Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

De facto: Vīrietis nesaņem gaidīto policijas palīdzību pēc kaimiņa draudiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesturs
V
Gluži kā pasts ir valsts monopols, tā arī policija. Pastam ir alternatīva - dažādi kurjeri utt, kas, protams, maksā dārgāk, bet darbu padara labāk. Vai nav kaut kas līdzīgs arī apsardzes firmām? Piemēram, es nezvanu policijai, bet firmai, viņi ir laicīgi klāt, problēmu atrisina un es samaksāju par to, ka esmu izsaucis. Ja man būtu pamats domāt, ka mana dzīvība ir apdraudēta, es labprāt samaksātu par to, ka tieku izglābts laicīgi, kad tas ir nepieciešams, nevis paļautos uz policiju, kura tāpat neko nedarīs, jo manas problēmas "nav viņu kompetencē"..
daugava
d
Izskatās, ka cilvēktiesības, patiešām, tikai varmākam ir. Viņam taču arī ir vārdiņš, bet tas jau netiek visos locījumos pieminēts, kamēr cietušajam uzrāda. Ļoti uzmundrinoši un pamācoši citiem. Nezinu tādu gadījumu, kad policija ierastos 15 minūtēs. Ja piezvani atkārtoti uz 112, tad gan atbrauc ātri un izlamā. Neticu, ka tā ir 112 dienesta vaina, manuprāt, viņi strādā normāli.
Venta
V
Tas, kas Latvijā saskāries ar policiju, saprot uzreiz, ka tā ir rīcības nespējīga: nav likumu, nav iespēju, nekā. Nedrīkst aizskart cilvēktiesības. Cilvēktiesības attiecas tikai uz varmāku, vainīgo, bet ne uz upuri, cietušo. Latvijas policija rīkojas tikai tad, ja ir līķis, ko var vest uz morgu. Tos, kas par varas makti gribēs, lai policisti cienītu arī upura cilvēktiesības, un neliksies mierā ar saviem iesniegumiem, tik tiešām gaida viens un tas pats slēdziens: "viņam jumts aizbraucis"! Šī kunga uzsāktais ir bezcerīgs. Viņš dabūs meklēt citu dzīvokli. Tāda ir mana pieredze. Un ne jau mana vien.
eriks
e
skaidrs ir tas , ka jāreaģē ātri, ja saņem tādus draudus sev un bērniem. puisis izskatījās sakarīgs un saprātīgs, tātad varianti sekojoši - 1.policija nereaģē adekvāti, ko tālāk? jārīkojās pašam, jo dzīvība briesmās. 2.jātiek galā pašam - nezinu, jāskatās pēc situācijas - atsist puisim seju, parunāt utt... 3.ja redz, ka tas nedarbojas, vai nav iespējams, tad jātinās prom no tā nama, rajona. vismaz ģimene uz laiku jāaizved un tad pats var cīnīties ar debīlo kaimiņu un brīvajā laikā kā hobiju var piekopt vēlmi mainīt policijas attieksmi, sistēmu utt. bet puisis visu liek uz vienas kārts - cīņa ar policiju, bet tai laikā jau kaimiņš varbūt jau rīkojas. tātad pirmais, kas jādara - sieva un bērni jāpārved uz citu dzīvesvietu. lai veicas!
tas pats
t
Mūrniecei jātinās, jo ārāk, jo labāk. Tas cilvēks nav savā vietā, pilnīgi skaidrs.
Mister X
M
Nesaprotu.Uz sada tipa izsaukumiem parsvaraa ierodas Valsts policija,ko tur dariija pasvaldiiba?
Bille
B
Tiklīdz internetā pārādās kāds raksts, kur ir kaut mazākā iespēja uzbraukt Mūrniecei, tas tūliņ pārteidzošos apjomos tiek darīts. Vai arī pagausties, ka "kā maksā, tā strādā". Man aizdomas, ka tas no tā, ka policisti nebrauc uz izsaukumiem, bet kavē garlaicību komentāros
*****
*
Ir gan runa par Mūrnieci, jo viņa taču atbildīga par iekšlietām un viņas piekoptās politikas dēļ policija novesta līdz šādai situācijai
cilveks
c
ko tur brinities! ja IeM juriste var pateikt, ka palidzet ir parkapums, tad komentari lieki??!!!! Ta rikojas un par to neatbild.
!
!
Tātad ir pašam jāiegādājas ierocis un pašam jāspriež ātra tiesa pēc savas saprašanas. Tāds laikam ir policijas uzspēlēti piedāvātais variants, kā rīkoties. Sākoties pavasarim, skolnieciņi dzerstās pa visiem stadioniem, bet pašvaldības policija tā vietā dežūrē vietās, kur no neuzmanīga autovadītāja var soda naudu iekasēt. Ka tik šādi netiek izliets ūdens, ko pecāk būs grūti sasmelt.
Aija
A
paldies De Facto par šo sižetu un vīrietim par to, ka cīnījās, neskatoties uz to, ka viņu mēģina pataisīt par traku. Latvijai ir ļoti, ļoti jāaug, lai mēs gan spētu pieņemt, ka pieaugoši liela daļa Latvijas iedzīvotāju ir socializējušies vismaz kādu laiku ārpus Latvijas, un kļūst aizvien prasīgāki. Kļūst aizvien normālāki, es teiktu! Lai mums visiem veicas mazināt padomiskā sekas Latvijā.
Miķelis
M
De facto jau vairs nav ko darīt. Tas, ko pilsonis prasa, nav policijas, bet miesassardzes uzdevums.
hahaha
h
Tikai nestāsti, man šis sižets ļoti tuvs. Tā ir realitāte. Katrs ar to agrāk vai vēlāk saskarsies. Atradis kuru pusi aizstāvēt, naivais:-)))
LG
L
Nabaga pilsonis, kas slimo ar šizofrēniju... Ministre neskrien ar viņu tikties? Acīmredzot De facto vairs nav normālu sižetu, ja sāk izmantot slimu cillvēku.
U!
U
"Zolīdo cilvēku rajoni"!???:)))- interesants domu gājiens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas