Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Deputāti dosies vairāk nekā pusmēnesi apmaksātā atvaļinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inga
i
Eleganti- lieliski pastrādājuši, vai sastrādājuši??
patriots
p
Interesanti bus redzet un verot aktivitates, novertejumu par so gajienu ko teiks valdiba, ipasi Finansu ministris Repse? Saemas deputati klaji, brutali apzog Latvijas iedzivotajus, ipasi jau pensionarus, slimus cilvekus, bernus, ciniski izlaupa Latvijas valsti. Jacer, ka Latvijas pilsoni sos 100 merglus neieveles nakosaja Saeima. Latvija pensionariem. loti daudziem, par muza darbu ir pensijas sakot no Ls,70/menesi no kuriem Latvijas valdiba, Saeima nozog 10%......... Latvijas Saeimas deputati ir pilnigi degradejusies/ Interesanti ir tas, ka par so deputatu zagsanu, valsts naudas piesavinasanos par neko nedarot, neproteste JL, PS, CP (Vieniba) partijas, ne ari "patriotiskas" krievu, zidu partijas, tas tiesam ir parsteidzosi. Vai kadam vel ir saubas par to,ka Karlis Ulmanis izdzenaja sapuvuso saimu 1935.gada? Ja, tadai slinkei, nekaunigai valsts izmantotajai, pasaules apcelotajai, savu egoisma apmierinatajai uz valst rekina ka Freiberga tads izcils politikis, valsts saimnieks kads bija K.Ulamnis butu ka asaka rikle, tas tiesa.
specs
s
Vispaar ko saka Prezidents par sho gaajienu???
Balagānovs
B
tad jai Čerbatikam nav nauda jaaatdod , par to ka nebija saeimaa , jo tagad visi taapat pa naudu tur nebuus .... idiotisms , prasaas pee biezaaka vaarda, bļ**ģ....guļaņije naroda
OTTO
O
nu man personīgi un mūsu iestādē jau no maija mēneša viena piespiedu diena nedēļā ir brīva. Līdz ar to algas samazinājums 20-25%....kopā tas jau līdz šim laikam sastāda 2,5 mēnešus bezmaksas PIESPIEDU atvaļinājumu......
veletajs
v
Noladetioes slinki, zagli, tautas, valsts apzadzeji kaut jus nabadziba un bada nospragtu....
Terorists
T
Viņi nav tauta,bet izredzētā tautas daļa kam vajag vairāk kā citiem.Kā nekā Latvijas radošākā,inteliģentākā un viss neaizvietojamākā tautas daļa.
Baiba
B
Nu bet, protams, ka atmaksats, visa tauta iet bezalgas atvalinajumos, bet sie jau nav tauta...Riebigi vienkarsi....
to Yes
t
Lustīga dzīvošana... Lai tālu skan! Lai tālu skan!
specs
s
Es piedaavaaju, lai peec atvalinaajuma nenaak atpakalj. Ja jau kriizes laikaa var atljauties shaadus gaajienus. Tas ir pilniigs absurds.... Politikiem ir pilniigi vienalga, kas notiek ar muusu valsti. Tad jau labaak buutu Prezidentaala republika kur buutu konkreets cilveeks no kaa atbildiibu prasiit.... Latvijai nevajag liekeezhus...
Yes
Y
Laba dzīve.
Terorists
T
Nu bet nevajag jau tā cepties.Cilvēki piekusuši,budžetu pieņēma,saviem ielikteņiem algas un prēmijas saglāba un saglabāja,savas algas un prēmijas nostiprinaja un jūs vēl piktojaties. Vajag priecāties un jautri dēt. 26% tas tomēr būs pienesums ko šie deputāši iemaksās valsts kasē no cilvēku nomaksātajiem nodokļiem, un šo naudiņu mūsu GODS,PRĀTS UN SIRDZAPZIŅA ir nopelnījušī sūrā, nežēlīgā un radoši apveltītā darbā.
ko lai saka
k
kāda jēga te kaut ko rakstīt. nekas nemainīsies. es tiešām savā ziņā apbrīnoju tos visus 100 cilvēkus, kas atrodas Saeimā. pat studentiem un skolēniem nav tik liela brīvlaika. smieklīgi. un nožēlojami. tas tikai parāda viņu izglītības un emocionālās attīstības līmeni, kurš atrodas zem minimālās robežas. praktiski neeksistē. paliek slikti iedomājoties, kādi cilvēki tur atrodas.
Sēne
S
Kauns ,kauns tiem deputātiem,barojieties no pensionāru procentiem,vārguļi pasaules ,paši jau neko neesat spējīgi nopelnīt,tikai un vienīgi noraut otram.Kā jums ceļas rokas balsot ,lai noņemtu pensionārām,kas iet uz divām kūjiņām,vai tiešām jums nav ne kauna ne bailes.Lopiņi mīļie-attopieties.
pavisam jau nosvīst
p
tuta ta pakomunicēt gan jau ka grib - varētu uzjautāt ,kur ta katris spēkus atgūs - varbūt vismaz kādu tikšanos šaurā fanu lokā varētu noorganizēt ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas