Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Deputāti par palīgiem nodarbina savas partijas cilvēkus un ģimenes locekļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kito
K
Nepareizi! Vai tad nodarbina? Nē nenodarbina, tikai algu saņem.
UGO
U
Šai bezkaunībai nav robežu! No mūsu maciņiem "nieka " 670 latu mēnesī katram '"palīdzētājam" ! ? Kāds palīgs deputātam (palīdzējis) kreklu izgludinājis, cits gulējis uz dīvāna un dziedājis slavas dziesmas ...Pilnīgi degradējušies cilvēki izskatās.
XXX
X
ABC 06.02.2009 08:49 No teiktā jāsaprot, ka taukie TP jaunuļi, kas bradā kājām Latvijas karogu un regulāri ar dažādiem nikiem raksta "komentārus" visos publiskajos portālos, no nodokļu maksātāju kabatas saņem 670 Ls mēnesī?????? Bitīt matos. ======================== Pateikts pilnīgi nepārprotami - deputātu visas politiskās aktivitātes tiek apmaksātas no valsts naudas, kas jau laicīgi tiek iekalkulēta Saeimas budžetā!!!
ooo!
o
Palasot komentārus, izskatās, ka daudzi vēl domā, ka šie, tā saucamie palīgi , tiešām arī strādā, bet , diemžēl, viņi vispār nestrādā, bet algu gan saņem. Citēšu infantilās I. Kalniņa sievas Agras teikto žurnālā " Santa": Esmu viņa palīdze 24 stundas diennaktī.Mēs arī mājās runājam ļoti daudz par politiku.Es viņam saku: Incīti, mums tās lietas jāizrunā, lai tu vari skaidri un gaiši formulēt savu domu, kad ko prasīs. Pēc tam man par sevi sanāk smiekli, ka vīrs ir tā galva, bet sieva- kakls, -un nav jau svarīgi, kā to panāc.Skatījos , kā viņš runā 100.pantā, gulēju gultā un domāju- ak, Dievs, pat te, runājot par tādām lietām, viņš spēj būt neatvairāms. Tas ir kas fantastisks! Tas, kā viņš to pasaka, ir pavisam citādāk, nekā citi par to runā." Ja palīgi ir vajadzīgi, tad tiem ir jābūt izglītotiem cilvēkiem un noteikti ne ģimenes locekļiem! Bet vai vispār ir vajadzīgs katram dedutātam palīgs?Ko tad viņš tādu reāli palīdz ? Ja par nopietniem jautājumiem, tad taču ir padomnieki.Jā, un kas gan notiek ar cilvēkiem, kad viņiem ir jāiztur slava, vara un nauda! Viņi pārvēršas līdz nepazīšanai.....
Arī
A
Policijā ir tāpat - par palīgiem ,, piestrādā'' radi, radu radi , ģimenes locekļi un draugi. Ne jau par velti..... Par to, diemžēl, neizrada interesi ne VK ne KNAB.
df
d
Sanāk tā, ka deputatu palīgi atver saviem šefiņiem tualetu durvis un pasniedz papīru, varbūt pat noslauka dibenus. Es uzskatu ka tādi palīgi veltīgi tērē mūsu nodokļus.Laiks taču mūsu deputātiem būt patstavigiem, kā tādi zīdaiņi, padod kladi, iedod pildspalvu un t.t. Nav nekāds brīnums, ka tādi nespējnieki valsti nolaiduši līdz kliņķim.
diskobumba
d
Citēju: Spītīgi pie meitas Daces pakalpojumiem turas Visvaldis Lācis, kurš neuzskata, ka pārkāpj likumu. "Ļoti daudz intīmu jautājumu Saeimas deputātam ir jārisina, un ar meitu es to varu izrunāt vislabāk," viņš uzsver. Meita arī pagatavojot viņam vakariņas un sagatavojot tīru kreklu. Ak dies cik tas izklausās slimi:)
nelielrīdziniece
n
Paldies! "Veiko Spolītis » Guntai Slogai 06.02.2009 10:00 Nezinu "Dienas" uzstādījuma būtību, bet salikt kopā partiju pārstāvju palīgus ar ģimenes locekļiem šajā rakstā atstāj sīkumainības sajūtu. Ģimenes locekļu peņemšana darbā ir neētiska rīcība un klajš nepotisms, un kura ir nepieņemama no morāles viedokļa - bet morāles standarti šodienas Latvijā ir diemžēl gaužām subjektīvi... . Savukārt partijas biedru algošana par parlamenta deptātu vai ministru palīgiem ir daļa no partiju funkcijām, kuras partijām demokrātiskā valstī jāveic. Gunta, apskatiet klasiķus Maurice Duverger, "Factors in a Two-Party and Multiparty System," in Party Politics and Pressure Groups (New York: Thomas Y. Crowell, 1972 vai Giovanni Sartori, Parties and Party Systems. Cambridge: Cambridge University Press, 1976, un Jums tiks skaidri parādīta partiju rekrutācijas un jaunu līderu audzināšanas loma pēckara demokrātiskās sabiedrībās."
Ofers
O
Vaideres palīdze 2005. un 2006. gadā ziedojusi šim amatam saņemamajai algai lielus ziedojumus - attiecīgi 1200 Ls un 5 000 Ls TB/LNNK Vai deputāta palīgi var atļauties ziedot tik ievērojamas summas? Ir gan deputāte, kurai radinieki, visticamāk, nestrādātu par palīgiem, ne jau augstākas morāles vaiu ētikas dēļ (tāda Vaiderei, manuprāt, nav), jo raksturs ir vienkārši neciešams, kā teikusi kāda no viņas daudzajām ex-palīdzēm - Vaiderei šķietot, ka visa pasaule ir radīta, lai viņu apkalpotu.
scp
s
Konservatorijas komsorgs kā nekā...
mhm..
m
traks var palikt, kā mēs te dzīvojamies. bērnudārzs, ne valdīšana. tāpēc jau esam purvā. Forest Gamp, komentāru līmenis var būt jebkāds, no tā nevienam un arī Tev sliktāk nepaliks. jo tie ir tikai vārdi. Dienas raksts var nebūt līmenī, jo tas ir tikai raksts. bet, ja līmenī nav valdība, deputāti, varas ētikas normas, likumdošana - tad GAN tas ir ne tikai nožēlojami. un vēl trakāk ir, ja Forests Gamps redz tik virspusēji un nepalūkojas, kādas "zivtiņas" draiskojas dzelmēs.
Re-Forest Gamp!
R
Pierasts jau pie tiem latiņiem , bet nekad neizvilksim valsti no bedres, ja jau saeimā to uzskata par slaucamu govi.Lūk, tas ir nožēlojami!
Forests Gamps
F
Komentāru līmenis lielākotiesu atbilst raksta autores līmenim. Un tas ir nožēlojams.
hm
h
Nu gan dažs deputāts ir iebridis diletantisma purvā - deputāts kārto valsts lietas, bet valstiskos darbos uzticas tikai sievai (no valstiskā viedokļa tas ir pilnīgs nonsens). Lai deputāts būtu darbaspējīgs, palīgs gludina kreklus, taisa ēst, varbūt, izpalīdz ar masāžu. Utt. Jautājums - kādam nolūkam ir paredzēta deputāta alga? Pēc būtības - Saeima ir pārvērsta par partiju birojiem. Par to netieši liecina arī Kučinska izteikumi.
POLS
P
Ko nozīmē nav salīdzinoši liela alga 670ls???? Cik Latvijā to var saņemt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas