Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Daugavpils un Jelgavas rajonos zīdaiņu mirstība trīsreiz lielāka par vidējo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FFF
F
Man joprojām zosāda uzmetas, kad vien atceros popuilārā internetportālā rakstītos mammu komentārus par to bērnu dzimšanu, kam dzemdību traumu rezultātā radusies invaliditāte. Uzmanības nepievēršana dienām, sūtīšana mājās, kliegšana uz dzemdētājām un vīriem, nevienas procedūras neizskaidrošana, atstāšana uz dzemdību galda utt., neskaitāmi paviršības, nolaidības un zemiskuma gadījumi. Sāka jau likties, ka Latvijas dati parāda, ka cilvēki ne tikai nesveicinās uz ielas, neatvainojas, ja uzgrūžas/pieskaras, bet uzvedas vispār kā tikko no koka nolēkuši mērkaķi, kam nav ne mazākās apjausmas, kā cilvēks pret cilvēku izturas civilizētā valstī.
ak Dievs!
a
ja Jūs zinātu kā Latvijas personāls izturas pret dzemdētāju!!! Kad bērniņš piedzimst, māmiņas "aizmirts" un piedod visus tos pazemojumus kas bijuši dzemdību laikā.
es
e
Latvijā ir arī augstākā māšu mirstība dzemdību laikā ES! Apsteidzam pat Bulgāriju un Rumāniju. Mūsu ārsti ir nolaidīgi, citādi to izskaidrot nevar! Diena, malači, ka rokat, turpiniet un rociet dziļāk!!!
GH
G
"Kā norādīts laikrakstā, par spīti gadiem ilgstošai Latvijas esamībai starp trim ES valstīm ar lielāko zīdaiņu mirstību (kopā ar Rumāniju un Bulgāriju)," Latvija VISOS RāDīTāJOS ir ES apakšgalā, kopā ar Rumāniju un Bulgāriju. Kāpēc Latvija atpaliek no visiem, pat Igaunijas un Lietuvas, kas to lai zin? Pasīvi, neizdarīgi, noziedzības un korupcijas līmenis augsts?
latviešu lidojošais bērns
l
Tiešām - kāpēc viņi mirst, kad viņus izsviež pa logu!!? Vajadzīgs vēl kāds apjomīgs, valsts pasūtīts, pētījums, lai noskaidrotu šīs problēmas cēloņus.
neizpētītu iemeslu dēļ....
n
Pedejais laiks noskaidrot so jautajumu. sis nav sikums Kapec datus nevar sakopt logiska veida? Sis raksts dod iespaidu medicinas iestades un pasvaldibas ir debili mulki jo nespej so problemi definet un atrisinat.
Dr. Death
D
Daugavpils - Ignalina AES Jelgava - Mažeiķu Nafta
Diana
D
Kapec mirst zidaini? Vai te ir AFRIKA?Arprats!!! Un neviens par to neatbild???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas