Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Deputāti sašutuši par samazinātajām kompensācijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re
r
Dronaka- Es ari gribu sanemt 300Ls degvielas naudu un gulet katru vakaru pie sievas viena gulta. bet man darbs ir 100km no majam, un jadzivie antisanitaros apstaklos visu nedelu, bet to man liedzat Jus deputati.
susma
s
kā mums darbā priekšniecība saka: neviens ar varu nav piesiets. Nepatīk darba apstākļi? Durvis vaļā! Vieta tukša nepaliks.
Runcis
R
Vai Jūs varat pateikt ko tāds negausis dara mūsu labā?Vaimanā par trūkumu, bet neko nesmu dzirdējis par viņa darbiem. Jāmaksā par darbu, par rezultatīvu darbu. Šis indivīds nav sevi pieteicis.
vuarzazi
v
Rīgas centrālisms pārmērigi priviliģē Rīgā dzivojošos, Tākā « pieticīga » kompensācija pienākās ārpus Rīgas dzīvojošiem.
tetris
t
nja... izgāzās onka kā veca sēta. Izrādās, uz mājām var braukt tikai par kompensācijām, par algu nevar. Parastie mirstīgie liela attāluma starp mājām un darbavietu problēmu atrisina ar īri. Pieņemsim, brauc viņš ar vecu džipu, kas rij 15 l/100 km, 80 km turp atpakaļ sanāk 20 Ls dienā, 400 Ls mēnesī, tas tā kā nebūtu maz. Taču šis: "Vienīgās kompensācijas būtu kompensācijas par transporta izdevumiem un telpu īri deputātiem, kas nedzīvo Rīgā. Lai saņemtu tās, tāpat kā līdz šim, būs nepieciešami pamatojošie dokumenti - īres līgumi, degvielas ČEKI", liek secināt, ka deputāts bija radis ietaupīt no kompensācijām, jo nebija jāatskaitās.
Dienai no pamelas
D
Nu beidzot arī JŪS mani cenzējat un metat manus komentus laukā. Tas jau ir progress,jo gaidīju kad tas notiks.,bet Dronka taču ir ZZS kapēc šo mērgli es nedrīkstēju kritizēt?Tapēc,ka apjautājos vai nav jāapmaksā kontrocepcija?
Sirmais
S
Cilvēks bez goda, arī prāta spējas stipri apšaubāmas. Ir pilnīgi skaidrs, ka no tādiem deputātiem nav nekāda labuma.Deputāti, valdība, tiesneši, ierēdņi visi viņi ir nākuši no tautas, kāda tauta tāda vadība.
Ha-ha
H
Ko līdi par deputātu, ja gribi gulēt ar sievu katru vakaru? Šitādi utubungas salien saimā, lai tikai grābtu.
cereetaajs
c
Godājamo deputāt! Esi pietiekoši pieaudzis lai izvēlētos, vai nu čakarēt sievu vai TAUTU.
jānis
j
Tad atrodi citur darbu, gatavais ēzelis.
Jānis Derums
J
Saeimas deputāti Latvijas apstākļiem saņem ļoti labu atalgojumu. Principā visas piemaksas vajadzēja likvidēt. Lai katrs brauc ar ko grib, dzīvo kur grib un guļ ar ko grib. Ja kādam deputātam neapmierina atalgojums, viņš mandātu var nolikt. Noteikti Latvijā ir pietiekoši daudz gudru godprātīgu cilvēku, kuri arī par mazāku atalgojumu (piemēram ap 800Latu)savus pienākumus veiktu labāk nekā lidz šim esošie deputāti, kuri savu nespēju un nekompetenci pierādījuši neskaitāmas reizes.
AD
A
Ja jau Dronkas kungam PATIEŠĀM ir tik smagas problēmas, ka viņš nespēj pildīt deputāta pienākumus, kas tad viņam liedz NOLIKT deputāta mandātu. Vai varbūt viņš domā, ka ir neaizstājams?
Kādreizēja rīdziniece
K
Kādēļ tad deputātiem vispār jākompensē īre vai degviela? Kamēr nav panākta situācija, ka tiek kompensēts cilvēkiem nevis deputātiem, deputātiem vispār būtu samazinājams atalgojums «par savu darba pienākumu nepildīšanu.»
niknais
n
Nu tad taču var nolikt mandātu, ja nevar izdzīvot ar 1400 mēnesī. Pie mājas ir iespējami 100-latnieku darbi, arī sieva vienmēr pa rokai, arī nostrādājies būs mazāk.
Valdis
V
Deputātu algām ir jābūt tādām pašām, kā skolotājiem.Vai tad kāds no deputātiem ar savu muldēšanu ir vairak pelnījis kā citi, kuri savu maizī pelna strādājot divas slodzes?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas