Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Deputātus aizvainojusi Dombrovska attieksme budžeta pieņemšanas laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Ja tas aizvaino, ko man teikt par TP cilvēku šķirošanu pašvaldībās, žestu armijas biedram un LC visu laiku piekopto praksi jaukt savu kabatu un valsts līdzekļus? Aizvainoti, redziet.
abet
a
tāpēc ka ne tautai ne opozīcijai ne mēdijiem nav nekas jaskaidro, jo visu izlemj mafijas saiets - "koalīcijas padome". otrais un galvenais - nu nav šamajiem tik liela alga lai "strādāt līdz divpadsmitiem"
suns
s
mana cieņa pret deputatiem mazinās katru dienu
He he...
H
Šāda dumrovska uzpūtība ir vienkārši izskaidrojama, ka Latvijā izpildvara ir spaplūdusi ar lēmējvaru, bet pareizāk būtu jāsaka, ka izpildvara sev ir pakļavusi lēmējvaru un tāpēc izpildvaras pārstāvis jūtas kā visuvarens un saviem pakalpiņiem-deputacikiem spļauj virsū no trešā stāva... Tādēļ arī LB, Fuktuks arī valstī neko nedara, arī VK taisa tikai balagānu, Satversmes tiesa ignorē Satversmi, drošibas orgāni neaizstāv valsti un pilsoņus par Satversmē garantētām tiesībām. Tādus deputātus jādzen projām ar koku..., bet neko neaizdzīsi, jo šie deputaciki ir pārteju marionetes aiz kuriem stāv pārteju bonzas (un tā ir ar visām pārtejām , lai kā tās par sevi te neļurinātu). Vienīgā iespēja mainīt vēlēšanu likumu atbilstoši Latvijas Republikas Satversmei un deputātus ievēlēt tiešās vēlēšanās, konkrētus un atsaucamus deputātus, kuri izvēlas profesionālu (nevis partiju marioneti) Premjeru, kurš bez pārteju diktāta izvēlas profesionālus ministrus, kuri nekavējoši iztīra valsts pārvaldi no dumiem un neprofesionāliem pārteju blatņikiem. Partiju nevis pārteju biedru skaits jānosaka ne mazāks par 10 000 biedru ar proporcionālu mpārstāvniecību reģionos un kamēr tāda pārstāvniecība nav sasniegta tā nav partija , bet sabiedriska organizācija jeb biedru (siles) grupa. šadi uzstādījumi ir jāprasa realizēt patreizējam Valsts Prezidentam, ja to viņam negribas darīt, jāsāk vākt paraksti viņa demisijai.
He he...
H
Tas "ērglis" ir tas pats domas gigants Jaunupa kungs!!!!!!!!!!!!
mija
m
Kučinskis un Bērziņš jau labu laiku izskatās un izsakās kā resni, prātu izkūkojuši tantuki,
ku-kū
k
"paldies" deputātiem par darbu??? Vai es nepārskatījos? Šiem deputātiem, kuri balso tā, kā viņiem liek krusttēvs, ir nevis jāsaka paldies, bet jāpadzen viņus ar sūdainu koku!
lauķe
l
Ko tad Dombrovskim vajadzēja darīt - raut šampi vaļā un tostus uzsaukt kretinizētajam simtam!
Skaistule
S
Par ko cienīt šo SAIEMU? Par ko? Tautas nodevēji un slepkavas, pieņemot šo budžetu. Uzrakstīju lāstus šiem deputātiem, bet izdzēsu. Domās gan palika.
Pirza
P
Loti pareizi ir darijis V.Dombrovskis, ka nav izradijis pat mazako cienu siem 100 idiotiem, kuri ir tikai zagusi no Latvijas valstis un turpina zagt no valstis un apzog Latvija iedzivotajus katru dienu. Sie 100 idioti ir japatriec no Saeimas un ir jaievel arkartas velesanas jauna Saeima.
zuze
z
Tu tiešām to zini?Kāpēc es neko tādu neesmu dzirdējusi? Un tas bija Jaunups???
starp citu
s
Pastāsti, lūdzu, sīkāk par simptomiem, kas tevi nomoka, lai var ieteikt piemērotu iestādi. Esmu pārliecināts, ka šinas uz kakla tev tur neliks.
zvirbulēns
z
Tu nezini, kādēļ tas cilvēks tika nobraukts?
t
t
Nē, nui šitais kretīnu bars! es nesaku, ka aizstāvu dombrovski, nebūt ne bet kretīnisma augstākais kalngals bija tā senilā muļķa tabūna atzīšanās, ka viņš neizprot to, par ko tikko balsojis!!!!!!!! vai nav idiotisms????/ šitāds vecūksnis, kuram smiltis jau birzst un nejēgā ķebli deldē kauns.
Vientulais vilks
V
Bet kadi pasi jus IMPAMPINI bijat ,kad J Latradas opozicija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas