Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Daudzbērnu ģimenēm būs 20% transportlīdzekļu nodevas atvieglojums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zagļu banda
Z
Nolādētā zagļu banda
interesanti gan?!
i
Parādiet man lūdzu kādu 1. vai 2.grupas invalīdu, kurš brauc ar motociklu, triciklu vai kvadriciklu....
dirsa'
d
tavās idejās atspoguļojas klasiska komunisma dogma: no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības ceļš uz komunismu jau ir sabrucis, mosties!
balsojam par Vienotību
b
lāča tālejošais plāns Galvenais, ka viņi piekrīt Vienotības meistarstiķim palielināt - divkāršojot, trīskāršojot vai x-kāršojot - mājokļu nodokli par mājām, kas celtas uz kredītiem, kuru dēļ tad arī lielākā daļa latviešu brauc strādāt uz ārzemēm ======================uz to arī vienotība iet:visu tautai atņemt, un cilvēku īpašumu/māju,mašīnu,uzņēmumu / atdot mīļajiem ārzemju kungiem un dāmām A kam latvietim vajadzīga māja, lai brauc uz īriju un tur vārtās Irijas vārtrūmēs
juurnieks
j
Labaak pieshkjiriet daudzbeernu gjimeneem beernudarzu aarpus kaartas, arii daudzbeernu vecaakiem bezdarbniekiem darbu aarpus kaartas.
Mg
M
Un lai tos 10 latus dabūtu, Tev droši vien būs jāatnes nez cik izziņas...
roro
r
Manam auto atlaide sanāk 10 ls. Vareni! Paldies valdībai, pašai taisnīgākai valdībai pasaulē, paldies, paldies!!! Lai tai ilgs mūžs!
!
!
Šitais ir labs risinājums turīgo atbalstam, jo trūcīgām daudzbērnu ģimenēm lielāko tiesu auto vispār nav
mmm
m
nesen "Dienā" lasīju, ka deputātiem un ministriem bērnu caurmērā vairāk nekā tautai kopumā. Sev pielēma.
kluccc
k
interesanti gan. Kā lielu pretimnākšanu deputāti uzdod šos 20%. Smieklīga labdarība ar penijiem. Kāpēc gan viņiem nepieņem 0 deklarācijas likumu un neoviest dzīvē??? Tāpec ka tad, deputati nevarēs zagt un na haļavu budžetu slaukt savam labumam un palikt pilnīgi bez jebkāda riska no soda.
....
.
Cita starpā daudzbērnu ģimenei, kurai nav auto, jāmaksā par sabiedrisko transportu un ne maz. Ja bonusi, tad visiem bonusi, vai brauc ar auto, vai sabiedrisko.
anonīmais šakālis
a
Bet buržuju valdība domā tikai par buržujiem - kapitāla pieaugumam ir tikai 15% nodoklis, minimālajai algai 26%!
anonīmais šakālis
a
vw caravelle 2461cm 111kW 3500kg = 112 LS- 20%=Ls 89,60. Tas ir daudz!!!! Visas nepatikšanas sākas no tā, ka netiek rēķinātas atlaides par bērnu, bet gan visiem vienādas. Arī, ja daudzbērnu ģimenei ir miljonos mērami ienākumi, atlaidēm nebūtu jābūt. Atkal viss čerez dirsu. Ir tāču atšķirība, ģimenē ir 3 vai 7 bērni, un attiecīgi jābūt atlaidei par katru bērnu 10%, ja ģimenes ienākumi uz vienu iulvēku nesastāda kādu noteiktu summu. Tādām pašām atlaidēm jābūt uz nekustamo īpašumu, piemēram, katram Latvijas iedzīvotājam pienākas 15 neapliekamie kvadrātmetri deklarētajā dzīvesvietā, par pārējo maksā. 7 bērnu ģimenei + vecāki + vecvecāki, sanāk 165 kvadrātmetru māja bez NĪ nodokļa. Vai tas būtu slikti?
XY
X
Daudzbērnu ģimenei, kam nav auto, vispār nav jāmaksā auto nodeva ne pēc pilnas, ne samazinātas likmes. Jautājums uzdots nevietā.
Bērnudārzs
B
Pilnīgs absurds. Būtu jāizvērtē pēc ienākumiem, citādi visvairāk vinnēs tieši bagāto zagļu kuplās ģimenes, jo tikai tie pārsvarā var atļauties 3 un vairāk bērnus, pārējām daudzbērnu ģimenēm auto ir reta parādība. Bet Latvijā jau drīzāk ātrāk paliks tikai divas šķiras - juku laiku biezie zagļi un viesstrādnieki, nekā te reiz ieviesīs progresīvo nodokļu sistēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas