Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Diena grib uzzināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tanne
t
Mēs savu māju jau pusgadu apsaimniekojam paši. Iepriekšējais apsaimniekotājs visus bija novedis tik tālu, ka kvorumu dabūt nebija problēmas. Taču varu teikt, ka apsaimniekot pašiem nav viegli, it sevišķi sākumā, jo viss ir jauns, māja nolaista līdz kliņķim. Bet pa pusgadu esam izdarījuši milzīgi daudz, lai savestu māju tehniskā kārtībā. No 85 īpašniekiem nemaksātājs ir viens ar džipu pie sāniem, bet gan jau tiksim arī viņam klāt. Ar citiem vedam pārrunas, lai vismaz pa daļai maksā, lai griežas pēc sociālā pabalsta utt. Tad nu kā parādnieku publicējam tikko šo vienu, jo ja pārējie tomēr uztraucas par parādu, tad nesaucam viņus vārdā, lai gan uzskatu, ka katram no Biedrības būtu tas jāzina, ja viņš to vēlētos.
xxx
x
ir vel kada " interesanta" problema daudzdzivoklu maju iedzivotajiem - ko darit, ja no dzivokla gadiem nak neciesama smaka. Gan caur durvim, gan logu, kad atverts. Namu parvalde iesaka parliecinaties, vai kaimins dzivs, jo tikai gadijuma, ja miris, viniem ir tiesibas iejaukties. Musejais vel joprojam, jau kuro gadu dzivs, smaka anormala, ziema trepes logi jatur vala, siltuma zudumi ne pa jokam u.t.t. Neviens nav tiesigs neko iesakt. AAA, un pec pedejam zinam parads par komunalajiem ari ir liels. Atgriezisos no vasarnicas un busu spiesta turpinat cinu ar vejdzirnavam.
nu tak
n
tie kas ved dažu deputātu kontrbandu, ievēl viņus...tiem viss par velti. Lai Reiniks paņem sarakstus, kas nemaksā, visa švora būs viņam redzama.
Junkers
J
Ja likvidētu "Rīgas Siltumu", tad problēma atrisinātos pati no sevis. RS eksistē tikai lai polītiķu draugiem būtu siltas vietiņas.
aa
a
Mums iemeta pastkastē informāciju ar dzīvokļu numuriem un konkrētu parāda summu (Kurzemes nami)
linda
l
Pilnīgi piekrītu "annai"un "kaiminam" es arī meklēju variantus , bet nekā nav. Varu vēl pievienot vienu stāstu: "Kad pensionārs no manas mājas sūdzas par loti lieliem rēķiniem, es pajautāju kāds viņam ir dzīvoklis viņš atbildēja 3 istabu. Es viņam piedāvāju apmaiņu jo man 2 istabu dzīvoklis, atbilde bija nē, jo viņa istaba guļ viņš, otra sieva un trešā viņi skatās televizoru."
iveta
i
Ja, ari apsaimniekotājsLatio uz rēķinu izdrukām uzraksta parādnieku sarakstu.
goodmorning
g
mums apsaimniekotājs piedāvā siltināt māju, par to liekot noslēgt līgumu uz 20 gadiem, ka visu šo laiku maksāsim regulatora noteikto maksimālo apkures tarifu (peļņu apsaimniekotājs ieliks sev kabatā, jo 20 gadu saistības jau nu gan šī siltināšana nav vērta). siltināšanas mērķis taču ir tarifu samazināt. kredītu maksāt kādus 10 gadus - lūdzu, bet uzņemties maksāt maksimālo tarifu 20 gadus - murgi. trakākais, ka tantiņas šo nesaprot un lielākā daļa mājas iedzīvotāju ir parakstījuši šo līgumu ar apsaimniekotāju. parādnieku skaits tādējādi tikai augs, jo pagājušā ziemā rēķini par 40 m2 telpām jau tā bija ap virs latiem. turklāt apsaimniekotājs siltināšanas gaitā aizstiklos lodžijas (neglītākais no plastmasīgajiem variantiem) un nepiedāvā tādu aizstiklošanas variantu, kas ļautu vasarā pilnībā atvērt stiklojumu tā, lai to vispār nemana. tāpat nepiedāvā iespēju piemaksāt par to, lai varam ielikt kvalitatīvus koka logus nevis plastmasu.
be
b
Likt parādnieku 'vardus pie sienām nebūtu īsti pareizi, kāpēc kaimiņam jāzina mana parādu vēsture..
tantuks
t
Es zinu un maku cinities ar nemaksatajiem loti atri un efektivi,to rit runasu sapulce.
anna
a
vēl tikai piebild''išu, ka mēģinu samainīt dzīvokli, kura parādus nomaksāšu + vēl kas pēc vienošanās uz remontētu dzīvokli ārpus Rīgas, jo Rīgā darbs. Domājat, ka daudz variantu? ne velna? Visi parādnieki pilnīgi noteikti ir pārliecināti, ka viņu parādus nomaksās un nemaz neko nemēģina mainīt. Ļoti ērti - nemaksā un dzīvo uz nebēdu! Bija pat arguments, ka Rīgā opera, teātri, koncerti daudz biežāk.
kuu
k
lai sapulces notiek latvuiesu vai krievu valodā, bet parādnieku dēļ cieš maksātāji un tāpēc jābūt informācijai, kurš vēlas dzīvot uz maksātāju rēķina! tas ir ļoti pareizi! Kāpēc algas var publicēt, bet parādus nevar?
tantuks
t
Pareizi dara,ka publice dzivokla numurus,kuri ir parda un summu. Sitos nemaksatajus pec 3 menesiem uz tiesu un no dzivokla lauka-nav naudas dzivo pie mammas. Tiesam vajag atrak kusteties.
Kaimins
K
Mums liek tikai dzīvokļa numurus un parāda summu. Un PAREIZI dara!!! Man vienmēr ir riktīgas dusmas uz nemaksātājiem. Trepju telpā sienas nolupušas, logos vējš, bet remontu nevar un nekad nevarēs uztaisīt, jo visi maksājumi remontu fondā aiziet samaksai pakalpojumu sniedzējiem, lai nemaksātāju dēļ nebūtu situācija, kad atslēdz ūdeni vai nepieslēdz apkuri. Un man ir dusmas, ka man jāuztur viņi un jāmaksā par viņu parādiem tā vietā, lai mana nauda tiktu izlietota kaut kur lietderīgāk. Parazīti, vārdu sakot. Un nevajag stāstīt, cik cilvēki nabadzīgi - vienmēr ir iespēja samainīt pret piemaksu uz mazāku dzīvokli utjp. Ja vidējais dzīvokļa rēķins 'mēnesī ir apmēram 50 Ls, tad parādnieku sarakstos ir parādi ap 5000 Ls biezā slānī. Tas nozīmē, ka kādus 10 gadus nav maksājuši nonstopā. Un nesaprotu arī kooperatīva vadību, kas sen nav tiesā iebliezusi.
nnn2
n
Rojā publicē bez uzvārdiem un personas kodiem,gan vietējā avīzē ,gan mājaslapā internetā sadaļā Rojas dzku...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas