņa vēlētājiem var izrādīties ilgāks.

Bašķers atklāja, ka pilsoņu atsaucība vēlēšanās viņaprāt ir samērā augsta, jo 1.jūnijā un šodien balsot bija ieradušies vairāk nekā 200 cilvēku.

Līdzīgu situāciju aprakstīja Rīgas 34.vidusskolas 19.vēlēšanu iecirkņa priekšsēdētāja Nataļja Rogaļeva. Viņa sacīja, ka daļa cilvēku ir sašutuši par to, ka dzīvo netālu no vidusskolas, taču viņiem ir jādodas uz citu vēlēšanu iecirkni.

Arī 19.vēlēšanu iecirknī šodien balsot devās nedaudz vairāk nekā 200 cilvēki.

Aģentūra LETA 19.vēlēšanu iecirknī arī novēroja, ka saplīsušais vēlēšanu kabīnes priekškars tiek labots, kamēr kabīnē kāds vēlētājs izlemj, par ko balsot.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas