Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

De facto: Plānots, ka neatliekamo palīdzību sniegs tikai 10 slimnīcas visā Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Nu tad jau apbedīšanas biroji zels un plauks un būs pats plaukstošākais bizness Latvijā.Ja kāds ir ātri jāaprūpē,bet jāved kādi 120 km uz slimnīcu tad iznākums ir zināms-BEIGTĀKS PAR BEIGTU UN KLIENTS APBEDĪŠANAS KANTORIM NOBRIEDIS.
Ieva
I
Piemēram, insultniekiem neko daudz vairāk par 10 dienām gultā tagad nepiedāvā, protams, ja nav baisā asiņošana. Tik redz, lai to nodrošinātu, gultu tomēr vajag, vismaz tā kā Stradiņos, kur starp divām gultām knapi krēslu, uz kura nolikt šīberi var iestūķēt...Nē, protams, vairums insultu ir cēlušies no tā, ka cilvēks nepietiekami rūpējas par veselību - tu paskaties sirds un asinsvadu slimniekiem ieteicamo diētu un parēķini, cik jāpelna, lai to atļautos, un kur nu vēl zāles...., taču vai kāds, piemēram, ir pētījis, cik insultu Latvijā notiktu tā kā tā, arī pie visideālākās aprūpes?
atspere
a
Pareizi-sleedzam visas slimniicas un miers.Atraak izmirs visi,kam jaamirst un valdiibai beidzot buus miers Nevajadzees domaat kaa aarsteet slimniekus.Buus dabiigaa atlase-kurss stipraaks tas izdziivos.Veel kaads grib iestaastiit,ka valdiiba dara visu iespeejamo,lai paliidzeetu cilveekiem.Dara,dara!
Ieva
I
To visu var, ņemot vērā, ka absolūto vairumu neatliekamās palīdzības gadījumu veido hroniskie slimnieki ar saasinājumiem un ielaistām slimībām, ko savukārt var novērts ar savlaicīgu un kvalitatīvu plānveida un ambulatoro aprūpi....TIKAI KUR TAS VISS MUMS IR? Arī ar nelaimes gadījumu novēršanu iet švaki....TURKLĀT, JA SAMAZINĀS TIKAI SLIMNĪCAS UN ATLIKUŠAJĀM 10 NĀKSIES ĀRSTĒT (jau tagad atlikušajām nājas) LĪDZŠINĒJO VAI VĒL LIELĀKU SKAITU PAR IEPRIEKŠĒJO NAUDU....
Mia
M
Dieva sods nāks par tautas iznīdētājiem.... un ekonomijai ar to nav nekāda sakara! Pagrimusi valsts.....
dzeris
d
Un vēl aizmirsu - ārstēšanai naudas nav, bet 200miļjoni Stradiņa rekonstrukcijai ( summa nereāla) Rozentāle atradusi?
dzeris
d
Jau tagad zināmi vairāki nāves gadījumi taisni tā iemesla dēļ, ka pacients netika laicīgi nogādāts slimnīcā, būs vēl vairāk. Un, tai pat laikā, Rozentāle paraksta līgumu, kur "nejauši" gadās 10 lieki miļjoni, un - nekas, tā kā nekā nebūtu bijis, nekāda izmeklēšana, piešķir300000 NRTP, kur apkopēja saņēmusi 1000mēnesī, 200000 Kolātam, pret kuru ierosināta lieta par nelikumīgiem tēriņiem, utt. Nu, kā lai šo valsti nosauc, ja ne par muļķuzemi, ja kāds tā nedomā - lai pierāda pretējo.
dobelis
d
Kas tā par vietu-Gilvene??
lapsa
l
Kapec mums 10 slimnicas? tie ir parak lieli izdevumi!!!! ta var gadities ka mums pietruks naudas lidmasinu iegadei, var pietrukt naudas Gaismas Pils celtniecibai, var aptrukties naudas par ko finanset sporta federacijas, var pietrukt nauda digitalas tv ieviesanai, var pietrukt nauda ko maksat ieredniem 280 000 latu gada, var aptrukt nauda ko maksat Karginam 300 000ls menesi, var aptrukt nauda par ko buvet austrumu parvadu, var pietrukt naudas par ko buvet Kampara zalo elektrostaciju, var aptrukties nauda prieks... nu nav svarigi, galvenais ka 10 slimnicas tas ir par daudz..
RST
R
DIEVS SODĪS PIE VARAS ESOŠOS
fiksais
f
Loģiski. Valdošā kliķe ļoti uztraucas par vitāli svarīgas informācijas nonākšanu tautas ziņā. To pierāda sevišķi smagu laupīšanas gadījumiem piedēvēt valsts noslēpuma zīmogu, jo apdraud valsts drošību... To pierāda traģikomiskā premjera un viņa partijas biedrenes rīcība NEO lietā. Kā teica kāds pazīstams filmu varonis - Вор должен сидеть в тюрьме!!! Būs jāsēž! Būs! Nedaudz jāpaciešas.
faksis
f
...Alūksnē taču ir ļoti skaista kapsēta.
Nezinis
N
Veselības ministrijas pārstāvjiem laikam smadzenes ir noslīdējušas uz leju, likvidējot Alūksnes, Balvu, Gulbenes,Madonas slimnīcas, droši vien, ka tālāk par Siguldu neorientējas attālumos no ši'm pilsētām līdz Valmierai vai Rēzeknei
dingo
d
pirmkārt, es gribētu dzirdēt pašu ārstu viedokli par šādu projektu. otrkārt, kas notiek tad, ja [tfu, tfu, tfu] ir kāda lielāka nelaime ar 30,40 cietušajiem. tie jāved uz slimnīcu 100km attālumā pa Latvijas dižceļiem. līdz slimnīcai nonāk 7 cilvēki, no kuriem smagākie pacienti ir miruši.... trūkst vārdu....
hahaha
h
...dereetu atjaunot Karaatavu laukumu paardaugavaa....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas