Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Daugavpils domes deputāts Dzalbe iekūlies kautiņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
Kas ir problēma, ja deputāts, policists dzērumā un formā nav problēma? sorry, laikam neuzmanīgi lasīju, nepiefiksēju, ka deputāts bijis formā!
Ω
Ω
Vēl būtu bijis jāpiemin šai rakstā, ka puisis ir ievēlēts no LPP/LC saraksta.
XXL
X
Kur problēma? 8 stundas lidojuma un būsi savā sapņu zemē Ziemeļkorejā! Arī publiskā telpā vairs nepiemēslosi, jo internets Ziemeļkorejā... nu pats saproti!
alberts
a
Vai "iesniegumā" tika smalki uzrakstīti tie necenzetie vārdi.Man tas ļoti inmteresanti!
Pelēkais Vilks
P
Šito ātri uz Saeimu. Nevaru vien sagaidīt, kad beidzot arī mūsu Saeimā sāks kauties. Citās sfairās viss jau kā krievzemēs vai ukrainās, tik tas likumdevējs vēl atpaliek.
Dr.xy
D
Deputats "velejas" iesakt kautinu ? Pretinieks "nevelejas".Tatad kautins nenotika. No kurienes radas "cietusais"?! Dienas "skribenti", piedavaju jums,jusu spejam atbilstosu, darbu zinatniski-tehniskaja zurnala " Krokodils Gena un vina draugi".
sabo
s
tāds smuks puikiņš, bet jau samaitāts, fui fui
Eputāts
E
Nu ir ziepes - deputāts par huļigānismu sēž cietumā (varbūt Latvijas labākā anekdote). Ja šis deputāts būtu ĪSTS VĪRIETIS UN GODA VĪRS noliktu savu deputāta mandātu, bet puisītim jau nav speciālitātes un prasmes kaut ko strādāt
Seksīgs čalis
S
Vēl reiz aplūkojot deputāta foto, var redzēt, ka viņa seja ir ļoti seksīga un pievilcīga. Puisis to labi zina un cerēja, ka ar savu izskatu varēs pievilināt jebkuru. Bet šis "cietušais" kaut ko nesaprata, laikam tāpēc, ka bija reibumā.
Seksīgs čalis
S
Puisim, deputātam sacēlās un tam vajadzēja partneris. Bet tas "cietušais" nesaprata un rezultātā sanāca kautiņš. Bet ja abiem būtu iespēja kādu brīdi pavadīt vienatne, bez liecinieku klātbūtnes, iespējams, būtu labi draugi. Visas problēmas seksuālā neapmierinātība.
Ēriks
Ē
Kārtējais gadījums, kas liek ironiski pasmīnēt par slaveno frāzi "Veins likums, viena taisnība visiem!" Kaut kā neticas, ka situācijā kur ir cietušais, kam nepieciešama mediķu palīdzība, ja policisti būtu atpazinuši ne vis domnieku, bet vienkāršu ierindas pilsoni, ka agresīvais pilsonis nebūtu ticis uz vietas aizturēts un, labākā gadījumā, būtu pavadījis nakti atskurbtuvē.
Buba
B
Kādas partijas pārstāvis, kādā valodā " izteicies", - plakanā valsts vai sulīgā ušakova-šlesera?
puaro
p
Pats sev arī būtu gatavs pistolei vai cilpai, bez piedošanas, jeb tikai citu morālē esi liels speciālists?
Oskars>Inese L.
O
Piekrītu , bet par DEPUTĀTU jeb ieņemt tādu AMATU jābūt cilvēkam ar PRĀTU un GODĪGUMU ,ja viņš to pārkāpj tad tam jāņem PISTOLE vai CILPA jo tur nevar būt PIEDOŠANAS ......
Senais
S
Ak Kungs, kas tur sevišķs, kad čaļi kunga dūšā izvicina dūres. Sevišķi Latgalē. Ja tas netraucē darbam, tad tā ir viņa privāta padarīšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas