Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Demakovu izvaicās, kad viņa atlabs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
========>>lasitajai
=
EKONOMISKAS KRIZES APSTAKLOS valsts nebuve akustiskas koncertzales.. tas nedod labumu visai sabiedribai EKONOMISKAS KRIZES APSTAKLOS JABUVE JAUNI CELI JAUNI TILTI SKOLAS BERNUDARZUS.. tas patiesam dod darbu celtniekiem un stimule ekonomiku.. sakartoti moderni valsts celi ir daudz svarigaki par biblioteku vai koncertzali. AMERIKA KRIZES APSTAKLOS PATIESAM TIKA IZVERSTA MODERNU AUTOCELU BUVNIECIBA AR NOLUKU MAZINAT BEZDARBU UN UZCELT MODERNU ATRGAITAS SOSEJU TIKLU KAS RADIJA PAMATUS TAGADEJAI AMERIKAS VARENIBAI.
lasItāja
l
Neizprotu šī projekta apturēšanu, jo vērienīgi būvdarbi sagādā atalgotus darbus plašam strādnieku lokam. Patlaban bezdarbnieku skaits aug un šāds projekts ļoti noderētu. Plaši valsts būvdarbi ir viens veids kā cīnīties ar bezdarbu, piem. piramida, ceļu un transporta tīkla izbūve, katedrāles, u.t.t.
nesapratu
n
uz kurieni demakovu aizveda ārstēties strenčiem, jelgavu vai tvaika ielu?
turbo
t
vai tad tā melnā pļocka uz Daugavas liecina par kaut kādu milzīgu kultūru. īstā kultūra būtu jasēj uz laukiem tur ir ko celt un remontēt.
Godmanim
G
Bet kāpēc tāda auklēšanās - kāpēc līgums netiek lauzts? Vai Demakovas- Sīļa slepenais līgums nedestabilizē situāciju valstī?? Destabilizē gan, tāpēc pie viņiem jāsūta DP, lai tie ar savām metodēm ieskaidro, ka tā ir valsts graušana, ja jau pasi nesaprot.
marča
m
Šodien arhitekts Sīlis pie Dienas izvēlētajiem citātiem saka, ka vajag arī garīgas lietas, lai mēs nepārvērstos par lielveikalu nāciju. Tā gan, tikai tālāk viņš nogvelž, ka līdz šim, saņēmuši nepamatoti lielas algas par sliktu darbu, cilvēki pirkuši nevis grāmatas, bet atpūtušies "stulbā kūrortā". Kundziņam neienāk prātā, ka pēc darba vajag arī atpūsties. Un kas ir šie slaisti un haltūristi, kas saņēmuši milzu algas? Medmāsas? Ugunsdzēsēji? Lauku bibliotekāres? Bērnudārzu audzinātājas? Privātfirmās parasti gan nemaksā daudz ne par ko. Valsts uzņēmumu padomēs, tur gan, bet diez vai Sīlis runāja par Šlesera auklētajiem Dripēm un citu jaunās paaudzes sivēnu pulku, tāpat vecajiem bukiem un kazām (piem., Slaktera padomniece Gulbe). Par naudām - vai seši miljoni par būvprojektu (tātad uz papīra un datorā) nav drusku par daudz? Nu, neesmu jau speciālists... Bet īsumā - Sīlis nodemonstrēja klaju nicinājumu "pret pūli". Tikai vakar mana meita atnāca no mūzikas skolas un teica, ka par trešdaļu samazināts skolai finansējums. Lai Demakova un Sīlis padomā, vai būs arī, kas klausās smalko mūziku viņu smalkajā koncertzālē... Lai gan - varbūt pietiks ar "eliti", tur jau ļoti daudz vietu nav paredzēts. P.S. Personiski pats grāmatas lasu, Sīļa kungs, to var darīt arī lidmašīnā pa ceļam uz "stulbo kūrortu".
Karo
K
Kad beidzot Godmanis kļūs prasīgāks.
L.S.
L
Vispār jau par neatbilstību amatam liecina tas, ka tiklīdz ministre nespēj panākt to, ko grib, viņa saslimst. Tomēr valdībā jāstrādā cilvēkiem ar stabilāku nervu sistēmu. Jo īpaši apstākļos, kad treknie zagšanas un pazīšanās gadi ir beigušies.
Radikālis
R
Iespējams, ka paģiru delīrijs pēc noslēgtā līguma apslacināšanas.
mērglis
m
vajag nobildeet lai redz varbuut taadas pašas sakas kaklaa kaa huutainim , kad stipri saapeeja mati (lasiit Singas meldijaa)...
ABC
A
Ar ko tad Demakova ir saslimusi - ar laventozi vai futboldesportozi? Vai varbūt Sīlis, 31. decembrī cienādams "dāmu" ar šampānieti, piebēris tam kādu jifti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas