Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"De facto": Jūrmalas dome šogad dažādām sabiedrisko attiecību formām paguvusi iztērēt jau 35 000 latu

No Jūrmalas domes budžeta dažāda veida sabiedrisko attiecību formām un veidiem kopš gada sākuma iztērēti jau aptuveni trīsdesmit pieci tūkstoši latu, kas tikuši gan televīzijām un radio, gan fotogrāfiem, svētdien vakarā vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "De facto".

Savukārt semināriem un komunikācijas pilnveidošanas konsultācijām šogad līdz aprīlim Jūrmalas dome iztērējusi 3376 latus. Pērn no janvāra līdz aprīlim šādiem mērķiem iztērēti vien 564 lati.

Vismaz piecus Jūrmalas domes pasūtījumus saņēmušas Gatim Rozenfeldam piederošās firmas, tostarp izlemts, ka domniekiem, kuri jau drīz savu kalpošanu pašvaldībai beigs, nepieciešamas skaistas bildes. Savukārt ar vietējo televīziju par desmit tūkstošiem latu ir vienošanās par noteiktu pārraižu sagatavošanu līdz jūlijam.

Īpaši mediju treniņi no domes budžeta apmaksāti arī Jūrmalas mēram Ģirtam Trencim (Tautas partija), kurš sākotnēji, vaicāts par šiem treniņiem, pat nav atcerējies, ka tādi bijuši.

Kopumā mediju treniņi apmaksāti četrām personām. "De facto" norāda, ka raidījuma rīcībā esošā informācija liecina - par domes līdzekļiem apmācītas vēl trīs ar Tautas partiju saistītas personas. Savukārt Trencis skaidro, ka treniņš apmaksāts nevis četrām personām, bet gan viņam vienam četros piegājienos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas