Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Deputāti Jakrinam iesaka doties uz tiesībsargājošajām iestādēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
uz podu jādodas.. nevis kur norādīts...
Ass
A
Vai tas , ka Gailītis savā raidījumā intervējot Šķēli vienlaicīgi izdarot skatītāju aptauju par Šķēli nepaziņojot( pārtraucot) negatīvi vērtēto Šķēli, nav politiskas simpātijas? Pēc tam uzveļot vainu tehniskām problēmām.
jautrais
j
.. apdir.. un meklē,kas dibenu noslaucīs...
lauķe
l
Tas, ka Gailītis dzied PLL dziesmiņu tak katram skaidrs!
jenots
j
Vienotībai nekādu pārkāpumu nav! Viņi ir godīgi! Un ja viņi tiks pie varas, tad visi sēdēs, ar Dombrovski priekšgalā!
Terorists
T
Gaiilīt grizies pie prokurora teica deputāši paņemot mobīlo un piezvanot žurālistam.Un žurnālists ,,TAS IR MANS VIEDOKLIS" un Gailītis ablomā.
brunis
b
Jā LTV1 ir kļuvusi par Vienotības ruporu.... Bet TB gan tādi "interesanti" deputātu kandidāti Vidzemē nolasījušies - šis te Jakrins, Alūksnes Melders...
Yox
Y
Vai Jandžekerim tagad nav interešu konflikts?
Mata Hara
M
Kāpēc tas Gailītis - vēl nav aizvākts no Televīzijas. Ne viņš prot , kā žurnālists vadīt raidījumus, ne kā cilvēks ir ļoti nesimpātisks. Tagad atklājas, ka - lobē PLL. Bet vai Gailītis to dara bezmaksas, te vajadzētu sākt izmeklēšanu - KNABAM.
Lelle
L
Bet vai tu maz zini, ka šļosaks šausmīgi nožēlo un lej gaužas asaras nevis par savu grūto bērnību, bet gan par to, ka sapinies ar trīcošiem rumpjiem un kampējiem, kuri šo velk zem 5% barjeras? Augstlekšanas sektorā pilnīga izgāšanās. Atliek cieta vaimanāšana A varu tākā gribas, tā gribas, ka acīs cērtas! Es gaidu līdz vēlēšanās vēl lielus skandālus.
L
Deputāti Jakrinam iesaka doties uz tiesībsargājošajām iestādēm ... un tur arī padoties!
Jaunais Soross
J
«brāļi Dripes ir saistīti ar vienu politisko spēku» un ... Koziols ... un Ēķis - Šleseram īsā laikā izdevies panākt tādu kontroli pār masu medijiem kā sorosītiem desmit gados...
gudris
g
Es jūtu,ka Jakrins iznīcinās to Šķēles Uļmane apvienību,jo viņam rokās ir Šlesera rakstītā un Sķēles atmaskošanas vēstule,kur iekšā ir viss atšifrēts gan Lata Inter.,gan Latvenergo 2 miljoni,gan citas sīkākas Š.zādzības.Saskaldot šķēli,Sļesers vēlēšanās izies kā uzvarētājs un Jakrins zina,ka Ainārs to darīs.
lūriķis
l
Kas notiek?
Dace
D
Domāju, ka ne jau bez pamata Jakrins devās pie Gailīša, tikai kaut kā bērnišķīgi viņam sanācis: Gailītis labāk pārzin kā tās lietas notiek! Mēs taču visi redzam, kas notiek LTV 1!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas