Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Deputāti piekrīt, ka dienesta auto nodoklis vajadzīgs; uzdod uzlabot piemērošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es taču teicu!
E
Teicu jau pagājušajā gadā - taisiet nelielu nodoklīti, tad visi makisās un būs labi ieņēmumi. Repše - ne par ko!
Kas ir komerctransports?
ggg
g
Repšam gan sapņi.
anonīmais šakālis
a
Jūs nepamanijāt manu priekšlikumu komerctransportu neaplikt ar nodokļiem - kāreiz izdevīgs variants mazajiem uzņēmumiem, bet tie kuri var atļauties prestižam superdārgas automašīnas, lai maksā supernodokļus!
Avangards Mitrofanovs
A
Bet varbūt LV pietiktu ar vienu nodokli, ko argumentēti un saprātīgi iekasētu 10 cilvēki un kura administrēšanai pietiktu ar nelielu naudiņu? Repše ir ielāplicis par katru cenu. Tāds... Nu - nav jau brīnums, ka nesekmīgs biznesa ģēnijs. Ja nav sakarību valsts nodokļu iekasēšanas un tērēšanas sistēmā, ja katra bāba izdomā savu nodokli - loģiski, ka esam atkarīgi no sponsoriem. Kurš vēlas maksāt par sūdiem saldējuma vietā?
hmmmm
h
Tas nodoklis tak galīgi garām
tantuks
t
Malacis Repses kungs.
Andrievs
A
Ja uzņēmuma auto izmantošanu darbinieku personīgām vajadzībām neapliek ar ienākuma nodokli, tad taisnīgi būtu neaplikt ar ienākuma nodokli strādājošo un viņu ģimenes locekļu transporta izdevumus.
canna
c
Trakais marsietis, izskatās, ka nolaižās Latvijā tikai uz īsu laiku, ja reiz uzstāj uz nodokļa saglabāšanu.
riebīgais nodoklis
r
Dienesta dators-varbūt arī aplikt, varbūt ne.Ierēdņi taču sērfo internetā,šiverējas draugos........ Gan jau vēl var kaut ko izdomāt, piem. WC izmantošqanas nodoklis.
Aldonis
A
NU, kā var nesaglabāt,.kā var nesaglabāt ŠO Repšes MURGU materializējumu!@
Fred
F
PPS - man ir pavecs, lēts auto. Kāpēc man jāmaksā tik pat, cik par jaunu luksusa auto ar līdzīgu motora tilpumu?
Fred
F
Eu, šakāli, es par savu auto maksāju visu to pašu! Man ir mazs uzņēmums un es ikdienā braucu pats ar savu auto. Esmu nodevis to savai firmai ar patapinājuma līgumu. Ir ļoti patīkami tagad, kā mazajam uzņēmējam, kas jau tā knapi galus velk, maksāt jaunu nodokli par to, kas ir mans un par ko viss cits ir samaksāts. Dienesta auto nodoklis valsts pārvaldē - 100% jā. Uzņēmējiem, jo īpaši "atbalstos mazo uzņēmējdarbību" - protams. Paldies, liels, strīpainā uzvalka dižkretīn! PS - šoreiz uz brīdi TP bīda "pareizo" domu. Bet tas nemainīs manas domas arī par šo mēslu kvadrātā branžu. Nekad. Vispār izmisums - es neredzu nevienu tiešām saprātīgu politisko spēku pie apvāršņa. :(((
AnsisU
A
Piekrītu Repšes kungam, par šī nodokļa saglabāšanu un jāpastiprina kontrole un tā maksāšana, lai ikviens, kurš izmanto auto privātajām vajadzībām maksātu. Neatbalstu Tautas partijas, ar Ventu Armandu Kraukli, iesniegusi priekšlikumus, ak atgad būs jāmaksā ikvienamm, neskatoties uz to lieto privāti vai nē kas ir absurds.
anonīmais šakālis
a
Visi auto, kas nav komerctransports, jāapliek ar ienākuma nodokli 26%, sociālo nodokli 33,04%, pvn 21%! Es tieši tādus nodokļus par savu privāto auto esmu samaksājis, neredzu iemesla, kāpēc citiem tie nebūtu jāmaksā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas