Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Deputāti atbalsta pensiju naudas pārvaldīšanai atkal piesaistīt Valsts kasi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
l`avocate
l
No rakstā teikta nevar saprast, vai 2.pensiju līmenis tiks atņemts no Bankam un nodots VK, vai VK būs vēl viens alternatīvais risinājums naudes ieguldīšanai (valsts parvaldīts pensiju fonds)? Autoram - fuj!
Nagla
N
Nav Tev taisnība, Budžeta komisiju vada Kārlis Leiškalns, bet Barča vada sociālo lietu komisiju. Abi gan ir oranži, tur Tev nevar nepiekrist. Bet arī Jaunais laiks abās komisijās balsoja, par šo pasākumu. Politi\kēm jārēķinās, ka par saviem lēmumiem jāatbild neatkarīgi no tā, vai tava partija ir komisijas vadībā, vai tu vienkārši balso par lēmumu.
Ausma
A
Aija Barča (Treknāpartija) ir Saeimas Budžeta un finanšu lietu komisijas vadītāja un šī komisija šodien atbalstīja grozījumu Valsts fondēto pensiju nodošanu Valsts kases pārraudzībā. Partijai Jaunais laiks ar šo lēmumu nav nekāda sakara.
NGO
N
Ja, atbilstoši tavai interpritācijai bankas kaut-ko darija ar 2. līmeņa naudu, tad FKTK jāuzkar uz āķa. Jo viņu uzdevums ir sekot, kas ar Bankam notiek. Bet, ņemot vērā, ka šie Preksu nogulēja, nebūtu jau nekāds brīnums.
optimists
o
ja bankas pelnītu (kaut depozīta likmes!!!), tad būtu ko spriest, bet ņemt $$ par administrēšanu, kaut fondi ir mīnusos -ir skaists bizness, bez nekādas atbildības!. varēja jau noteikt, % no peļņas;D - bet nenoteica -kāpēc?? tāpēc piedodied, bet var darīt alternatīvu (ja nu baigi vajag kārtējo reizi tjjipa demokrātiju tēlot) - lai valsts konkurē ar bankām -es savu fondu atdotu valstij -bankas jau savu ezatbildību parādija..
jhjhlkjl
j
Jūs tiešām esat tik tupi, neko nesaprotat, bet lienat komentēt? 2.pensiju līmeni atdeva komercbankām, jo tās solīja ar šo naudu nopelnīt klāt naudu pensijām. Izrādās, pagājušajā gadā ir 50 miljonu zaudējumos, skaidrs, ka ar šo naudu atļavušies riskantus projektus, ko nekad neuzdrošinātos darīt ar akcionāru naudu. Tāpēc šī nauda ir jāatgriež valstij, kamēr ir ko atgriezt.
Ziema ar visām tās piedevām
Z
...un visiem neapmierinātajiem UBAGOT VARĒSIET JAU PĒC 2-3 MĒNEŠIEM! - ja tagad nEsaglābs budžetu ar jūsu nākotnes pensijām! Tagadējie pensināri arī nesaņem nopelnīto ( ar soc. budžetu aizlāpīts pamatbudžets), Kādēļ krīzes situācijā 2 līmeņa pensionāri būtu izņēmums?
snowball
s
Bet es nepiekrītu, ka valstij būtu jāuzņemas pensiju pārvaldīšana, tas atkal ir veids, kā uzpūst Valsts birokrātisko aparātu.
snowball
s
Uz vienu diviem gadiem es piekrītu šādam lēmumam, ja mēs piegriežam pensionārus tagad, tad pēc godīguma principiem arī pašiem ir nedaudz jāatsakās no nākotnes labumiem.
riņķī apkārt
r
Pirms pieņemt šādu lēmumu, vispirms vajadzēja pārliecināties, vai visi nodokļu maksātāji izprot, kas šobrīd notiek. Vai visi ir izpratuši - ko tieši mēs zaudējam, jeb varbūt, ka neko gala beigās nezaudējam un nav lieki ko uztraukties, jo viss tiks atlikts atpakaļ, kad pienāks laiks. Tas netika darīts un tā ir liela kļūda
HA
H
...nu, kur tad sorosīti pazuduši? Ā, laikam nav iespēju piešut bumbas TP? Nu protams, tagad "gudri" vadītāji-fiziķi, kam marsieši pie labās rokas, tie var darīt visu, dzeltenā diena neaiztiks..:)))
kurmis
k
.....nu protams,ar to naudu labaak laapiit budzetu,nevis komerc bankas,kuras jau taa sanem labus procentus no aizdevumiem.
Laukakmens
L
"Jaunajam Laikam" ir iespēja kļūt par tautas partiju, tā vietā viņi kļūst par "Tautas Partiju".
VIKTORS
V
Visur spīd MAFIJA-MAFIJA..................
@
@
Maksātspēja, tas ir tad, kad jūs pelnāt pietiekami daudz naudas, lai maksātu nodokļus, kurus jums nevajadzētu maksāt, ja jūs nepelnītu tik daudz naudas. Tā kāds vīrs ir teicis. Jautājums ir, vai šī laika 30., 40. un 50. gadniekiem vispār būs valsts nodrošinātas pensijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas