Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Daugavas racējiem pirmajā tiesā izdodas piedzīt 0,75 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ģeogr.
ģ
Pagriezt Daugavu pretējā virzienā un kuģot līdz Astrahaņai (Volga vpadajet v Kaspijskoe more), bet Melnā jūra turpat vien ir (apm.1000klm), un kuģus "mātuškā" var novilkt pa sauszemi strūdzinieki
andy
a
Tak skaidrs ka tā no paša sākuma bija shēma "ar uzmetienu". Kad neizdevās uzmest valsti, "biznesmeņi" ņemas uzmest viens otru.... Daugavas racēji! Būtu labāk jūru izsmēluši. Varētu uz Zviedriju ar zirgu aizbraukt.
kā zvēri Daugavu raka
k
ūdens ceļš vienmēr bijis lētākais risinājums, bet skaidrs, ka dzelzceļu un autotransportu pārņēmušiem 'biznesmeņiem' Daugavas projektam naudiņas par maz, par investoriem un 'patiesā labuma guvejiem' kļūt nespīd, bet kravas ūdens ceļš atņems, tad nu bļemberg/gerhard/šleser ministērijas ieskatā lielkravas labāk vizināt pa gaisu vai ceļiem, kur katru gadu tiek 'apglabāti' valsts miljardi, nevis pludināt pa upi ja idejai pagadīsies investors, nekādi bļemberg/šleseri nelīdzēs, ja vajadzēs, vietējos 'miljardierus ar mīnuszīmi' apkušinās un Daugavu izraks.. zeme noderēs ..
traductrice
t
Mākoņu stūmēji! Bez pamatojumiem, bez analīzes, bez aplēsēm - nu tik raksim, nu tik būs. Un ir vēl "duraki", kas šitos ņem par pilnu un investē savas naudas, bet pēc tam brēc, kur nauda, kur projekts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas