Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Delna: ST skaidrojumu nevar uzskatīt par pietiekamu, lai kliedētu bažas par Muižnieci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bažām nav pamata
b
tikpat labi pedofils varētu tu pats būt, bet tāpēc jau pasaule nesagāzīsies...
puaro
p
ST vispār bija jāaturas no jel kādiem paziņojumiem, jo ne jau ST dokumentos ir ''fēleris'' . muižniecei pašai ir jāskaidro, kas tur ir vai nav noticis ar viņas parakstu. Ja pati sarunā ar žurnālistiem pinas kā vista pa pakulām (latviešu tautas sakāmvārds), tad pziņojumi kaut no starptautiskās tiesas Hāgā, neko nedos, kamēr nebūs noskaidroti visi apstākļi, un to jau dara prokuratūra.
dihlofos
d
Kas tad nu?Vai tik pats neesi pediņš,ka cilā šo tēmu,laikam tev tuva.
dihlofos
d
Brālis taču māsu nedrāzīs,tā arī ir ar ST tiesnešiem,bet Kūtris nu gan ir,vai nu stulbs,vai arī pērkams.Normālā valstī uz aizdomu pamata vien atkāpjas,bet šeit,pat atzīstot vainu,ka likusi ierakstīt citu lēmumu, neklopē ar ausīm.Vai nebūtu laiks pārskatīt visu ST tiesnešu atbilstību saviem amatiem.Kapēc neviens neintervē citus ST tiesnešus,kādas ir viņu domas?Kūtris ir dievs vai?,tikai viņa domas ir noteicošās?Tādā gadījumā iznāk tā,Kūtris pateica un tā būs,ko jūs tur teiksiet man pie d...sas,būs tā kā es teicu.
vienkārši
v
Šegliņš jau atzinās, kāda "BRĀLĪBA" saimnieko Latvijā. Jautājums, cik ilgi tauta to pieļaus?
man ir bažas
m
Neesmu nekur lasījis pietiekamu skaidrojumu, lai kliedētu bažas par to, ka Delnas direktors Kristaps Petermanis varētu būt pedofīls.
garīdznieks
g
Tas jau Bībelē teikts, ka nav otras tik negantas vietas virs zemes kā tiesu nami, jo vietā, kur būtu jāvalda taisnībai, valda NETAISNĪBA un no tā secināms, ka reiz tiesu nami nāks elles devītajā lokā.Protams, izņēmumi ir visur...
Dr.xy
D
ST tiesnesi esot "izvertejusi" Muiznieces "skaidrojumu" par notikumiem Saiemas komisija 2009.gada.Un,cik var noprast, "secinajusi",ka Muizniece nav vainiga,un vispar ir kristaltira persona. No sada tiesnesu "izvertejuma" var kontatet tikai vienu,ka tiesnesi aizstav kriminalu personu,tatad ari pasi ir kriminali. Un tas notiek SATVERSMES TIESA !!!!!!!!!!
Trahtenbergs
T
satversmes tiesa uzsver , ka izveerteejot informaaciju no masu meedijiem , taatad šis uzsaukums ir bezjeedziigs , izmekleešana jau pašu ļauzu rokaas vajadzeeja pagaidiit ko teiks prokurors un tad vispaar nebuutu mute jaaver vaļaa , Kalmajers jau vakar izteicaas ka lietas ierosinaašanai neesot pamata , iztruukstot nozieguma sastaavam ... tur viss nobungaats nav ko šuumeetuies , balsojiet taalaak tik par ZZS neliešiem un labi buus , Jums viņi dikti patiik iipaši jau tas mazais Ventspils Minhauzens
vells
v
Līdz pat šim brīdim nevaru saprast, kāpēc "delnas" uzturēšanas rēķins nav pieskaitīts "vienotības" priekšvēlēšanu izdevumiem! Kur skatās KNABS? Ak tur jau ir strīķe, vēl viena "vienotības" darbiniece. Nu nekas, pagaidīsim
Arnis Leimanis
A
Domāju, ka Muižniece ir baļķis jebkura acīs, jo šis nešpetnais bābietis nesmādēs nekādu blēdību - tas viņas bezkaunīgajā sejā skaidri ierakstīts.
Z
Z
Nebija jābūt gaišreģim,lai uzreiz saprastu, ka kūrtrveidīgie piesegs savējo izdarītos likumpārkāpumus
baļķis V valdības acī
b
ministrijas atbildīgās amatpersonas mēģināja salīmēt kopā to, kas ir iebalsots Saeimā, būtiski saturiski mainot to, kas iebalsots. Par to, kas notiek Ministru kabinetā, vispār būtu jāklusē, jo dokumentu viltošana visdažādākajos veidos kļuvusi faktiski par normālu rīcību. Pat administratīvā tiesa to piekopj. Lūk, par to tiešām būtu jāuztraucas! Par to kopumā būtu jāuztraucas!...
Alma
A
Ai, nu nesanāk komplekts ja dažādi sodi. Komplektā vajag abiem vienādi. Vai nu abus aiz restēm, vai nu vienam suņa un otrai kuces pasi.
Lelle
L
Kūtri komplektā ar Muižnieci jāmet ārā-Kūtrim jādod suņa pase, bet Muižnieci jāliek aiz restēm par nodevību pret valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas