Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Decembrī sasparojušies "Saskaņas" ziedotāji

Decembrī visvairāk ziedojumu saņēmusi partija "Saskaņa", kurai pērnā gada pēdējā mēnesī saziedoti kopumā 13,9 tūkstoši latu, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja informācija.Arī šoreiz "Saskaņas" ziedotāji, salīdzinot ar citu partiju atbalstītājiem, izceļas ar lielām summām - sākot ar pāris simtiem latu līdz pat vairākiem tūkstošiem latu.

Vienlaikus vislielāko summu decembrī saņēmusi partija "Sabiedrība citai politikai" - Juris Kalinka partijai ziedojis 10 tūkstošus latu. Decembrī no "Vienotību" veidojošajām partijām ziedojumu saņēmis vēl tikai "Jaunais laiks" - simts latu.Pārējo politisko spēku atbalstītāji nav bijuši tik dāsni kā "Saskaņas" ziedotāji. Latvijas Zaļā partija ziedojumos saņēmusi 5000 latu, "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" - 2723 latus, apvienība "Par labu Latviju" - 2060 latu, Latvijas Zemnieku savienība - 1300 latu, bet LSDSP - 1110 latu.Citas partijas decembrī saņēmušas mazāk par tūkstoš latiem.Kopumā partijām un apvienībām decembrī saziedoti 37 440,65 lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas