Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Deputāti nedod cerības, ka mācību grāmatas varētu nodrošināt valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
Kāda partijas delegācija varētu atteikties no izbraukumu pieredzes apmaiņā uz Āfrikas valstīm pie aborigēniem un noziedot domāto naudiņu šiem mērķiem skolas grāmatu iepirkšanai tiem, kuri nespēj samaksāt saviem bērniem par skolai nepieciešamo. Tad varētu izvērtēt ieguvumu un zaudējumus dēļ neapmeklētās pieredzes apmaiņas vietas. Skolu valdes pārstāvji katru gadu vairākas reizes it kā brauc uz ārzemēm pieredzes apmaiņas, bet patiesībā tās ir tikai ekskursijas, kaut ko jau uzraksta atskaitēs, bet kam no tā m labāk?
Terorists
T
Nevr runāt pret tiem kas šiem idiņiem nes labumu.Ja būs vienota sistēma būs jārīko konkursi,,visādas idjotiskas procedūras utt. Un tad nāk vēlēšanas, un iet partijiņas pie poligrāfistiem un prasa taisīt plakātiņus ar skaistām fizjanomijām,bet šamie,, Jūs mums neļāvāt ražot grāmatas un pelnīt ,nu tad maksā pilnu summu,,. Bet tagad uz šī bardaka pamata pelna visi,gan valsts gan tipogrāfijas un ierēdnīši atbrīvoti no smaga darba.Skolotājiem brīvība un demokrātija un māca kā māk ,,Mēs jau neko,,.
l'avocate
l
atceros laiku, kad vareeju nodot savu graamatu savai masai. Bet tagad - katru gadu jaunaa gramata, un taas idiotiskaas darba burtniicas ! kam tas ir vajadziigs?! jaa, tikai tam lobijam un vinja razhotnei, kura izdot tas pashas burtniicas! IDIOTU VALSTS!
Mangusts
M
Vismaz vienotos par vienu grāmatu katrā priekšmetā un beidzot likvidētu tās idiotiskās darba burtnīcas
Visi uz referendumu!
V
Šis patiesībā ir referenduma vērts jautājums
Tā ir c;ūcība!
T
Daudz racionālāk un lētāk sabiedrībai kopumā ir mācību grāmatas nodrošināt caur skolu bibliotēkkām.
Zorgevics
Z
Kur gribesim, tur nevajadzes ieverot likumu, kur pieprasisim, tur visi ieveros. Ideali!!!!!!!!! Ta vini ari pret citiem ka pret sevi, ar valsts naudu....
Arī zinātāja
A
Dažās skolās ir fonds, kuru veido regulāras ikmēneša vecāku iemaksas: 2 Ls un vairāk, atkarībā no klases. Mazturīgos uz iesnieguma pamata atbrīvo no maksāšanas .Tad nu māc gr. bērni saņem bibliotēkā, darba burtnīcas gan jāpērk, par tām nu varētu parunāt.10 gadus neuzlabota db ir kļuvusi 2reiz dārgāka! Bet no reālās dzīves- ir nepatīkami saņemt nobružātu, netīru grāmatu; uzdevumi parasti jau izpildīti, skolēniem nav motivācijas mācīties, skolotājam jādomā jauni uzdevumi.Kaut kādas sviras -ekonomiskas- vajadzētu grāmatu ražotājiem.Paklausieties, cik viņi bagāti un cik grūti vecākiem vienā un tai pašā valstī.Nemīlam mēs (valstsvīri) savu tautu, bērnus.
Ieva
I
Formāli, ja grāmatu lieto vairākus gadus, tad pietiek arī ar nelielu summmu, taču ne visas grāmatas ir tādas, turklāt vēl visas tās sazinkam vajadzīgās darba burtnīcas....
zinātāja
z
Katrai skolai ir speciāls mācību grāmatu fonds, ko drīkst iztērēt tikai mācību grāmatu iegādei. Es domāju, ka tā ir skolas neizdarība, ka neprot šo fondu izmantot. Skolēnu vecākiem nav jāpērk mācību grāmatas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Tiesībsarga atzinums dod iespēju valsti sūdzēt tiesā


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas