Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Deputātu valodas prasmi sāks pārbaudīt pēc divām nedēļām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Jums 100% taisnība! Bet tā bilde gan forša - akurāt kā Karabass Barabass......
pamela
p
Cien.auzās esi iebraucis TU,JO tā ir NORMA,ja mAN Īrijā prasa runāt ANGĻU ,ne latviešu val. !!!TĀ NAV OKUPĒTĀ Latvija,kur okupants MANĀ valstī prasa zināt okupantu valodu!! ES CSAVĀ ! VALSTĪ nevaru atrast darbu bez okupantu valodas! PIELECA starpība?!
Angļi
A
īrijas krievi!
  • 1
  • 0
Sirmais
S
Uzmanību - iekodīs !
agns
a
Ļoti laba bilde. Čeloveks.
slimi
s
shitik rupji aizvainot LV pilsonu cienu,apstiprinot valsts darba Saeima individus,kas nespej normali sazinaties valsts valoda,par tadu gajienu katrs pilsonis drikst LV iesudzet ECT par rupju cilvektiesibu parkapumu.Ka lai LV pilsonis sazinas ar Saeima sedosho tipu,kas nespej runat valsts valoda,tas tachu ir absurds
.Sirmais
.
Nacionāli domājoši deputāti ir tikai partijā VL,pārējie ir vai nu atklāti naidīgi Latviešiem, vai bezmugurkaulaini moluski.
kekss
k
Kā šie cilvēki varēja dabūt pilsonību? Vai nevajadzētu sodīt Valsts valodas centra (VVC) darbiniekus, kuri izdeva apliecības? Vai kāds par to interesējas? Bet PAMELE ir drusku tā kā iebraukusi auzās -"KAPĒC DAĻA letiņu brauc prom no dzimtenes,TAPĒC,ka krievu uzņēmēji OBLIGĀTI !!! pieprasa okupantu val.KUR LOĢIKA?? ". Vai tad aizbraucot uz Skotiju, Īriju strādāt tur var iztikt ar latviešu valodu? Un vēl, deputātiem nav jākalpo latviešiem, krieviem, lietuviešiem utt, bet jākalpo LATVIJAI!
pamela
p
IR jālabo VVF 'drausmīgā kļūda par to ,ka Saeimas deputāts PATS !!! vērtē savu valsts val.prasmi. Te jau nonāk līdz pilnīgam daunismam,JO valoda jāzin piem.,pārdevējam,BET Saeimas deputāts,kurš veido un oieņem LIKUMUS,faktiski lemj valsts un tautas likteni,prot pateikt TIKAI "PAĻDIES".UN tas ir SC ,pat ZZS ,kuri ar putām uz lūpām zvēr par VIENU valsts val.?!ZZS tur viens Eigims ??? ,BET SC no 29 -- 25 !!!!neprot valsts val. !!Mīļā latviešu tauta ,KAPĒC DAĻA letiņu brauc prom no dzimtenes,TAPĒC,ka krievu uzņēmēji OBLIGĀTI !!! pieprasa okupantu val.KUR LOĢIKA?? KUR NACIONĀLI domājošie LATVIEŠU deputāti? KURŠ tad Latvijā tiek DISKRIMINĒTS pēc TAUTĪBAS ??? Par Sluci un ĢVK sacēla PLL,SC brēku,BET KAM kalpos SC deputāti zinot tikai krievu val.TAČU NE LATVIEŠIEM,jo jau viņu attieksme pret šīs valsts val.norāda uz viņu ATTIEKSMI pret Latviju un latviešiem,JO SAEIMĀ NEVAR !!! nezināt pamatnācijas un šīs valsts val. KAPĒC par šo ABSURDU NEVIENS,izņemot Kursīti PUBLISKI nav sašutis?Vai tikai tapēc VDK melnsimtnieks L.Lapsa netika nopirkts taisīt traci par ĢVK ? JA šis jautājums NETIKS izskatīts un attieksme pret deputātu valodas zināšanām mainīta,ES - PAMELA - pati to lietu virzīšu uz starptautiskām organizācijām,kā GENOCĪDU un DISKRIMINĀCIJU pret nacionālas valsts PAMATNĀCIJU. Krievi paliek arvien nekaunīgāki!Tam jādara gals!
ezis
e
Da labi. Ko tur njemties ar to cheloveku ;-) Peec vinja tekstiem saprotams, ka vinjsh ljoti labi paarvalda latvieshu valodu un saprot visas nianses arii vaardos, kas netiek ikdienaa lietoti. Patiesiibaa normaals LV pilsonis. Tikai kjer kaifu no cilveeku kaitinaashanas. No patiesa krieva vinjsh ir prom kaa no zvaigzneem skaidraa naktii ;-)
jautajumi
j
Vai Vacijaa varetu stradat deputats, kas runaa tikai kiniesu valodaa? Vai Vacijaa varetu stradat arsts, ka runaa tikai kiniesu valodaa? Vai Vacijaaa varetu stradat par skolotaju cilveks, kas runaa tikai kiniesu valodaa? Nee, nevaretu un nevar. Kapec Latvijaa ir tik nepareizi likumi, kurus pienem Saeima
Ieva
I
Un, ja nenoliktu to eksāmenu, tad nevis sodīt, bet ārā, un lai viņa vietā nāk nākamais pēc saraksta.
Ieva
I
Vispār jau derēja to pārbaudi sarīkot pilnīgi visiem deputātiem, turklāt izmantot vidusskolu centralizēto eksāmenu latviešu valodā.
Dr.xy
D
Kadel netiek ieveroti Latvijas Valsts likumi par Valsts valodu?! Ir japarbauda kada veida sie "deputati" ir ieguvusi Latvijas pilsonibu,ja neparvalda Valsts valodu.Secinajums ir tikai viens:pilsoniba ir ieguta nelegali.Sos deputatus un vinu paligus,kuri palidzeja kriminala veida iegut pilsonibu ir janodod tiesai. Sizofrenikis Godmanis,kadreiz,publiski parinoja,ka vinam esot zinamas,vismaz 390 personas, kuras LV pavalstniecibu ir ieguvusi nelegali.Ari Godmanis jatiesa par kriminalnoziedznieku slepsanu.
jurisx
j
Pastāv uzskats,ka,jo cilvēkam platāka un augstāka piere, jo viņš ir gudrāks.šajā gadījumā mēs redzam pretējo.
Limpopo
L
Normālā valstī cilvēks, kurš neprot valsts valodu nevar dabūt darbu vispār. Mēs vēl pieļaujam, ka šādi aunapieres sēž Saeimā un barojas par mūsu naudu.Stingri likumi ātri izārstētu. Arī Tev līdzīgus cilvēciņus, kuri nekautrējoties ņirgājas par mūsu valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas