Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Deputāti pretēji FM iebildumiem plāno neaplikt ar nodokli ziedojumus izglītībai un medicīnai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
To, kas ziedots, lai cilvēks varētu ārstēties, nevajadzētu aplikt ar nodokļiem, neatkarīgi no summas, BET tikai tādā gadījumā, ja ir respektablu ārstu atzinums, ka konkrētais pakalpojums ir tiešām nepieciešams (ir redzētas situācijas, piemēram, tā, kad mammīte meitai pat vārdu maina, lai tikai vairāk naudas izkāstu), savukārt iekārtām remontiem utt. ziedoto, tomēr ar nodokļiem būtu jāapliek, vismaz līdz brīdim, kamēr kļūs skaidrs, kas tieši mums ir nepieciešams.
Kaspars Gasūns
K
Biku ož pēc populisma vai "lūciņas" likumā. Skaties, amatpersonas sāks pastiprināti izglītoties un slimot. Par radinieku (ne amatpersonu) saziedoto naudu. :D Protams, FM ir biku kokaini, bet viņiem tādiem jābūt. Pie iepriekšējās attaisnoto medicīnas izdevumu kārtības bija jāuzrāda maksājuma dokumenti VIDā. Bet kāda būs tagad uzraudzības sistēma? Un vai ir paredzētas robežas?
volk tambovskij
v
taisniiba , ziedojumus nekontrolees neviens gestapo , nauda tiks bez nodokļiem paarpumpeeta no kurienes naakusi...ne pervoj!
dzeris
d
Ar 1000 ls. nepietika? Vai tad nav saprotams, ka tas ir vēl viens ceļš naudas atmazgāšanai un legalizēšanai? Kārtējāis populistiskais muļķuzemes deputātu gājiens, tikpat stulbs, kā tas ar to alkohola aizliegumu, toties slikta zīme, ka finanšu disciplīna tiks grauta arī turpmāk.
NPPIP Viesturs
N
Man vispār nav skaidrs, kur ir problēma. Ja tas ir dāvinājums, palīdzības sniegšana, tad par to vēl būtu arī papildus summa jāmaksā? Ja Latvijā, piemēram, augstākā izglītība būtu par 500 Ls, tad vad vēl varētu saprast, virs tūkstoša neuzkāps. Bet realitātē maksa par augstāko izglītību ir ļoti augsta. Šāda norma kropļo ziedojumu izpratni un es par tādu nestāvētu un nekristu.
Oij, te varēs silikona pupus ielikt pa ziedojumu naudu! ("Sestdienu"lasījāt? Kas lasīja, saprata :D)
Boldrix
B
Izglītības pieejamība un kvalitāti vajaga uzlabot. bet virs 1000Ls gadā tiešām nav nepieciešams atļaut ziedot, jo tad sākas nodokļu "optimižēšanas" shēmas.
Liekuļi!
L
Nu, protams, 1000 Ls jau tāda smiekla nauda vien ir! Mūsu ekonomikas speci šajā komisijā /piem., Slakteris, Rugāte, Leiškalns, Kalniņš, Pētersone, Rivža/ par valsts budžeta stāvokli ir labi informēti, tur viss ir kārtībā, tā kā varam atkal gāzēt. Steidzami!
Žurka Kornēlija
Ž
Reāli labi! Prieks, ka šis Tautas partijas ierosinājums izgāja cauri Repšes padullajām dzirnavām! Katram skaidrs, ka uz veselības un izglītības ziedojumiem valstij nav jāpelna!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas