Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Daugavpilī pēdas sniegā aizved pie autozagļiem

Operatīva paziņošana policijai par nozagtu auto un uzkritušais sniegs palīdzējis Daugavpilī aizturēt iespējamos auto zagļus. 

21.decembrī naktī, Daugavpils iecirkņa dežūrdaļā tika saņemta informācija par automašīnas VW zādzību no Dobeles ielas. Vienā no pilsētas mikrorajoniem bija pamanīta minētā pamesta automašīna. Patruļdienesta darbinieki, apskatot atrastas automašīnas vietu, konstatēja apavu nospiedumu pēdas, kuras veda blakusesošajā daudzdzīvokļu mājas pagalmā. Sekojot pa redzamām pēdām, policijas darbinieki dotā mājas pagalmā aizturēja divus jauniešus – 1990. un 1988.gadā dzimušus, kuri nevarēja paskaidrot iemeslu, kāpēc atrodas konkrētajā vietā un laikā.

Aizturētiem jaunieši atzinās par vēl sešām šajā gadā izdarītām automašīnu zādzībām Daugavpilī. Jaunieši atzinās, ka zādzību izdarīšanām sekmēja gadalaika tumšais laiks un mašīnu neaprīkošana ar signalizāciju, bet automašīnas tika zagtas ar nolūku pavizināties.

Policija norāda, ka veiksmīgu un ātru zagļu aizturēšanu un automašīnas atrašanu sekmēja cietušā ātra informācijas ziņošana par zādzības konstatēšanu, kā arī policijas darbinieku operatīva un profesionāla rīcība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas