Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Daudziņš: ierakumi sarakti vēl dziļāki nekā Vectēvā

Šobrīd ierakumi ir sarakti vēl dziļāki nekā JRT izrādē Vectēvs, jo Saeimā būs savēlēti tik daudz radikālu cilvēku ar tik dažādiem uzskatiem, tā Dienas Vēlēšanu tiešraidē atzina JRT aktieris Vilis Daudziņš. 
Saskaņas Centrs (SC) ir sasnieguši labus rezultātus un gaida, kamēr viņus aicinās sastādīt valdību. Ir ļoti grūti nerespektēt, to būs grūti nerespektēt arī mūsu valsts Prezidentam, atzina V.Daudziņš. 

"Tā bija ļoti mērķtiecīga kustība un solījumi no SC puses. Lai gan ko gan tu drīksti apsolīt, šajos krīzes un nestabilitātes apstākļos," komentējot SC solījumus indeksēt pensijas,  norādīja V.Daudziņš.

"Ja tu redzi  to laukumu, to vietu, kur tu dzīvo, tu vari izdarīt kādus secinājumus, kā darīt, lai valstij būtu labāk. Brīnišķīgi, ja mēs varētu vienoties par valsts nācijas definīciju. Jautājums, vai Ēlertes definīcijai piekritīs cilvēki, kas balsoja par SC. Vēstures jautājumi ir identitāttes un identificēšanās jautājumi ir nopietni un svarīgi. Parādiet man vienu valsti, kur cilvēki izkar karogus savas valsts okupācijas gadadienā,"  Dienas Vēlēšanu tiešraidē sacīja aktieris.

V.Daudziņš atzina, ka balsoja par Vienotību, jo neredz nevienu cilvēku, kurš varētu būt tikpat labs premjers kā Valdis Dombrovskis. 

"Arī ar Sarmīti Ēlerti kā kultūras ministri viss ir kārtībā, tomēr premjera jautājums un valdības veidošanās ir būtiski. Nē, es šobrīd neredzu nevienu citu cilvēku, kurš vadītu valsti tik piesardzīgi un uzmanīgi, izejot no krīzes. Tas uzmanīgais ceļš ir tas pareizais," norādīja V.Daudziņš. 

Jau ziņots, ka sestdienas vakarā no plkst.21.45 laikraksta Diena redakcijā - Dienas cilvēki Atis Rozentāls, Māris Zanders un Andrejs Panteļējevs ar esošajiem un bijušajiem politķiem, kā arī citiem sabiedrībā aktīviem cilvēkiem video tiešraidē komentē 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātus.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas