Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dalbiņš noraida bažas par drošības apdraudējumu saistībā ar Imigrācijas likuma izmaiņām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atbildiba
a
Es esmu parliecinats ka Dalbins tapat ka visa Tautas Partija darbojas pret Latvijas Valsts interesem! Tauta atcerieties so noziedznieku Dalbinu!
žēl večuku
ž
Jurim der ieklausīties zinošos cilvēkos no SAB. Ar savu galviņu grūti laikam...
oskars
o
diemžēl, Dalbiņam nav uzticība...kā TP darbonim
dārgā
d
Šis nav ekonomisks projekts, vismaz notiekti ne valsts ekonmikas pacelšanai. Šis ir privāto politmafijas klanu ekonomikas uzlabošanas projekts. No Maskavas puses interese ir viena un skaidri redzama. Arī Gruzijā tika ievests karaspēks Krivijas pilsoņu interešu aizsardzībai. Nu tagad vajag dabūt baru Krievijas pilsoņu Latvijā un varēs ievest arī karaspēku. Citādi vietējie krievi kaut kā īpaši naski uz pilsonības maiņu nebija.
Klāra Cetkina
K
Nu, Dalbiņ, tautai taču ir zināms, kurā stabulē Jūs pūšiet, - tā ka nevajag te piemeklēt pareizos vārdus, bet vairāk domāt par Latvijas tautas drošību. Tauta jau sen ilgojas tādus kā Š., Š. un visādi dalbiņi, redzēt uz mieta.
N.B.
N
Aizdomas, ka aiz visa tā slēpjas kāda liela blēdība. Promaskaviskās partijas (SC, LPP-LC, TP) - kāpēc tik uzmācīgi spiež savu cauri, kaut gan nav ne aprēķini, ne tāda PRAKSE citās Eiropas valstīs? Atgādina centību tolaik, kad gribēja nomest Loskutovu, - taukainie purni tāpat smīkņāja, meloja un blēdījās.
!
!
Vakar noskatījos visu dulburu šovu. Diemžēl neko pārliecinošu nesaskatīju. Šīnam ir taisnība - pēc viņa paša vārdiem (meklējiet presē), 5-6x pārvērtētais sērkociņu kastīšu nekustīgais īpašums, kas atrodas vietā, kur 9 mēnešus no 12 ir slikts, drēgns laiks, nevienu neinteresē. :) Tas mūs glābs, jo meteoroloģiskie apstākļi te ir tādi, kādi ir - jūra, vēji, dzests, auksts, slapjš, maz saules, maz siltuma. Šīns var cerēt tālāk. Arī Bul(lshit)dozers - kādi uzņēmēji nāks vietā, kur vairums eksistē no minimālās algas vai mazas pensijas. :(
soners
s
Vēlēšanas nāk, tādēļ tagad vajag iestāstīt tautai, ka labi priekšlikumi ir slikti, pareizi jau vakar tika uzdoti retoriski jautājumi KNL, ko tad vienotība un TB/LNNK piedāvā ekonomikas atlabšanai, atbildes nesekoja.
Lenins
L
Jaa, mums ir vajadzigs vel dubult pilsonibu Krievus!!!
AD
A
Jāssaprot tā, ka Dalbiņa drošība nemainīsies.
jevgenija
j
Ja tik spiedīga vajadzība kaut ko pārdot, piedāvājiet vispirms Latvijas pilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas