Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daudze: nebalsojiet par tiem deputātiem, kas plenārsēdēs balso kolēģu vietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
Nebalsosim ne par vienu kas tur tagad sēž
Nu,
N
Daudzes kungs, redzat, KĀ tauta jūs mīl...Mēs nebalsosim ne par jums, ne par kādu citu, kā teica iemīļotais, inteliģentais žurnālists Streipa kungs. Jūs visi esat kā necaursitama betona siena, ne par kādu naudu nemainat vēlēšanu noteikumus, bet pienāks brīdis, kad jūsu smilšu pils sagrūs kā tiem sivēntiņiem no pasakas... Ceru, ka jau oktobrī...
SOS
S
KAMPĒJCŪKU BANDA , LĪDZ CIETUMA VĀRTIEM PALICIS 1 METRS UN 1 CM !!!!!!!!!!
SOS
S
ARĪ PAR ŠO NOBAROTO KAMPĒJCŪKU NEVIENS NEBALSOS .............
KO?
K
Iesaku nebalsot par trekno mūli Daudzi. Lielāks liekulis nav redzēts.
G.R.
G
nebalsojiet par Daudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
corka
c
Daudzem taisnība,ārstiem darbs vēl atbildīgāks un ārsta nervu spriedze maksimāla,ja tiesneša darbā aktīvi piedalās prokurors un advokāts,tad ārstam smagos gadījumos pie slimnieka vēl klāt ir norūpējušies piederīgie un viena kaulaina melnā tērpā ar izkapti rokā.Shajos gados ar tiesiskuma nostiprināšanu valstī arī ir pavājas sekmes.Arī tiesnešiem jābūt gan solidāriem,gan kompetentiem,gan taisnīgiem ,neskatoties cik tauta var atļauties par viņu svarīgo darbu maksāt.
neZZS vēlētājs
n
Es arī nebalsošu par nejēgām,divkošiem ZZS
nē ZZSam.
n
Ko šī partiju apvienība /ZZS /savas darbības laikā ir paveikusi? Kādus vērtīgus darbus tā ir veikusi Latvijas tautsaimniecības attīstīšanā, īpaši lauksaimniecībā? Bezierunu pakļaušanās ES diktātam lauksaimniecības politikas jomā. Nacionālo, tradicionāli spēcīgo lauksaimniecības nozaru sagraušana. Absolūts politisks un profesionāls inertums pašreiz, kad nepieciešami staeidzami pasākumi, lai aizstāvētu Latvijas lauksaimniekus un iekustinātu iekšējo tirgu šajā jomā. Tie ir ZZS "vērtīgie darbi". Tas ,ka 200 000 tūkstoši ģimeņu ir palikuši bez darba,bez naudas, bez iztikas līdzekļiem ir gādājuši tieši ZZS un viņu ministri,kuri iznīcināja zemkopību aizaudzēja laukus ar usnēm,padzina lauku jauniešus no savām mājām atņemot iespēju saimniekot tēva sētā/aizsūtot jaunatni svešumā vergot/ ,pensionāriem atņēma pensijas ,māmiņām atņēma to ,kas bija sagādāts kalvīšlaikos,ZZS Koķe iznīcināja lauku skolas ,padzina skolotājus no darba,utt,ujp, un to darīja ZZS Zemkopības mministri :ROZE,Dūklavs,izglītības ministri;RIVŽA,KOĶE, LABKLĀJĪBAS visi ministri/īpaši - 2 pēdējie / Viss ļaunums valstij nācis no ZZS bezdarbības.
a' propos
a
it kā tur būtu par ko vispār balsot.
Jurists
J
Tas nav tikai veletaju atbildibas jautajums, tas ir KRAPSANAS jautajums. Daudzes uzdevums ir izmeklet sos gadijumus, un ja tie apstiprinas, balsojumu pasludinat par nederigu. Ta ka Daudze, neizvairies pats no atbildibas!
:@
:
Kad ieraugāt televīzijā... Varbūt beidzot pats paskaties televīzijā vai zālē, kas notiek. Gadiem notiek tāda balsošana, bet nevar (negrib) sakārtot sistēmu. Jau tā tur ar savu galvu nevienam domāt nevajag- visu parāda frakcijas vadītājs priekšā. Vēl viņi nevar nosēdēt uz vietas to vienu dienu un pirkstu pakustināt.
traductrice
t
Tam visam jau vēl ir otra puse - ja kāds deputāts balso cita vietā, tad jau šis cits nemaz neatrodas savā darba vietā. Protams, katram gadās saslimt vai aizbraukt komandējumā, vai paņemt brīvdienas, tomēr, ja tā ir tik ļoti masveidīga parādība - jājautā, ko dara tautas priekšstāvis, un kā viņš pilda savus darba pienākumus. Lūdzu nodrošiniet, lai sākoties vēlēšanu kampaņai, katrs kandidāts skaidri un gaiši pateiktu - es strādāšu un pildīšu savu tiešo pienākumu! Bet pats galvenais - lai pēc iesēšanās krēslā deputāts to arī darītu!
pamela
p
Kurš nu fleitētu!Ja tu,Daudze,zini šos faktus,tad deputātiem,kuri nebalso paši ir JĀATVELK no algas kā neapmeklējumu!Par KO balsot NE TEV,NE TEV mums mācīt ,politikāni!KO rej uz tiesnešiem?Jūs visi 100 esat tikpat erzacpolitiķi kā tiesneši "taisnības"nesēji.Vai esi kādreiz aicinājis deputātus solidarizēties ar badā dzīvojošiem vēlētājiem un atteikties no OTRĀS ! algas - N-tām kompensāc ijām ,komandējumiem un sava stulbuma piesedzējiem - padomniekiem?Saeimas 100 aitu galvas ir Latvijas nelietīgāko cilvēku koncentrāts,kurš piesedzas ar interesi par tautas rūpi,BET TAUTA līdz nākoš'am vēlēšanām ir NULLES vērtībā,jo jūs esat radījuši neliešu valsti valstī. ES esmu kategoriski pret staļinismu,BET arī saprotu tautas dusmas ,redzot jūsu pašpārliecinātos,nekaunīgos,nobarotos ,visatļautības saēstos purnus,TAD nu gan roka sniedzas pēc kalašņikova vai striķa,JO jūsu nobarotās smadzenes DEMOKRĀTIJU,TIESISKUMU nepieņem !
Oskars
O
""Ņemsim dakšas un likvidēsim šīs PARTIJAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas