Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Datu izplatīšanai WikiLeaks izmanto arī Latvijas serverus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
buzz
b
Tur jau ta lieta,ka neviens nekaro ar normaliem miermiligiem vidusmera musulmanjiem. Drauds ir tie,kuri kropligi iztulko Koranu pa savam pratam un attaisno cilveku nogalinashanu ticibas varda. Ari bibeli visadi jukushie tulko pa savam un iedomajas,ka piemeram nolaupit un izvarot (patasit vinju par savu sievu)12 gadigu meiteni ir normali,ka to sludina Dievs... Jebkursh,kursh var attaisnot cilveka nogalinashanu religjisku pantinju varda,manas acis ir juscis un nepieskaitams. Vai varbut jus tadus subjektus uzskatat par normaliem? Ta pat kropligi ir tie radikalji,kuri uzskata,ka sievieti par parkapumu var nometat ar akmenjiem,shaustit lidz navei ar patagu,nelaist savas gjimenes sievietes(un pie reizes ari parejas sievietes) skola macities utt. Tadi uzskata,ka honor killing ir pienjemama izrekjinashanas, un ka izvaroshana ir normals pasakums. Radikalisms,lai tas butu kristieshu vai musulmanju, ir ljoti bistams.Iedod tadam jukusham radikalim ieroci vai paradi,ka sameistarot bumbu,un vinjsh nedomajot uzrikos tragjediju ar paris upuriem.
Ministry of Truth
M
Vai tu esi kristietis, un kā tu izturies pret smago sendienu kristīgās baznīcas mantojumu un mūsdienu seksuālajiem noziegumiem? Malleum Melaficarum ārprāta murgus sarakstīja un skrupulozi īstenoja ne jau islāmticīgie. Ko mēs darīsim ar šo mantojumu? ASV varai arī sāk patikt tumšo viduslaiku prakse - aizturēt uz ilgāku laiku bez jebkādas apsūdzibas uzrādīšanas.
Ministry of Truth
M
5:51 ir tālāk saistīta ar 5:57 un 60:8 [5:57] O you who believe, do not befriend those among the recipients of previous scripture who mock and ridicule your religion, nor shall you befriend the disbelievers. You shall reverence GOD, if you are really believers. [60:8] GOD does not enjoin you from befriending those who do not fight you because of religion, and do not evict you from your homes. You may befriend them and be equitable towards them. GOD loves the equitable. [60:9] GOD enjoins you only from befriending those who fight you because of religion, evict you from your homes, and band together with others to banish you. You shall not befriend them. Those who befriend them are the transgressors. Es domāju, nav īpaši jātulko, lai pat tu saprastu, ka tavs avots ir visai dīvains, lai neteiktu, ka pilnīgi greizs.
Ministry of Truth
M
Opā! 5:51 O ye who believe! take not the Jews and the Christians for your friends: They are but friends to each other. And he amongst you that turns to them is of them. Verily Allah guideth not a people unjust. BIKU atšķiras, ne?
Alma
A
Ai, nu man vienalga kas jums tur terorista pamācībās rakstīts par jūsu mērķiem. Man jūs visi esat pretīgi tāpēc, ka katra jūsu mērķa sasniegšanai jūs nogalinat nevainīgus cilvēkus.
Alma
A
Сура 5:51, 9:5,29 «Не дружи с евреями и христианами… Убивай идолопоклонников (не мусульман), где только встретишь их… Наказывай их и готовь для каждого из них засаду»
Anete
A
Malači!!! Es jau domāju, vai tiešām no Latvijas neviens nebūs. Igaunijā, starp citu, ir vēl vairāk "spoguļu" :)
Ministry of Truth
M
Par to musulmaņu ticību, kas paredzot ... Vai palīdzēsi ar norādēm uz konkrētu lapu, nodaļu Korānā vai citos svētos rakstos? Gribu pārliecināties. Tu esi lasījis, es neesmu, bet varu Korānu lejuplādēt un ātri pārliecināties, ka tevis teiktais ir patiess. Ja karo visā pasaulē, tad tas nozīmē, ka pretinieka prese regulāri publicē ziņas par šādu karadarbību. Jau atkal, vai vari iedot saites uz rakstiem presē, kas kaut ko pasaka par šādas karošanas raksturu (epizodiska, reizi nedēļā vai citādi). Visā pasaulē, tas droši vien būs arī Austrālijā un Latīņamerikā. Kad tas notika?
šņaga
š
Cik svarīgu objektu līdz šim ir uzspridzināts? Pat 2 torņi nebija svarīgi objekti, tie visi bija simboli. Terorisma mērķis nav infrastruktūra, bet gan iebiedēšana. Un nevienu lāgā nevar iebiedēt spridzinot rūpnīcu. Jo tur vajag milzum spridzekļu, lai nodarītu reālu kaitējumu. Toties metro stacijā pietiek ar puskilogramu sprāgstvielu un 2kg naglu, lai būtu milzu rezonanse. Staciju saraksts LDZ mājaslapā arī jāņem ārā?
Alma
A
Vikilīki nav vainīgi pie tās spridzināšanas, bet man bailes, ka talibiņi rūpīgi izlasījuši vikilīka publicēto svarīgo objektu sarakstu un jau gatavo bumbas un degļus.
:D
:
Aga, un pie tā spridzināšanas ir vainīgs "WikiLeaks" :DDDD
Alma
A
Ai, mīlīt, talibi karo visā pasaulē, jo muhamedāņu ticība paredz, ka visa pasaule ir neticīgie ienaidnieki un tikai citi muhamedāņi ir brāļi. Bet tikko nesen lasīju ka sarīkojuši spridzināšanu arī brāļu mājās, Pakistānā.
NAV VIENALGA
N
"...kas ir jau izraisījis vairākus skandālus, kaut vai Krievijas premjera Vladimira Putina nosaukšanu par "alfa tēviņu" un neglaimojošas piezīmes par Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī un Vācijas premjeri Angelu Merkeli." ar ko shis viss atshkjiras no parastu beerndaarznieku apsaukaashanos!
Ministry of Truth
M
Nosauc pāris talibu komandierus un pastāsti, kur talibi karo - ASV vai savā valstī. Tu tagad nodarbojies ar naida runu, lai gan talibu tu droši vien nekad neesi pat redzējis. Bet par advokātu uzmesties, savu garo snuķi bāzt viņu lietās gan esi gatavs. Tu jau sniegu savā durvju priekšā notīrīji?
Ministry of Truth
M
Spoguļserveru būtība ir tāda, ka tagad to visu apturēt ir neiespējami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas