Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Deputātu ierosmi cīņā pret abortiem uzskata par sadismu pret sievieti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zemnieks
z
Varbūt būtu vērts tos ultrasionigrāfijas atskaņotos sirds pukstus ļaut sadzirdēt ne tikai māmiņām, kas vēlas nogalināt savus bērnus, bet arī citiem cilvēkiem, lai apstājas jau laikus un netraumē savus nākamos bērnus ar domām par abortiem un sevi un sabiedrību ar izdarītiem abortiem.
atilo
a
Kāpēc sadisms? Ja sieviete nevar pati rūpēties (morāli vai materiāli) par bērnu, viņa var darīt prieku daudzām citām ģimenēm. nenogaliniet bērniņu bet atdodiet adopcijai.
minna
m
Problēma jau tāda, ka daudzām sievietēm Latvijā aborts ir kontracepcijas vietā, mana kaimiņiene reiz lielījās, ka bijis pāri par 20 abortu, tad meičai bija pie 30 gadiem. Tagad tas viss ir dārgāk, tik daudz varbūt daudzām vairs nesanāks, bet kopumā ideja laba, jo ierosinās meitenes padomāt pirms stāties sakaros nākošajā reizē.
daizy
d
Sirdspuksti diez vai ietekmēs rūdītas abortu veicējas, tur varu piekrist. Taču ja jau priekš tevis tas ir traucējošs svešķermenis, bez maz vai parazīts alias potenciālais dzīves postītājs, tad kur tad te piesauktā spīdzināšana - kāda problēma - noklausīties šīs "lietas" sirds sitienus, būt pārākai par sentimentālajiem ampelmaņiem, pasmieties par šo kampaņu un kā ierasts nogulties abortam. Šī kampaņa domāta pavisam citas kategorijas sievietēm, tām kas vēl nav tik... pieredzējušas šajā jomā, ne jau visas vienā maisā bāžamas un katrai sava galva uz pleciem.
domas
d
nevis par abortiem, bet seksu. Nelien pie sievietēm un nevienai aborts no tevis nebūs jātaisa.
domas
d
tā nav izglītošanas formas, bet sentimentālas aplamības.Tad kad es nevēlos to, kas manī aug, tad tas nav bērns priekš manis, bet ieperinājies svešķermenis. Kas mani moca, neļaujot normāli strādāt, man ir nelaba dūša un nespēks. Un kad iedomājos kā tas paliks smagāks barojoties no manis, piebriedīs viduklis un izstieps ādu, strijas saradīsies, neviens sentimentāls gudrītis man neiestāstīs neko, sirdspuksti, ampelmaņi.
Jānis
J
JOUTUBE "Patiesība par abortiem"". Noskatieties ! Negribēsi par abortiem vairs ne dzirdēt !
Bendzamins Batons
B
Pat 19. gadsimta laulaatiem paariem to reizhu skaits bija nesaliidzinaami lielaaks par beernu skaitu. Par taadu lietu kaa dross sex neviens sveetulis nav dzirdeejis, taapeec jau ir aborts kaa gjimenes plaanosanas metode - citas vienkaarsi nav zinaamas. Un tas muusdienu informaacijas laikmetaa!
penis...
p
bērniņš vairs nav dzīvs, ja to sarausta gabalos ...nedzird vairs māte sirdspukstus,.... neko
pļēve
p
VĒLRIZ,....suniskā,neprātīgā sexa cienītājiem,atbalstītājiem,....,. AR APDOMU,PRĀTU, NEESAN TAČU KUSTOŅI
Bendzamins Batons
B
Izsausminaajies? Tagad gribu dzirdeet risinaajumu. Ar propagandu un sveetuliigiem nosodiijumiem nebuus liidzeets.
pļēve
p
abortu speciāliste, i.Circene...tagadiņ nemaz nedalās, lielajā pieredzē,diskusijā.....
Bendzamins Batons
B
Ja tik vien pratiisi kaa spamot komentos, tad vecumaa tiesaam buus gruuti. Ja jau savlaiciigi papuuleesies apguut kvalifikaaciju, lai sanjemtu cilveeka cieniigu algu (un veel apgaadaasies ar privaato pensiju fondu) taa vietaa lai seedeetu komentos un vaideetu kaapeec valsts necelj minimaalo, tad arii vecumaa dziivosi kaa cilveeks. Un ja veel drusku pasportosi, tad arii vecumaa jutiisies labi. Patriarhaalaa gjimene, kur cilveeks visu muuzu nodziivoja teeva maajaas un atstaaja taas deelam, jau sen neeksistee un muusdienu cilveeks maina dziives vietu vairaakas reizes muuzhaa.
daizy
d
Sirdspuksti jau arī būtu viena no izglītošanas formām - morālās izglītošanas, kas daudziem trūkst.
anna
a
Vispār jau nu vairs nebrīnos ne par ko .Neatbalstu nu nekādi abortus.Un patiesibā nekad neesmu šīs sievietes sapratusi.Bet spēju gan tomēr iedomāties ka ne visām laimējas izveidot ģimeni,satikt vīrieti kas atbalsta un daudz citu iemeslu ko nu gan katra sieviete pati var vērtēt. Viens ir filozofēt un moralizēt par tēmu ,otrs ja ir runa par likumu,kur jābūt skaidri deklarētai valsts nostājai par šo jautājumu.Un abortu daudzums jau liecina ka sievietes ir neizglītoties,ekonomiski nestabilas,atkarīgas no vīrieša bieži.Un varbūt valsts amatpersonām vajag sākt ar to ka vairāk finansējumu dot lai informētu,apmācītu meitenes un protams ekonomiskais pamats.Iespaids ka tomēr nav īsti daudziem skaidrs kādi ienākumi vidēji iedzīvotājiem ir.OK.Man jau bērni lieli.Bet biju situācijā kad uz kādu laiku biju bez darba.Strādājusi esmu apzinīgi visu mūžu,bet pirmo naudas pabalstu saņēmu tikai pēc 2 mēnešiem.Man bija iekrājumi,nebija jau jābadojas,taču nedrošiba,stress milzīgs,jo bija arī plānveida operācija tajā laikā -kas nu jau jāapmaksā pašai-700Ls.ļoti vienkārši rēķini.Un neviens tev nepalīdzēs .Apbrīnoju jaunos ļaudis kas tam iet cauri,kam nav vēl pamats zem kājām ,ka viņi var to visu tolerēt.Un kur tad ir reālais atbalsts mātei,bērnam.Kāda gan situācija tagad skolās.Tā varētu vēl turpināt bezgalīgi.Izbrauciet ārpus Rīgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas