Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dibinot biedrību, prokurori grib saglabāt neatkarību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu gan!
N
Pāris prokuroru organizēja vēstuli, tas pats pāris organizē biedrību. Vispār, ir taču juristu biedrība, vai prokurori sevi pie tādiem nepieskaita?
Jou.
J
jauns kartelis ko nebūs iespējams sodīt par to par ko citus aiz restēm tupina..
z
z
Dzīvniekus vada bara instinkts...
jānis
j
'" ģenerālprokurors", ja nav teikuma sākumā, rakstāms ar mazo burtu-tas nu tā-kompetencei... nesaprotu, kāpēc lai prokurori neapvienotos? Ar ko viņi sliktāki par ārstiem, tiesnešiem, u.t.t. ? Biedrība jau nenozīmē politiku, to jau nu vajadzētu atšķirt.
es
e
Malači! Tas dod cerību, ka kāds marionete, kurš tiks bīdīts ģen.prok.amatā, kā Vilnītis KNAB, nespēs sagraut prokuratūru!
kompetence
k
Vislabāk, ja prokurori darītu savu darbu un nemaisītos politikā, tai skaitā rakstot petīcijas tāda vai šitāda Ģenerālprokurora atbalstam.
izpildvara
i
Ir valstis, kurās prokuratūra ir pie izpildvaras. Un nekas traks un briesmīgs tur nenotiek.
No kā?
N
no kā viņi vēlas neatkarību? No tautas un tās ievēlētās Saeimas? No valdības? Tas viss jau viņiem ir!
...
.
Paskat, kāds TRIUMFS!!!!! Vienotības triumfs » TB un JL korupcijai 09:03 Modris Jaunups Dzimšanas gads : 1954. Pilsonība : Latvijas Dzīves vieta : Rīga Izglītība : vidējā Pabeigtas šādas mācību iestādes : Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums, 1975, Klubu darbinieks, pašdarbības dramatiskā kolektīva vadītājs _______________________ TB , lai tiktu Vienotībā apkalpo Vienotības vēlēšanu kampaņas vadītāju jaun-upupu junioru nodrošinot viņa papiņam dramatiskā kolekt'va vadītājam jun-jupam senioram izglītībai un pieredzei neatbilstošu amatu. Zīle atklāti korumpējas ar JL, lai tiktu Vienotības vēlēšanu sarakstā! Kad šo lietu uzsāks izmeklēt KNAB?
rinķī apkārt
r
462 - 99 = 363 363 prokurori neparakstīja biedrības dibināšanas protokolu, kurš faktiski bija turpinājums pirms tam 299 prokuroru parakstītajai J.Maizīša atbalsta vēstulei Valsts prezidentam Valdim Zatleram.
jānis
j
Malači! Procesi Saeimā( Tiesu iekārtas likums, u.t.t.), manuprāt, tiek marinēti, bremzēti, nepamatoti nevirzīti tālāk ( atbildīgā Muižniece gan TV ekrānā solīja, ka viss tūlīt, tūlīt notiks, bet nekā-pati tikai iekārtojās siltā vietiņā), tāpēc uzskatu, ka ir pamats bažām par nekompetentu cilvēku vēlmi kaut ko mudžināt. Lai jums veicas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas