Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dažu dienu laikā Afganistānā ievainojumu guvis jau otrais Latvijas karavīrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vesturnieks
V
Ta dazreiz notiek ar tiem kuri nemacas no vestures un dodas okupet citas valstis.
J
Un somi, kas izglāba somus 39.? Vairums pasaules valstu bruņojas, audzē muskuļus, uztur un modernizē armijas. Tās būtu muļķes, bet mēs tie gudrie, kurus sargās draudzība. Tad papēti, cik daudz pasaules vēsturē būs gadījumu, kuros draudzība nosargājusi un cik , kuros draudzība nodevusi? Distrofiķus neglābj.
Aldis
A
Pašu mājās iet bojā uz ceļiem un gūst ievainojumus daudz vairāk cilvēku. Par tā saucamo neitralitāti Latvija jau bargi samaksāja 1939 - 40 gadā. Kaimiņš kļūst aizvien agresīvāks. Vai mēs gribam to? Spriežot pēc paredzāmajiem vēlēšanu iznākumiem, izskatās, ka tā nu ir. Pēc tam paši varēs kost pirkstos.
J
Kur ir Latvijas armija? Nav. Mums armiju nevajag, mums jākaro ar terorismu. Nav mums jākaro ar terorismu, mēs līdz šim nevienam neesam tā ieriebuši. Bet savu armiju gan mums vajag. Tās vietā algotņi brauc uz tālām zemēm palīdzēt okupācijas karaspēkam. Kādreiz bija franču, tagad amerikāņu leģions. Francūži atalgojumā bija dāsnāki. Tikai valstij no tā kāds labums? Virtuālais 5. pants, kurš nekad līdz šim tā arī nav īstenots? Bet sola jau tāpēc, ka īstenot neviens netaisās.
QwertY
Q
Arī Latvijā savā laikā sita nost okupantus !
tiešām
t
Kā jau karā.
Ar ....
A
Ja jau tu uzskati, ka latvieši afgānosPELNA NAUDU LIKUMĪGI, TAD KO TU UZTRAUCIES? kRIEVI UN VĀCIEŠI ZEM ZVĒRESTA arī pildīja savu karavīra pienākumu likumīgi! Vai ne tā? Jebšu tu, mērgli, esi no tiem puņķutapām, kas nav n e krievu ne latviešu armijā dienējis? Un vienīgo pavēli dzirdējis no mamiņas: Bet nu -gultā! ! ! ?
Juhans
J
Turās, puiši!
Nato
N
Tad jau Krievu armijas karaspēks atradās Latvijā likumīgi.
jumors
j
Paklau, beidziet plēsties- puiši tur ir peļņā! Un šādas tādas skrambas ir kareivja lepnums. Ja pašiem nekad nav gribējies būt vīrišķīgiem, var jau te plosīties ar putām uz lūpām, bet stulbi tas izklausās.
Человек
Ч
bez jebkādas ironijas - karadarbība pati par sevi ir ļoti bēdīga lieta. lepoties par to nav pamata ne latviešiem ne cittautiešiem.
kā tad
k
Sevišķu varonību latviešu karavīri nodemonstrēja 1940.gadā! Daži pat esot krieviem parādījuši pigu kabatā!
Trigger
T
Latvijas karavīrs, latviešu karavīrs ... tā doma nemaz Tev nešķitīs smieklīga, kad Tev atgādinās 16. martu/kaujas pie Veļikajas, vai ne? Tu varēsi ironizēt un demagogīju dzīt, bet tiem, kas pie Veļikajas bija sarkano pusē, -- kaut vietām arī tur bija latvieši -- cittautiešu karavīriem nemaz nebija jāsmejas, ļoti daudzi pat iesmieties nepaguva.
Человек
Ч
latvijas karavīrs - tāda doma pati par sevi ir smieklīga. bet realitāte, kad karavīri iet bojā ekonomisku interešu dēļ, gan ir stipri bēdīga.
snaiperis
s
Tāds nu, to okupantu liktenis ir! Nav žēl nemaz!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas