Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Delna: lielākais zaudētajs pēc notikumiem laikrakstā Diena ir Latvijas sabiedrība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Brīnos
B
Pēc piektdienas notikumiem laikrakstā Diena patiesais zaudētājs ir tā Latvijas sabiedrība, kas tic pozitīvām pārmaiņām un ir gatava strādāt to labā. Piektdien, kad no laikraksta Diena redakcijas aizgāja tās vadošie darbinieki, Latvijas sabiedrība zaudēja būtisku labas pārvaldības un demokrātijas ideju nesēju. ====================================== Delna gan IEMURGOJUSI lielas muļķības ... Lielākā daļa pat NAV pamanījusi, ka Dienā mainījušies "vadošie darbinieki"..
Arī sabiedrības pārstāvis
A
Kaut kā neredzu to lielo zaudējumu! Zaudētāji ir: Providus, Delna, SFL, praidisti utt. .Bet - viņi ir sabiedrības maza daļiņa. Tā ka - lai cieš tie, kuri jau sen to bija pelnījuši.
un
u
tomēr ne
lauķis
l
zigurd,ej izguli pohas ?
He,he
H
Čigānei Putņa liktenis- kā nevajadzīgu Soross labākā gadijumā pārcels kaut kur no tik mīļās Latvijas! Ja nē, būs jāsāk strādāt!!!!
Neblefo nu
N
Tā gan 14:03 . Sorry! I-neta versija patīk tāpēc, ka lasāmi DAŽĀDI - ne tikai žurnālistu rakstītais, bet arī cilvēku NO MALAS viedokļi. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ----- Cilvēkus NO MALAS dzeltenā Diena bloķēja un neļāva izteikt domas, kas bija pretrunā ar šīs lapeles dzeltenumu!!!!!!!!!
Zigurds
Z
Izskatās, ka Putins citu pēc cita sūta NATO vājākajā valstī Latvijaā savus Trojas zirgus. Sākumā ar Ģinamo Latviju integrēja vecajā padomijas sistēmā. Tad izsauca Kalvīti un lika laist uz skatuves pārabaudītu krievu mafijas aģentu šķēli. Visbeidzot izskatās, ka Tralmaks realizē kādu putinisku uzdevumu. Rīga ir pilna ar putinam uzticīgiem kantoriem. Lielkrievu šovinistu imperisma idejas pieņemas spēkā. Rietumi kaut kā nevar saskatīt šo jaunhitlerismu.
ebrejs
e
Tieši tā, Čigānīt, mēs visi jeb sabiedrība esam un būsim zaudētāji, jo "Diena" patiešām vairs nebūs "Diena". Kas tā būs? Velns vien viņu zin, bet es nezinu!
pik
p
lux 15:31 _matrix_ Kāda jauna vārda pieņemšanai valodā vajadzīgs, lai šo vārdu būtu ieteikuši autoritatīvi avoti vai grupas līderi , kuriem kāds vēlas līdināties. Sk. Luigi Luca Cavalli-Sforza un citi. Ne mana, ne manu kolēģu, draugu un radu viedokļa grupa nav liberālo vērtību ienaidnieki vai vismaz zākātāji. Tā kā katram savs "gada vārds". --------------------------------------------------- ------------ Skaidras blēņas un neziņas tumsa.
jautājums
j
Nū...tad vienkārši Ēlertes blokam. Jo, kas tur labējs, kas kreiss, es tiešām neņemšos nodalīt.
žoržs
ž
ko jūs īsti saprotat ar vārdiem - sorozīdi un liberasti? kāds ļaunumu šie jums pāri nodarījuši?
žoržs
ž
Labējam blokam ( JL+PS+SCP) būs problēmas informatīvajā telpā. =============== SCP gan sevi sauc par kreisajiem.
lauķis
l
ino,ar lamāšanos no tēva mājām bēg gļēvuļi un nelieši.Normāli uz ārzemēm dodas peļņas ,mācību nolūkos.Viņi aizbrauks, atbrauks un nekad tēva mājas neapspļaudīs.Nedomāju ,ka īstenie patrioti dzīvo tikai un vienīgi aiz dzelzs priekškara.
lauķis
l
nu nu lux.tev jau vienīgā demokrātiskā patiesība.Kas tev nepiekrīt ,visi demokrātijas un saprāta ienaidnieki.Tev pašam no sevis kauns nav ?
Bet
B
Jūtos tā, it kā būtu miris man tuvs cilvēks- zaudējuma sajūta!!!! Var jau te daži tirliņi priecāties, bet cik ilgi? gan jau piepildīsies Finka vārdi un tauta beidzot aizslaucīs tos kretīnus- olgarhus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas