Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dekoderu lietošanas pamācībā atrod piecdesmit kļūdas; "Lattelecom" sola laboties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Labais
L
Te starpictu varat iegādāties lētu dekoderu, mani laikā ceļotāji :D tur kautkaadā nodaļa pa 20 ls kautkas bija
inženieris
i
Nē, mans vārds ir Leonardo :)), da Vinči ir mans uzvārds.. :))
?
?
Jūsu vārds nav da Vinči? Mērogs līdzīgs, tik vairāk pa kupi prodai līniju. Atgādinu - šeit ir runa ne tik daudz par tehnoloģiju produktu, bet drīzāk par atkritumiem, par kuriem klientam prasa samaksu,
Suķis
S
Nu gan Lattelecom auzās ir iebraucis ar digitālās TēVē projektu. Jo tālāk, jo trakāk! Vakar attēls bija izplūdis kā trauku lupata uz vairāk stundām, sevišķi LTV1.
inženieris
i
Īpašiem pamuļkiem (tādiem, kam pat nikam prāta nepietiek) speciāli atbildu uz jautājumiem, kas nav saistīti ar tēmu, jo tādiem ir raksturīgi uzdot jautājumus, kas ir attāli no tēmas. Jā, es esmu pamuļķu eksperts, tāpēc arī lūdzu neapšaubīt manis veikto diagnozi:)))
?
?
Jūsu tekstā pamuļķis minēts vairākkārt - par pašu, par komentētājiem un par sašu. Tehniska rakstura piezīmju uz pusi mazāk. Jūs esat pamuļķu eksperts?
Tā gadās, ka
T
atdod tekstus tulkot apšaubāmiem tulku birojiem. Kādēļ nav šis birojs nosaukts, lai tauta zinātu, kur nedrīkst dot neko tulkot? Man ir tāda aizdoma, ka tas ir kārtējais tulku kantoris, kas tulkam maksā 1ls par lapu, bet paši no klienta ņem 10 Ls par lapu!
inženieris
i
Es par laimi neesmu pašapmierināts pamuļķis ar slimīgi saasinātu reakciju pret objektīvu kritiku, tāpēc arī piekrītu šādam apgalvojumam. Protams, ka dzimtās valodas prasme liecina par vispārējās attīstības līmeni. Un ne tikai dzimtās valodas, bet arī citu valodu prasmes. Taču tikai absolūts pamuļķis var apgalvot, ka par VISPĀRĒJO attīstības līmeni liecina tikai valodu prasme. Tas, kurš nepārzina matemātiku un fiziku vismaz vidusskolas līmenī nu nekādīgi nevar būt vispārīgi attīstīts. Un tad, kad tāds saskaras ar šādiem vienkāršiem jautājumiem dzīvē, tad arī atklājas, ka vispārējās attīstības trūkumu slēpj tikai čaula. P.S. Bet vislabāk man patīk, ka manu kļūdu norādītāji iepriekšējos komentāros paši nemaz necenšas izlabot savas kļūdas tēmā par kuru pārmet man:))) Lūk tas jau ir īstais pamuļķu kalngals ar visiem viņu atbalstītājiem ar zvaigznītēm :))) Skumjas rada tikai viens secinajums- ar šādu attieksmi tehnisko tulkojumu kvalitāte noteikti neuzlabosies.
?
?
Es saprotu, ka santehnikas firmā, kas strādā IK līmenī, nav neviena, kas prastu latviešu valodu, bet nu ne jau šis uzņēmums ir tāds. Turklāt tik daudz kļūdu tulkojumu birojos nevar rasties - tās var rasties šaraškina kantorī, kur strādā bez korektora un par superdempinga cenu. Brīnos, ka Lattelekom ir bijuši tik pavirši, nevienā posmā neizlasot, par ko maksā un ko nosūta iespiešanai. Fantastiski - es minētu, ka s* pie s* šoreiz pielipis. :)
to inženieris
t
Un otrādi, vai ne? Bet dzimtās valodas prasme tomēr liecina par vispārējās attīstības līmeni. Tā nu viņš ir.
WALA
W
nu mīļie cilvēki kad jums vienreiz pieleks - dekoders nav uztvērējs un ka saprotams ka ciparu televīzijai ir vajadzīgs samērā labs signāls, citādi labākajā gadījuma būs redzami kvadrāti ( pārraidīto datu atkodēšanas rezultāts). Tur jau tā konstruktīvā atšķirība ka Viasat piedāvātās antenas - "šķīvji" faktiski nodrošina signāla pastiprināšanu, bet prastas decimetru antenas to signālu nepastiprina + protams ka signālam kurš nāk no satelīta nodrošināt tiešo redzamību ir vienkāršāk nekā starp antenām uz zemes.
izidors
i
laikam Lattelecom gribējis ietaupīt, dodot tulkot tekstu čukčām pa lēto. Nebūtu tik bēdīgi, ja dekoder i būtu labas kvalitātes, bet tiešām ļoti vāji uztver signālu, izlīdzēties ar vecu antenu var necerēt.
lūriķis
l
Saeimā arī problēmas veselas trīs podziņas jāspiež,un instrukciju nedod,tā pie frakciju vadītāja:)
brālis
b
Virsrakstā - "Lattelecom sola laboties" - viņu solījumiem es vairs sen neticu. Solīja, ka redzēšu VTV ar parasto antenu, bet nekā, nācās par 15 latiem pirkt jaunu. Solīja jaunus kanālus- es nevienu jaunu neredzu.
b
bet es uzskatu, ka ikvienam mūsdienīgam 'prichindālim', dekoders vai demulators vai defekators, jābūt izgatavotam tā, lai es bez jebkādas instrukcijas saprastu, kura podziņa jānospiež, lai cipariņi skrietu pa vadiem ražot vajag tādus prichindāļus, lai man nav jālasa instrukcijas ja es visas telefondatoru, ledusskapju un citu chaiņiku instrukcijas lasītu, man neatliktu laika komentārus rakstīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas