Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Daudze: ārkārtas vēlēšanas varētu apdraudēt aizdevumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inta
i
Daudze visu cieņu jūsu taktam ,prātam un elegancei.Es esmu ievēlējusi savu Saeimu.Tās ir manas pilsoņa tiesības un pienākums.Es pirms vēlēšanām rūpīgi visu apsveru un pārdomāju.Līdz šim esmu bijusi gandarīta par savu izvēli.Ja cilvēki savā izvēlē ir pavirši,tad tā ir viņu nelaime,ne mana.Vēlēt gatavojos paredzētajā laikā.Tāpēc negribu,ka manu kārtību izjauc neveiksmīgas politiskas prostitūtes.Lūgtu, vairs šādus priekšvēlēšanu teātrus neatļaut vecrīgā.Mums ir tikai viena Vecrīga.Ceru,ka štokenbergs tik daudz pratīs godu un visus postījumus nosegs no saviem miljoniem.
fui
f
Vai nevareetu vienreiz beigt biedeet tautu un naakt klajaa ar kaut ko konstruktiivu, ja tas shajaa valstii vispaar iespeejams, protams:) Domaaju, ka uz shiim totalitaara rezhiima demagogiskajam metodeem neviens vairs sen neuzkeras.... Vai arii tas neliecina par neko vairaak, kaa vien par shii kundzina praata speejaam??? Jebkuraa gadiijumaa - vnk nozheelojami.......
aa
a
Jēēēē, Daudze nobijās!!!!!! Nekad iepriekš nebija dzirdēts vispār ko sakām, un te pēkšņi šāds paziņojums.
lops
l
Ko vēl var zaudēt - visu izzaguši, bet nu izzog rītdienu un veseleas paaudzes nākotnē.
lops
l
Ārkartas vēlēšanas varētu apdraudēt Daudzes amatu - un vēl 100 citus.
Netiesājiet bargi!
N
Var taču gadīties, ka ārsts skalpeli neatšķir no urbja un Saeimas priekšsēdētājs Saeimu no Satversmes - teksts "viņš respektē Saeimā noteiktās tiesības paust savu viedokli.". Būsim saprotoši - kam negadās :-)))! Jo mūsu Saeima taču ir pati gudrākā: zina pat, kur atrodas Šrilanka (S. Bendrāte un co)! Tāpēc lūdzu toleranci pret Daudzi.
tantuks
t
....ziniet,taadi cilveeki,kas pashi ir bailiigi un visaadi baida citus ir arii agresiivi,luudzu Daudzem neuzticeet to mazo chemodaaninju,Vairas prombuutnes laikaa, es neuzticos.
:)
:
Atradis ar ko iebiedēt tautu. Neviens cilvēks jau tāpat necer to naudu ierauzdīt tērētu kādā saprātīgā veidā, tā kā arī neskums, ja neiedos. Vismaz mazbērni nebūs parādu jūgā.
diskobumba
d
Jee, aidaa uz manifestaciju! Tas būs daudzem un koo labs reality check!
Zoss
Z
ko vēl var zaudēt..... , esat visu jau IZZAGUŠI pa šiem neatkarības gadiem. Tagad cerat savā agonijā vēl iedzīvoties uz pensionāru , bērnu un skolēnu veselību un sportisko izaugsmi !
ululiņš
u
Laikam atkārtošos, bet šoreiz par visu saeimu: "Ej vien sev mierīgi. Ikviens var iet. Bez katra iztiks, lai cik liels tas šķiet." Tā Rainis.
grimstošais kuģis
g
skrien žurka skrien!
savējais
s
vajag godīgus cilvēkus pie varas,kas nezog, tautībai NAV nozīmes, krievi vai arābi,ķīnieši vai japāņi, ka tikai valsti gudri vadītu
Daudzem un dažādiem jefiņie
D
Pieņemu, ka internetu neizmantojat, nav laika vai kvalifikācijas. Tomēr uzrakstīšu. Jūsu rādiointervija bija ļoti zaļa, nekompetenta un, pat teikšu, stulba. Neņemiet nu ļaunā! Jums nav nekādu morālu tiesību mācīt tautu, pat, ja tauta rīkojas ne pārāk pareizi. Tādas tiesības ir jānopelna. Ar tukšiem draudiem, muldēšanu un demagoģiju to nevar izdarīt. Nav ko biedēt ar opozīcijas nekompetenci. Varbūt tāda arī ir, bet varbūt tās ir tikai Jūsu iedomas. Par Jūsu un Jūsu tuvāko nekompetenci mēs pārliecināmies katru dienu arvien sāpīgāk. Pasakiet kaut vienu pozitīvu vārdu, bez muldēšanas, parādiet savu izcilo kompetenci un rūpi par valsti un tad visus štokenbergus, krīgerus un saskaniešus mēs aizmirsīsim un viņu aicinājumiem spļausim virsū. Kur ir Jūsu pašizreklamētā kompetence un atbildība, tikai muldēšana un biedēšana. Ar diegiem nav aršana, Daudzes kungs!
Puņķis
P
Šitā no visa un visiem baidoties, mēs esam iekūlušies pakaļā, vienmēr kāds atradīsie,kas sauks, ka labāk zināma nelaime, nekā nezināma laime Zaķpastalas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas