Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

De facto: Bibliotēkas būvniecībai piesaistīto viesstrādnieku kvalifikācija - apšaubāma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Es skatījos to raidījumu un domāju: nu kā var tas zēns liet ūdeni. VNA sniedz informāciju katram, kas meklē. Un viņu datubāzēs ir atrodamas tik daudzas specialitātes. Nē, izrādās, Skals meklē darbiniekus, "publicējot neskaitāmus sludinājumus". Kur tie ir publicēti un cik maksāja šāda ākstīšanās, ja nekas nav dzirdēts par valsts iestādēm, kas apkopo datus par pieejamo personālu? Neticu nevienam Štrausa vārdam.
ddddddd
d
Demakova tik piešprices /visus uzkrājumus notriekusi/ ....atgriezties grib,citur tik nemaksā.
jautājums
j
PĀRCĒLA UZ CITURIENI, UN TUR TAS BŪS LIKUMĪGI?
celtnieks
c
Kā tāds pujsis tika darbā? Tāpēc,ka mūsējiem speciālistiem sola 250 latus,kurš strādās smaku atbildīgu darbu par minimālo. tā no laba speciālista celtnieka mutes. arī šis jau dokumentus kārto izbraukšanai.
domas
d
Nu tie žurnālisti arī tuktyk......20.gadi ,kaut kur krogā strādājis bet iespējams /ko nevar pierādīt/ ka viņš celtniecībā strādājis nelegāli........KAM TĀDS MURGS, kā var pieņemt lielā valsts uzņēmūmā kādu speciālistu BEZ DIPLOMA,BEZ SV......................kāpēc Tv tik nekompetenti žurnālisti un gvelž murgus......??? Vispār tā TV vieni meļi ,pašdarbnieki,un muļķības.
!
!
Šis gadījums ir skandalozs. Tikpat skandalozs, kā viss PLL vārdā vai domās par to realizētais. Jo, kad papēta, tad ir čuš.
jautrais
j
.. nu gan dzied, kā lakstīgala.... melo acīs skatīdamies..
Ērglis
Ē
Diemžēl nav sociāldemokrāti par ko balsot. Ir tikai ļoti vāja imitācija. Paies vēl ilgs laiks, pirms vispār kaut kas parādīsies. Tāpēc pagaidām balsoju par labējām partijām, kas tomēr arī skatās uz tautu kā saviem darba devējiem.
Ērglis
Ē
Tātad tādi ir tie izslavētie PLL uzņēmēji. Piefilmējām. Skaidrs :)
regula
r
Demakovas norādījums- kultūras objektus būvēs tikai personas ar muzikālo izglītību.
|
|
Vai tad nav skaidrs, ka svešajam var maksāt mazāk, oficiāli vairāk un styarpība sanāk diezgan trekna. Savējie nepiekritīs jo strādā pilnīgi likumīgi.
Jukums
J
Diemžēl, sociāldemokrātus joprojām vada Dinēvičs. Bet tiešām - balsošana par ideolģiski pretējo nometni aiztāvošajām ekonomiski labējām partijam, tiešām ir Latvijas fenomens un darba ņēmēju tuvredezība, Kā arī nepareizas vēlēšanu sistēmas rezultāts. Labējās partijas nekad neizstavēs strādnieku intereses. Diemžēl, cilvēki maldīgi skatās pēc nacionālās, nevis ekonomiskās vērtību skalas. Un partijnieki šo momentu nekautrēdamies izmanto vēlētāju muļķošanai.
Aiks
A
IDIOT, ko tu tik ļoti UZTRAUCIES par Vienotību? IDIOT, tiec galā ar sociāldemokrātu Bojāra sataisītajiem sūdiem Rīgā - mikriņu biznesā un tikai tad bāzie citu partiju lietās! Vēl'etājs NAV idiots, kā tu iedomājies, mēs katrs PATS zināsim par ko mums jābalso! Taviem sociāldemokrātiem gan NESPĪD tikt ievēlētiem!
who cares
w
:) Kvalifikācijas prasības ir 2: piederība ES un.. tas ko Tu jau teici.
Andrievs
A
Bulgāriem bija celtniecībā vissvarīgākā kvalifikācija - viņi prata krievu valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas